Hoog kwaliteit Dell R795X Laptop Accu

HP heeft niet eens 700 euro (~ $ 790) belasten voor haar nieuwe Windows afneembaar, die wordt geleverd met een Core-m-processor, een digitizer en een keyboard dock. Maar hoe werkt het toestel te vergelijken met de veel duurdere Surface Pro 4 van Microsoft?
Terwijl de verkoop van tablets zijn naar beneden voor enige tijd, de zogenaamde cabrio's of 2-in-een apparaten zoals de Surface Pro 4 worden steeds populairder. HP Pavilion x1 12 is nu een nieuwe concurrent voor Microsoft's succesvol product.

Momenteel is er slechts n configuratie van het paviljoen x2 12 voor een relatief lage prijs van 700 euro (~ $ 790). Het is uitgerust met een 12-inch IPS-display (1920x1280 pixels), een huidige Core m3-6Y30 alsmede 4 GB RAM en een 128 GB SSD. Zelfs de overeenkomstige keyboard dock en de actieve digitizer zijn reeds opgenomen - een vergelijkbaar oppervlak is ongeveer 200 euro (~ $ 226) duurder. Andere alternatieven zijn de Lenovo miix 700 (800 Euro / ~ $ 903, Core m5-6Y54) of de Aspire Switch Alpha 12 (800 Euro / ~ $ 903, Core i5-6200U) van Acer.
U hoeft niet een elegante unibody behuizing krijgt als je de Pavilion x2 voor 700 Euro (~ $ 790) te kopen, maar de zaak is nog steeds goed gebouwd en verfijnd. De mat-zilver design maakt gebruik van een combinatie van aluminium (achterzijde van de tablet) en geschilderde plastic (voorkant van de tablet, dock), maar alleen ervaren gebruikers zullen het verschil zien als gevolg van dezelfde kleur. Door de constructie, is er een kleine opening rond de buitenste display frame die kleiner en gelijkmatiger bij ons testexemplaar had kunnen zijn.

Op ongeveer 760 gram (~ 1.7 lb; 1,47 kg / ~ 3,7 lb inclusief dock), de Pavilion is vrij veel op gelijke voet met de Surface , en de hoogte van 8,4 millimeter (~ 0,33 in) is ook vrijwel identiek. HP apparaat lijkt eerder omvangrijker echter dankzij de luidsprekers aan de zijkant van de inrichting, maar het bredere kader kan ook een aantal voordelen in de praktijk. Helaas moeten we kritiek zowel tablet als het dok in termen van stabiliteit: Geconcentreerde druk is geen probleem voor beide, maar zijn gevoelig voor pogingen draaien en buigen ze zowel zichtbaar en hoorbaar zelfs bij matige druk. Toch is dit geen groot probleem gezien de prijsklasse.

De verbinding tussen de dock en de tablet via volwaardige scharnier met een openingshoek van maximaal 130 graden, dus je kunt gewoon gebruik maken van het apparaat als een gewone notebook indien nodig. Handig: In plaats van een lastige mechanisme, worden de twee delen bij elkaar gehouden door twee magneten. Helaas, het tablet doet wiebelen rond een beetje bij het scharnier, wat een algemeen probleem voor deze apparaten. Bovendien wordt het - vooral wanneer het deksel (bijna) gesloten -Could wat soepeler .

Accu Dell 7FJ92http://www.koopaccu.com/dell-7fj92.html.


Zoals typisch voor een tablet, de Pavilion biedt slechts een handvol van de havens, meer in het bijzonder 1x USB 2.0, 1x micro-HDMI, de headset-aansluiting en een USB type-C-poort (USB 3.1 Gen.1). Dit laatste wordt ook gebruikt voor de adapter, zodat u kunt alleen gebruik maken van de trage USB 2.0-poort voor randapparatuur. Het besluit tot uitvoering HDMI 1.4 in plaats van DisplayPort is niet perfect wanneer u de lagere bandbreedte te overwegen - 4K beeldschermen kan alleen bij 30 Hz worden gereden. De kaartlezer is gemakkelijk te bereiken, maar ondersteunt alleen de kleinere microSD-formaat.
HP's beslissing om de draadloze adapter Intel Wireless-AC 3165 uit te voeren is een compromis tussen prijs en prestatie. Het ondersteunt alle moderne standaarden zoals Bluetooth 4.2 en WLAN volgens 802.11a / b / g / n / ac (2,4 en 5 GHz), maar gebruikt slechts n transmissie stream. De maximale overdrachtsnelheid is dan ook beperkt tot 433 Mbps. We zijn erin geslaagd ongeveer 260-280 Mbps onder perfecte omstandigheden (korte afstand, router Linksys EA8500), dus zelfs een snelle internet verbinding mag niet worden vertraagd. LAN of WWAN-verbindingen kunnen alleen worden vastgesteld via een USB-adapter.
Naast de tablet en het toetsenbord dock, is er ook een overeenkomstige 45-watt adapter, de eerder genoemde digitizer evenals de gebruikelijke service en garantie brochures in de doos. Er zijn geen andere toevoegingen - maar we hebben niets belangrijks te missen, ook niet.

Vanwege het ontbreken van zichtbare schroeven u kunt verwachten hetzij een gelijmd of anderszins vast chassis, die niet gemakkelijk door de consument geopend. De belangrijkste componenten zoals de CPU en het geheugen gesoldeerd en kan toch niet worden bijgewerkt; Alleen de M.2-SSD en de WLAN module moet vervangbaar zijn.

Met een garantie van n jaar, HP valt achter bij andere fabrikanten zoals Acer , dat een garantie van twee jaar aan te bieden. Gelukkig, een upgrade naar een van drie jaar Pickup & Return-service (CarePack U4819E) kost slechts 77 Euro (~ $ 87) - een zeer gunstige aanbod in onze mening.

De verstrekte dock beschikt over een volwaardig toetsenbord, dat niet hoeft te verschuilen achter de input devices van een vergelijkbare grootte notebook. De toetsen (15 x 15 mm / ~ 0,6 x 0,6 inch) hebben medium reizen en het drukpunt is gunstig firma, die slechts marginaal wordt benvloed door de lichte stuiteren in het centrum. Een ander positief aspect we willen noemen, is het stil typen lawaai. Helaas, de input ontbreekt een achtergrondverlichting, en de lay-out iets afwijkt van het standaard (kleine Shift, verschillende grootte pijltoetsen).

De touchpad (5,5 x 10 cm / ~ 2,2 x 4 inch) ligt in het centrum, onder het toetsenbord. De muis vervangen wordt geleverd door Synaptics en overtuigt met een goede glij-mogelijkheden, vlekkeloze precisie en voorzichtig uitgevoerd multi-touch gebaren met maximaal drie vingers, dus het is vaak niet nodig om een ​​externe muis te gebruiken. Het enige nadeel is de mooie sponsachtige slag van de gentegreerde muisknoppen - we zouden speciale knoppen verkiezen.

Accu Dell R795Xhttp://www.koopaccu.com/dell-r795x.html.

Aanvullende manieren invoeren capacitieve touchscreen en de actieve digitizer (geleverd bij AAAA-batterij) met ondersteuning voor verschillende drukniveaus. De stylus is bijzonder nauwkeurig in het midden van het scherm, maar de cursor en de punt van de naald enige verschillen tot 1 millimeter in de perifere gebieden.

Net als de concurrenten, HP volgt de huidige trend en maakt gebruik van een beeldscherm in de mooie smalle 3: 2 beeldverhouding. Deze verhouding is zeer ergonomisch met name in de tablet-modus. De resolutie van het scherm is echter relatief laag bij 1920x1280 pixels, terwijl de concurrenten van Microsoft (2736x1824 pixels), Acer en Lenovo (2160x1440 pixels) gebruiken hogere resoluties. Hoewel je soms het verschil zal merken wanneer u PDF-documenten of foto's te behandelen, denken we niet dat het een groot probleem - de pixeldichtheid van het Paviljoen is voldoende scherp op 192 PPI, en de hogere resolutie zal ook de kosten stijgen, evenals het stroomverbruik.

De LED-achtergrondverlichting beheert 308 cd / m op de maximale stand, dat is ongeveer op gelijke voet met de Aspire Switch Alpha 12 en de IdeaPad miix 700. Veruit de helderste apparaat is ook de duurste, de Surface Pro 4 van Microsoft. Een voordeel van het paviljoen is het gebrek aan PWM trillen, terwijl andere inrichtingen meer of minder problemen ondervindt.
De maximale luminantie en de zwartwaarde (0,48 cd / m) tot een contrastverhouding van 645: 1 - iets lager in vergelijking met enkele andere IPS scherm, maar toch een behoorlijk resultaat. Subjectief, zouden we zeggen dat het beeld is gunstig rijk is in combinatie met de glanzende scherm oppervlak, hoewel de kleuren lijken enigszins verbleken in vergelijking met de concurrenten.

Een blik op de Calman metingen verklaart onze indruk: Het paneel niet - vooral na een kalibratie - tonen grote afwijkingen voor de kleuren en de grijswaarden, maar de kleur ruimte kan geen grote delen van de sRGB-standaard voor blauw en magenta te dekken. Professionele gebruikers van de graphics en foto segment zal daarom niet blij met de Pavilion x2 zijn.
U kunt in principe gebruik maken van de tablet in de buitenlucht met een helderheid van ongeveer 300 cd / m, wat niet wordt verlaagd op de batterij. Maar de achtergrondverlichting is niet krachtig genoeg om reflecties op het glanzende schermoppervlak te overwinnen - de zichtbaarheid is daarom alleen zeer goed in de schaduw.

Dankzij de IPS-technologie, toont het display slechts een geringe helderheid en het contrast daalt met verticale verschuivingen van de kijkhoek, terwijl de kleuren zijn voornamelijk benvloed. Het paviljoen is gemiddeld in vergelijking met de concurrenten in dit verband; Er zijn ongetwijfeld nog beter IPS panelen zoals die in de MacBook 12 , maar de kijkhoek stabiliteit uitstekend in vergelijking met een TN paneel.
Intel's Core m3-6Y30 vertegenwoordigt het instapmodel van de zuinige Core-m-serie gebaseerd op de huidige Skylake architectuur. Met twee CPU-cores, met inbegrip van Hyperthreading, de chip in het algemeen niet verschilt van de snellere Core i-serie, maar het energieverbruik is veel lager als gevolg van lagere klokken (0,9-2,2 GHz). De m3-6Y30 heeft een TDP van slechts 4,5 watt standaard - de waarde die door de fabrikant kan worden aangepast aan de Turbo Boost gebruik verbeteren.

Accu Dell T1G6Phttp://www.koopaccu.com/dell-t1g6p.html .

De gentegreerde grafische kaart, HD Graphics 515 (24 EUs) is eigenlijk gewoon een lager geklokte versie van de bekende HD Graphics 520 . De GPU met DirectX 12 ondersteuning is aangegeven met een klok tussen de 300 tot 850 MHz, afhankelijk van de temperatuur en het verbruik .

Het geheugen uitrusting van ons testexemplaar is voorzien van 4 GB gesoldeerd LPDDR3 1866 RAM (dual-channel), evenals een 128 GB SSD-M.2. Helaas, is deze via een gemeenschappelijke SATA interface en niet de snelle PCI bus verbonden.
We hebben al gezegd dat notebook fabrikanten Intel's TDP limiet kan aanpassen wanneer de koeling voldoende is - en dus invloed op de prestaties dramatisch. Net als Microsoft, Apple, en anderen, HP maakt het gebruik van deze mogelijkheid: in plaats van 4,5 watt, de Core m3-6Y30 kan in het Paviljoen x2 verbruikt 8,0 Watt (zelfs 15 watt voor een korte tijd), wat resulteert in een perfecte Turbo Boost gebruik. Zelfs na een aantal Cinebench R15 loopt, zal de CPU draaien op de maximale 2,2 (Single) en 2,0 GHz (Multi), respectievelijk, en levert uitstekende prestaties resultaten - zowel op netspanning als de

De Aspire Switch Alpha is nog beter, omdat het integreert een volledige ULV processor met een TDP van 15 watt dankzij innovatieve vloeistofkoeling.
De gentegreerde SSD is een SanDisk Z400s, meer bepaald de 128 GB M.2 model uit de serie. De aandrijving is gebaseerd op een Silicon Motion Controller (SM2246XT) in combinatie met 15-nm MLC-NAND en is een entry-level oplossing in termen van prestaties: Terwijl de sequentile leessnelheid is helemaal okay op iets minder dan 500 MB / s en is alleen duidelijk geslagen door moderne PCIe-SSD's, de schrijfprestaties is op ongeveer 180 MB / s nogal matig. Het is een soortgelijke situatie voor het uitvoeren van kleine 4K bestanden en meerdere toegangen. Tenminste, de Z400s belooft te worden een betrouwbare oplossing dankzij een garantie van drie jaar en een bepaalde schrijfsnelheid van 72 TBW.
In de praktijk, waarbij de gelezen transfers belangrijker zijn, zullen de gebruikers nauwelijks merkt de kleine nadelen van de SSD. De situatie is vergelijkbaar voor de processor: Hoewel het ongeveer 20 tot 25% langzamer dan een Core i5-6200U (15 watt), bijvoorbeeld, het paviljoen x2 subjectief nauwelijks langzamer is dan een actief gekoelde Ultrabook. Dankzij de goede prestaties van de IPC Skylake architectuur, de chip biedt ook meer dan voldoende prestaties voor de dagelijkse taken van het kantoor, multimedia en internet-segment, zelfs met slechts twee cores en een klok van ongeveer 2 GHz. Een groter probleem is de magere geheugen apparatuur - slechts 4 GB RAM-geheugen zal helaas voorkomen dat er ernstige multitasking ambities.
Alle Core-m chips gebruik maken van de gentegreerde GT2 versie van de Skylake GPU, de HD Graphics 515 met 24 execution units. Door de lagere klokken, de voorstelling is ongeveer 20% lager ten opzichte van de broer of zus HD Graphics 520 en op gelijke voet met een twee tot drie jaar oude dedicated entry-level GPU (bv GeForce 820M ). Dit is zeker niet krachtig genoeg voor veeleisende grafische toepassingen, maar het is goed voor de beoogde scenario. De GPU laat een bijzonder goede indruk tijdens het afspelen van video, omdat zelfs de moderne codecs zoals HEVC / H.265 zeer efficint kan worden gedecodeerd door de hardware.

Accu Dell PT6V8http://www.koopaccu.com/dell-pt6v8.html .


In het algemeen, de grafische prestaties is op een zeer laag prestatieniveau, maar de HD 515 is nog steeds in staat te hanteren veel moderne games vlot, in ieder geval met de laagste details. Games zoals "Dota 2", "League of Legends" of "Counter Strike: GO", die niet erg uitdagend voor de hardware, zijn vaak draaien op gladde frame rates met medium details.

De HP Pavilion x1 12 heeft geen ventilator of mechanische harde schijf, dus het is helemaal stil. Onze review-exemplaar leverde geen elektronische geluiden ofwel creren.
We kunnen een lichte opwarming van het apparaat dicht bij de temperatuur van de huid tijdens een typische gebruiksscenario met WLAN browsen en het afspelen van een HD-video-merken, maar het chassis niet inconveniently warm te krijgen. Dit zal alleen maar veranderen onder aanhoudende last van een 3D-spel, bijvoorbeeld, en de tablet zal bijna 50 C (~ 122 F) te bereiken aan de rechterkant. U zult waarschijnlijk te voeren veeleisende toepassingen met de bijgevoegde toetsenbord dock en de laatste zal volledig koud blijven (als gevolg van het ontbreken van een gentegreerde hardware), zodat we niet echt dat dit een probleem is.

De temperaturen in het chassis geen zorgen ook veroorzaken. Tussen 70 en 80 C (~ 158 en 176 F) voor de CPU kernen volledig goed voor een passief gekoelde systeem, vooral omdat de chip functioneren verder een verhoogd stroomverbruik van ongeveer 7 watt zelfs een uur na de start van onze stress test. Dit helpt de klokken, die veel hoger zijn in vergelijking met veel andere Core-m apparaten rond 900 MHz (CPU) en 450 MHz (GPU), respectievelijk.
Dankzij de front-facing stereo speakers, moet het Paviljoen in staat zijn om een ​​fatsoenlijk geluid te produceren. En het systeem daadwerkelijk kan overtuigen met zijn helder en gebalanceerd geluid, hoewel we liever een beetje meer bas en een iets hogere maximale volume - verwachtten we een beetje meer van de samenwerking tussen HP en de bekende Hi-Fi specialisten uit Bang & Olufsen. Grotere kamers kan niet voldoende worden gevuld met geluid; Indien nodig, moet u externe luidsprekers aansluiten via HDMI of stereo jack.
Afhankelijk van de helderheid van het display, power saver profiel en actieve draadloze modules, het Paviljoen heeft een stationair stroomverbruik van 5,3-9,0 watt - een gemiddeld resultaat wanneer u de hardware, die duidelijk wordt geslagen door de overwegen MacBook 12 (waarschijnlijk vanwege de geoptimaliseerde OS), bijvoorbeeld. Het verbruik zal afvlakken bij 20-21 watt onder maximale belasting, wat een redelijk resultaat.

De meegeleverde 45-watt adapter heeft geen problemen met deze waarden en biedt nog voldoende ruimte om het apparaat snel op te laden, terwijl nog steeds in bedrijf is.
Met een nominale capaciteit van slechts 33 Wh, de gentegreerde capaciteit van de batterij is helaas niet erg gul, en HP heeft ook niet voorzien van het toetsenbord dock met een extra batterij. Echt lange runtimes zijn daarom niet mogelijk op de converteerbare: In de praktijk kunt u verwachten ongeveer 5 uur WLAN surfen of video afspelen op een aangepaste helderheid (150 nits) voordat u de batterij op te laden. We kunnen het aangeboden runtime reproduceren van 9 uur bij stationair draaien, althans niet met de bijgevoegde toetsenbord. Dit betekent dat het paviljoen wordt geslagen door alle concurrenten in deze vergelijking.
HP Pavilion x2 12-b000ng is een relatief goedkoop 2-in-1 notebook, die nog steeds kan concurreren met de duurdere rivalen in vele aspecten. Hoogtepunten van de converteerbare zijn de beeldschermscharnier, een stevige keyboard evenals de perfecte Turbo Boost gebruik van de Core-M processor. Het display is niet slecht, hoewel sommige concurrenten hebben hogere resoluties. Het is ook een van de weinige inrichtingen in dit segment potentiaalvrij flikkering veroorzaakt door de PWM.

Accu Dell GK479http://www.koopaccu.com/dell-gk479.html .

We vonden een aantal zaken in deze evaluatie en, die enigszins van invloed zijn op de algehele indruk. Terwijl u nog steeds met het beperkte geheugen uitrusting, alsmede het ontbreken van een LTE-module gezien de prijs kan leven, de magere haven selectie - er is niet eens een USB 3.0 type A-poort - is een behoorlijk vervelend ontwerpfout. Een veel grotere capaciteit van de batterij, bij voorkeur gerealiseerd met een tweede batterij in het toetsenbord dock, zou goed zijn geweest voor het systeem ook.


HP Pavilion dm1 vervangen Accu

Het nieuwste model van de ROG-serie wordt verondersteld een grote sprong in termen van prestaties. Dankzij de gloednieuwe en krachtige Nvidia GeForce GTX 1070 uit de nieuwe Pascal lineup, de kansen zijn niet slecht. Dit artikel zal erachter te komen of dit plan werkt en als Asus de rivalen te kunnen verslaan.
Asus G-serie premium gaming de fabrikant lineup en is synoniem aan prestaties. Het vorige model ( G752VY ) is momenteel de vierde plaats in onze Top 10 ranking voor gaming notebooks. Asus wil om dat te veranderen met de nieuwe G752VS. Er zijn geen visuele veranderingen ten opzichte van de voorganger en Asus gebruikt nog steeds de vertrouwde ROG ontwerp.

Een blik op de specs, maar onthult een aantal kleine, maar belangrijke wijzigingen. Zij stellen voor dat ons testmodel een van de snelste notebooks kunt u dit moment krijgen zou kunnen zijn. De Asus G752VS is voorzien van de zeer krachtige Intel Core i7-6820HK processor ondersteund door 64 GB DDR4-RAM. Het besturingssysteem is opgeslagen op een snelle NVMe-SSD met een capaciteit van 512 GB. De belangrijkste verandering is de GPU. Asus rust de G752VS met de Nvidia GeForce GTX 1070 . Dit betekent dat de Pascal architectuur, die ongeveer drie maanden geleden werd gelanceerd voor desktops, is nu beschikbaar voor de mobiele segment. We willen alleen maar zeggen dat de Nvidia GeForce GTX 1070 sneller is dan de Nvidia GeForce GTX 980 (laptop).

Een gladde beeld zonder scheuren wordt geleverd door Nvidia's G-Sync-technologie, die het videosignaal van de GPU met het paneel synchroniseert. Wij maakten een lijst van de concurrenten voor de Asus hieronder G752VS. Deze vergelijking apparaten zullen ons te vergezellen in deze review en de benchmarks.
De zaak verschilt niet van de voorganger ( G752VY ). buiten ons testmodel beschikt over een discreet zilver / goud kleur. Asus maakt gebruik van een matte zwarte soft-touch afwerking voor het toetsenbord en de polssteunen. Het apparaat voelt premie om aan te raken. De bouwkwaliteit is onberispelijk en er is nauwelijks iets te bekritiseren.

De G752VS wordt voornamelijk gemaakt van metaal en kunststof. Een ROG logo en twee rode accenten, die optioneel kunnen worden benadrukt door de gentegreerde verlichting, sieren de stabiele aluminium deksel. Basiseenheid en deksel niet verdraaien en we hebben niets te klagen over de druktest te vinden, hetzij. Echter, lijkt het apparaat omvangrijk te zijn op het eerste gezicht. Gezien de opgenomen componenten, dat fatsoenlijk koeling nodig hebben, deze maat is bijna absoluut noodzakelijk.

Accu HP Pavilion dm1http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-dm1.html.

De scharnieren doen een goede baan en houden het scherm stevig op elke hoek. Er is een onderhoudsluik aan de onderzijde, die gemakkelijk na het losdraaien van een schroef kan worden verwijderd. Het heeft betrekking op een 2,5-inch harde schijf, twee van de vier RAM-modules, en de NVMe SSD in 2280-formaat. Top: Ons testmodel beschikt over een gratis M.2 slot (RAID-ondersteuning). De transparante plastic venster is een hoogtepunt, die een indruk van de 3D-Vapor Chamber geeft. U kunt echter alleen maar een glimp van de koelunit hier. Als u de ventilator schoon te maken, moet je de zaak, dat is heel moeilijk volledig uit elkaar; net als in andere ROG modellen. Een ander klein nadeel is de gevoelige soft-touch oppervlak, dat vingerafdrukken aantrekt.
De poort ras is hetzelfde als de voorganger. Zo zal je nog steeds maar vier full-size USB 3.0-poorten. Sommige gebruikers zouden willen voor meer USB-poorten. De MSI GT72VR brengt een significant hogere poort variteit.

De interface lay-out is eerlijk. Er is voldoende ruimte tussen de afzonderlijke poorten, zodat ze elkaar niet blokkeren. Echter, kabels zou kunnen krijgen in de weg bij gebruik van een rechter muis. Multimedia-inhoud kan via HDMI 2.0, Mini-DisplayPort 1.3 of WiDi naar externe apparaten worden gestuurd. Tijdens onze tijd met het apparaat, hadden we geen problemen met deze interfaces worden geconfronteerd. Gaming benchmarks rende feilloos tot 4K resolutie.
De kaartlezer is aan de linkerzijde naast de optische drive. Het ondersteunt alle gebruikelijke SD-formaten zoals SD, SDHC en SDXC. Ingevoegde kaarten nog maar net uit te steken van de sleuf, waardoor het risico van hen per ongeluk beschadigen minimaliseert.

We testen de prestaties met onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II referentiekaart. Deze test kopieert 250 .JPG bestanden naar de harde schijf. We noteerden een gemiddelde doorvoersnelheid van 76 MB / s voor de Asus G752VS. In sequentieel lezen, die wordt gesimuleerd met de AS SSD tool, ons testmodel behaalde 86 MB / s. Met deze prestatie, de G752VS behoort zij tot mid-range. Verschillende concurrenten bereiken significant betere resultaten. Onder de notebooks in onze vergelijkingsgroep, de Schenker XMG U716 biedt de beste kaartlezer prestaties.
De Asus G752VS is uitgerust met een dual-band AC 8260 module van Intel voor draadloze communicatie. De 802.11ac 2x2 is voorzien van een theoretische bruto overdrachtssnelheid van 867 Mbit / s. In onze test, de 17-inch laptop behaalde 465 Mbit / s in het verzenden en 566 Mbit / s in ontvangst. Deze resultaten zijn niet voldoende voor outperformance van de MSI GT62VR , die een beter resultaat behaalt.

Degenen die liever bedraad netwerk kan aansluiten via de Ethernet-poort. Dit laatste zorgt voor een maximale overdrachtsnelheid van 1000 Mbit / s.De GameFirst IV tool maakt het mogelijk prioritering netwerkverkeer afhankelijk van de toepassing. U kunt deze functie gebruiken voor het verlenen van voorrang aan games. Dit kan voor LAN en WiFi-verbindingen.
In termen van veiligheid, de Asus G752VS sport een Trusted Platform Module (TPM 2.0) en een Kensington slot.Inclusief extra's zijn een garantiekaart, kabelbinders, en een quick-start guide, die we al kennen uit de G752VY . Buiten dat, zou de bestuurder en / of systeemherstel media wenselijk zijn.

Accu HP Pavilion g7http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-g7.html.

Een kleine Phillips schroevendraaier is voldoende voor het verwijderen van het onderhoud luik aan de onderzijde. Dit maakt het mogelijk de toegang tot de M.2 SSD's, de 2,5-inch harde schijf en twee van de vier SODIMM slots.

Het is zeer gebruiksvriendelijk onvriendelijk voor de andere onderdelen te komen, zoals de CPU, GPU, Wi-Fi chip, batterij en de secundaire RAM slots. Het is niet voldoende om veel losdraaien om de onderzijde uitstappen. Het is nog steeds stevig aan de bovenzijde op verschillende plekken. Dit probleem is reeds bekend uit oudere ROG modellen. Asus wilde waarschijnlijk om ervoor te demonteren moeilijk. Hoe het ook zij, andere fabrikanten bieden meer klantvriendelijke oplossingen.

Een blik op het toetsenbord van de G752VS's geen veranderingen zien. De inrichting is identiek aan de voorganger. De toetsen voldoende groot en er is een spleet van 3 mm tussen hen. De sleutel reizen is iets minder dan 2,5 cm. Het oppervlak van de toetsen is mat en zorgt voor een high-end ervaring. De bouwkwaliteit is onberispelijk. Niets klettert of wiebelt. De rode drie niveaus backlight is een optisch hoogtepunt. Volgens Asus, het toetsenbord kan registreren en verwerken tot 30 ingangen tegelijk.

Boven het toetsenbord, zijn er vijf macro toetsen en een quick-select knop, die is gekoppeld aan de XSplit Gamecaster voor opname of streaming spel scnes.
Gelijk het toetsenbord, heeft het touchpad niet gewijzigd in vorm en grootte in vergelijking met de voorganger. De trapeziumvormige oppervlak (~ 12 x 6,8 cm) maakt een soepele en nauwkeurige glijden. Het invoerapparaat niet feilloos werkt in de hoeken. De Asus Software Smart Gesture brengt extra opties en is in staat het herkennen van maximaal vier vingers.

De aparte muisknoppen zijn iets met rubber bekleed en voldoende "grip". Het reizen is vergelijkbaar met het toetsenbord. De akoestische terugkoppeling is discreet en aangenaam stil.
Asus uitgerust onze review unit met een Full HD IPS-paneel, dat wordt geleverd door LG (LP173WF4-SPF3). Het scherm heeft een mat oppervlak en voorkomt daardoor hinderlijke reflecties. Asus biedt drie verschillende panelen voor de G752: twee Full HD schermen met 75 Hz of 120 Hz, en een 4K paneel met 60 Hz. Alle drie panelen ondersteunen G-Sync. De native resolutie van ons testmodel is 1920x1080 pixels, zodat de pixeldichtheid van het 17-inch scherm is 127 PPI.

De LG scherm beheert fatsoenlijke resultaten voor de helderheid (317 cd / m) en het contrast (1093: 1). Bijna alle vergelijking apparaten zijn ongeveer op gelijke voet in deze sectie.

Ons testmodel toont enkele backlight bleeding rond de randen. Wij willen vermelden dat er geen PWM flikkeren.
De beeldkwaliteit is goed, hoewel dit kan worden verwacht van een toestel in deze prijsklasse. Contrast (1093: 1) en zwartwaarde (0,3 cd / m) zijn kenmerkend voor een IPS scherm. Donkere scnes worden niet gedekt door een ongewenste "grijze tint". Kleuren lijken rijk en levendig. De DeltaE-2000 afwijkingen zijn al goed af fabriek, maar een calibratie deed het nog verdere verbetering van de resultaten. U kunt de ICC-profiel gekoppeld in het vak boven te vinden. De Full HD panel van onze review unit omvat de sRGB-kleurruimte met 85% en de meer veeleisende AdobeRGB standaard met 56%. Dit zijn geen goede resultaten voor de professionele foto en bewerken van afbeeldingen. Een veel breder kleurenspectrum wordt alleen geleverd door de Schenker XMG U716 in deze vergelijking.

We kunnen de voordelen van het paneel IPS zien wanneer we de kijkhoek stabiliteit evalueren. U kunt de inhoud van de afbeelding vanuit elke richting te zien zonder de kwaliteit daalt. Het is ook mogelijk de inrichting te gebruiken buiten dankzij het matte schermoppervlak en fatsoenlijke luminantie.

De prestaties van de G752VS het algemeen op een zeer hoog niveau. Intel's Core i7-6820HK processor zorgt voor meer dan voldoende prestaties voor alle gangbare toepassingen. 64 GB DDR4-RAM (2400 MHz) is ook veel, dus gamers geen problemen hier zou moeten hebben. De G752VS is ook beschikbaar met de Intel Core i7-6700HQ, maar de laatste kan alleen worden bediend met DDR4-2133 MHz, terwijl de Intel Core i7-6820HK ondersteunt DDR4-2400 MHz.

Accu HP Pavilion dv9000http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-dv9000.html.

De snelle processor werkt goed met de krachtige Nvidia GeForce GTX 1070 en de prestaties van de twee componenten is voldoende om zelfs moderne games verwerken vlot in 4K.

Tot slot krijg je de NVMe-SSD, die een responsieve systeem garandeert. Het duurt slechts een paar seconden voordat u het systeem kan gebruiken nadat je hem aanzet.
De Core i7-6820HK is een quad-core CPU van Intel's Skylake generatie, die kan verwerken 8 threads tegelijk dankzij de Hyper-Threading technologie. Meestal zijn de 14 nm model klokken op 2,7 GHz. Echter, Turbo Boost maakt tot 3,6 GHz (1 core), 3,4 GHz (2 cores) of 3,2 GHz (4 cores) mogelijk te maken. Asus maakt optioneel overclocking via het profiel "Extreme" in de ROG gaming Center, dat overklokken de processor 3,8 GHz. Als dit nog niet genoeg voor u, kunt u handmatig de kloksnelheid met het profiel "Manual", dat een instelling van 4,0 GHz bijvoorbeeld mogelijk maakt aan te passen. Echter, het systeem relatief snel bereikt het thermische limiet onder volle belasting en de CPU de klok vermindert.

In vergelijking met de concurrenten, de Core i7-6820HK gelederen verwonderlijk in boven de Core i7-6700HQ . Dankzij een desktop processor, de Schenker XMG U716 kan de G752VS overtreffen.
PCMark 8 verklaart dat de 17-inch laptop presteert uitstekend. Het voert beste onder de rivalen. De hoge resultaten zijn het gevolg van de zeer snelle NVMe SSD en een combinatie van een quad-core CPU en high-end GPU. Subjectief, het systeem loopt perfect. Booten duurt slechts enkele seconden.
De Asus G752VS wordt geleverd met een combinatie van SSD en HDD. Het besturingssysteem is vooraf genstalleerd op de M.2 SSD. Meer in het bijzonder, het is een Solid State Drive van Toshiba (NVMe THNSN5512GPU7) met een capaciteit van 512 GB. We hebben de prestaties met CrystalDiskMark getest. De sequentile lees- en schrijfsnelheden tarieven zijn ongeveer 1700 MB / s en 1300 MB / s, respectievelijk. De G752VS kan hosten twee PCIe SSD's in M.2-2280 formaat. Een plaats is gratis in ons testexemplaar.

De conventionele 2,5-inch harde schijf komt voort uit HGST, biedt een opslagcapaciteit van 1 TB en draait op 7200 RPM. We hebben haar prestaties met CrystalDiskMark bepaald, ook. Het resultaat is een sequentile transfer rate van 144 MB / s bij het lezen en 134 MB / s bij het schrijven, dat is meer dan fatsoenlijk voor een HDD.
Nu, zullen we kijken naar de werkelijk nieuwe functie, de grote prestatiewinst ten opzichte van de vorige generatie. De potentile kracht van Pascal GPU's is al zwaar besproken op voorhand. Harde feiten zijn nu volgt. Allereerst zijn ze niet meer aangeduid met "M" voor mobiele, die vroeger een indicatie lagere prestaties. Zo kun je concluderen dat de GeForce GTX 1070 wordt verondersteld zo snel als zijn te maken desktop tegenhanger .

De referentie-ontwerp van de desktop-variant klokken op 1506-1683 MHz in plaats van 1443-1645 MHz. In ruil daarvoor, de shader count is 7% hoger in de laptop GTX-1070 (2048 vs 1920). Dit wordt verondersteld te maken voor de iets lagere kloksnelheid. Echter, veel desktop chips verschillen sterk van edities van de oprichter en worden verkocht met aanzienlijk hogere kloksnelheden af ​​fabriek. Daarom notebook liefhebbers zijn weer slechter af.

De kloksnelheid van de mobiele GTX 1070 sterk afhankelijk van koeling, die bepalend is voor een hoge Turbo. In de Asus G752VS, de "Extreme" profiel van de Gaming Center overklokt niet alleen de CPU, maar ook de GPU. Bijvoorbeeld, de GeForce GTX 1070 is voorzien van een kern kloksnelheid van 1493-1695 MHz en een geheugen kloksnelheid van 4150 MHz (standaard: 4000 MHz) in ons testmodel.
Aandachtige lezers misschien al onderkend dat de GeForce GTX 1070 brengt een aanzienlijke prestatiewinst. Dit is ook te zien in de game tests. De mobiele editie van de familie Pascal is in staat om soepel te laten verlopen bijna alle games in 4K en met de vooraf ingestelde "high". De oudere Maxwell architectuur hier moest overgeven en games vaak veranderd in "slideshows". Alle titels kunnen worden genoten in de native resolutie (1920x1080 pixels) bij maximale details en meerdere anti-aliasing.

Accu HP Pavilion g6http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-g6.html .

In vergelijking met de voorganger ( GeForce GTX 970M ), de GeForce GTX 1070 brengt het dubbele van de prestaties. Zo'n hoge prestatiewinst trad zelden in de geschiedenis van de mobiele GPU.
Reeds de G752VY presteerde goed in dit aspect. Door hetzelfde ontwerp van de kast en koelsysteem, de inrichtingen voeren vrijwel hetzelfde in geluidsproductie. Zo is de Asus G752VS behoort tot de stilste gaming notebooks. De ventilatoren draaien voortdurend en nooit stil te staan. Bij stationair toerental, de 17-inch apparaat zendt een discrete ritselend geluid, dat niet storend. Tijdens 3D-toepassingen zoals spelletjes, het geluid systeem langzaam toe 33-40 dB (A). In het extreme scenario met 100% CPU en GPU belasting, de G752VS bereikt een maximum van 47 dB (A). Het bekijken van video's en surfen op het web zorgt voor een constante, lagere snelheid van de ventilator (geen trilling).
De temperaturen zijn iets hoger dan de G752VY 's. Dit is niet een groot probleem, omdat de oppervlaktetemperatuur slechts iets meer dan 40 C op verschillende hot spots. We nemen maximaal 42,9 C voor de G752VS. De twee MSI apparaten GT72VR en GT62VR krijgen aanzienlijk warmer en deels meer dan 50 C. De MSI GT72VR bereikt zelfs bijna 60 C in sommige plekken.

In de stress test (CPU en GPU worden benadrukt met Furmark en Prime95 gedurende ten minste n uur), namen we een maximum CPU temperatuur van 96 C (gemiddelde: 80 C). Na een tijdje, de Core i7-6820HK verlaagde haar kloksnelheid tot 2,7 GHz, waarbij de Turbo is niet actief. Daarnaast zagen we thermische throttling, die geacht wordt te voorkomen dat de CPU van oververhitting.

De GPU bereikte net onder de 1300 MHz en opgewarmd tot boven de 74 C. De klok bleef constant gedurende de test. We reran 3DMark 11 na de stress test en de score was 600 punten lager. Dit resultaat is vergelijkbaar met het resultaat van de koude run's. Zo, een performance verlies mag niet worden zelfs tijdens langdurige gamesessies verwacht.
De twee stereo luidsprekers achter het scherm op de achterzijde van de notebook. Als gevolg van de zaak grootte, kon groter speakers worden opgenomen. Een aparte subwoofer, die zorgt voor goede bas, zit aan de onderkant van de G752VS.

De gegenereerde geluid is goed. De kwaliteit neemt niet weg met toenemend volume en geluid is niet hoorbaar. De Sonic Studio II, die al uit de voorganger bekend is, is makkelijk te gebruiken en spreekt voor zich. Het maakt het aanpassen van het geluid profielen op basis van uw voorkeuren.
De Asus G752VS presteert heel goed in het energieverbruik. De directe concurrent, de MSI GT72VR , kunnen punten scoren bij het ​​uitvoeren van inactiviteit, maar deels vergt aanzienlijk meer energie onder belasting. Beide apparaten vereisen maximaal 204 Watt. Over het algemeen, de Asus G752VS presteert ongeveer 5% beter. Alienware heeft de beste baan en heeft het laagste energieverbruik in de 17-inch range - in onze vergelijkingsgroep.

De meegeleverde adapter zorgt voor een maximum van 230 Watt, wat voldoende is. Er zijn zelfs reserve capaciteit voor het opladen van de batterij onder volle belasting.
De Asus G752VS is voorzien van een lithium-ion batterij een vermogen van 90 Wh, dat is vast en kan niet gemakkelijk worden verwijderd. Ondanks veel hogere capaciteit dan de G752VY 's, de levensduur van de batterij is niet langer. De MSI GT72VR met een minimaal kleinere batterij behaalt zeer vergelijkbaar batterijduur als ons testexemplaar. Onder belasting, het G752VS moet worden aangesloten op het net na bijna 1,5 uur. Bij het uitvoeren van onze Wi-Fi-script, de 17-inch laptop behaalt een batterijduur van ongeveer 3,5 uur. Deze realistische testen opent verschillende websites met intervallen van 30 seconden om te surfen op het web te simuleren. De energie profiel "balanced" actief is en de helderheid van het beeldscherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m. Dit laatste komt overeen met de helderheid dalen met 10 levels in de Asus G752VS.

Bij het bekijken van video's, een volle lading is voldoende voor 1-2 HD-video's. Gaming is mogelijk batterij echter de klokfrequentie van de GTX 1070 wordt sterk gesmoord. In een 3DMark 11 run op de batterij, de desktop replacement behaalt slechts 7103 versus 17.151 punten in netbedrijf (-60%).
De high-end notebook van Asus hoeft zeker niet te verschuilen achter de rivalen, integendeel. Gebruikers van de Asus G752VS zal veel prestaties te krijgen. De Pascal lancering begint een nieuw tijdperk voor gaming notebooks en zelfs duidelijk overtreft de prestaties van de vorige generatie.

Nvidia's GeForce GTX 1070 is de op n na snelste single-GPU oplossing die u kan op dit moment te krijgen, en alleen de Nvidia GeForce GTX 1080 is nog sneller. Asus rust de G752VS met een zeer snelle Intel Core i7-6820HK . Er zijn ook geen problemen op het gebied van geheugen, omdat de 64 GB DDR4-RAM is ruim voldoende, zelfs voor zeer veeleisende toepassingen.

Asus geslaagd om de prestaties van de G752VS aanzienlijk verbeteren en het is zelfs krachtig genoeg voor de moderne titels in 4K en medium tot hoge details. De bouwkwaliteit is volledig overtuigend. Kleine extra's zoals G-Sync en macro toetsen zijn voordelen specifiek voor gamers.

Accu HP Pavilion dv9500http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-dv9500.html .

Het vereist een slimme koeloplossing de enorme prestaties onder controle te houden. De 3D-Vapor Chamber koeling module voor de Nvidia GeForce GTX 1070 toereikend is en de GPU prestaties kunnen worden gebruikt de hele tijd. Je kunt duidelijk horen van het apparaat, maar het is nog steeds redelijk. Je moet je niet afschrikken door het gewicht als u van plan om een ​​dergelijk apparaat te kopen. De Asus is nogal een zwaar stuk op 4,5 kilogram, maar dat was te verwachten.


Hoog kwaliteit Laptop Accu HP 484170-001

Veelzijdigheid is de naam van het spel als de P40 Yoga targets light users werkstation met touchscreen functies en een speciale Quadrio GPU. Voor een startende prijs van $ 1500 USD, maar verwachtten we een beetje meer in termen van prestaties en functies.
Werkstations zijn high-powered systemen met een breed scala aan functies geoptimaliseerd voor professioneel gebruik. Deze notebooks zijn meestal groot en boxy als gevolg, dus een aantal kenmerken core werkstation laten vallen in de naam van de multi-mode opties en gentegreerde stylus ondersteuning is een gedurfde stap.

De ThinkPad P40 Yoga is het nieuwste model in Lenovo's P-serie van mobiele workstations. Het is in wezen een ThinkPad Yoga 460 met een toegewijde Quadro M500M GPU geplakt op lichte werkstations gebruikers te sussen. We gepubliceerd op de Yoga 460 en onze eerste P40 Yoga SKU slechts een paar maanden geleden en we raden het controleren van zowel de beoordeling pagina's voor meer informatie en details over het chassis en hardware. Deze bijzondere SKU is het duurder configuratie met een Core i7-6600U en WQHD display. Zoals beschreven door onze metingen en onder ijkpunten Dit scherm met hoge resolutie brengt zowel voordelen als nadelen ten opzichte van de FHD configuratie.
Van een consument Ultrabook perspectief, de P40 Yoga is boven het gemiddelde met de MIL-SPEC goedgekeurd chassis opgebouwd uit zowel koolstofvezel en magnesium legering. Vanuit een ThinkPad of Latitude perspectief, echter, de integratie-Yoga genspireerde functies betekent dat het opofferen van een aantal stijfheid langs de weg. Zowel de basis en display zal vervormen en kraken bij een poging om ze te draaien door de hoeken. Deze flexibiliteit is maar klein, maar merkbaar toch. Algehele kwaliteit zit comfortabel tussen de consument Yoga 900 en een klassieke Thinkpad T-serie, zoals de T460 . De scharnieren zijn op een andere manier vast tot de maximale 360-graden hoek met minimale Wankelende bij het typen.

Wat betreft grootte en gewicht, het systeem voelt heel dicht en moeilijk te hanteren in tabletwerkstand langdurig vergeleken met tabletten gewijd. Dit is een aangeboren probleem voor de meeste cabrio 13-inch of groter en is niet uniek voor P40 Yoga. Tablet-modus werkt nog steeds comfortabel wanneer het apparaat wordt geplaatst op schoot of voor de occasionele presentatie.

Accu HP 484171-001 http://www.koopaccu.com/hp-484171-001.html.

Er zijn een gezonde selectie van de havens, waaronder Lenovo's eigen Onelink + docking optie voor compatibiliteit met een aantal Lenovo docks. We zijn teleurgesteld geen Thunderbolt 3 opties zien als dit het systeem nog veelzijdiger zou hebben gemaakt. Niettemin zou een dergelijke aanbrenging waarschijnlijk ondermijnen Onelink + port aangezien enerzijds een opening naar het systeem dockingoplossingen buiten die welke door de fabrikant. Een Smart Card Reader of USB Type-C-poort zou hebben gewaardeerd.

De prestaties van de gentegreerde SD-kaartlezer is snel met een sequentile leessnelheid van ongeveer 173 MB / s op onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II-test kaart. Kopiren 1 GB ter waarde van foto's van onze kaart naar desktop duurt ongeveer 7,3 seconden.
WLAN wordt weer geleverd door een 2x2 Intel 8260 M.2 2230 module staat overdrachtsnelheden tot een theoretisch 867 Mbps. Bij aansluiting op onze 5 GHz 802.11ac-netwerk op onze Linksys EA8500 router testen staan ​​een meter verderop, waren we in staat om een ​​gemiddelde real-world-overdrachtsnelheid van 495 Mbps op te nemen. Draadloze snelheden verscheen regelmatig en we ondervonden geen terugkerende vertraging of uitval problemen tijdens onze tijd met de testeenheid.

Er zijn nog geen WWAN of GPS-opties, die beide zou dit converteerbaar workstation nog meer handige hebben gemaakt bij het on-the-go.
Onderhoudsgemak is meestal gemakkelijker op werkstations vergeleken met notebooks van de consument en dit gaat om waar te houden voor de ThinkPad P40 Yoga. Gebruikers krijgen direct toegang tot de 2,5-inch drive bay, M.2 2242 slot, n SODIMM-slot, batterijen, WLAN module, en koeling apparaten.

Lenovo biedt tal van mogelijkheden buiten de standaard n jaar garantie. Gebruikers kunnen de basis garantie in stappen van een jaar te verlengen tot vijf jaar met Accidental Damage Protection en / of on-site service.

Het verlichte chiclet toetsenbord AccuType (28,5 x 10,5 cm) is een van de betere keyboards in vergelijking met degenen die op de consument Ultrabooks of zelfs Dell Latitude-serie. Key reizen is dieper en hebben een meer bevredigende tactiele feedback wanneer ingedrukt met inbegrip van de allerbelangrijkste Enter and Space toetsen. Gekletter is iets harder als gevolg, maar het is een kleine prijs om te betalen voor een algehele comfortabelere type-ervaring. In tegenstelling tot op de mainstream Yoga 700 /900 series, de P40 Yoga omvat Lenovo's handtekening Lift 'n Lock functie om automatisch te drukken en alle toetsen wanneer in de tablet uit te schakelen.

Accu HP 484170-001http://www.koopaccu.com/hp-484170-001.html.

Het touchpad is aan de kleine kant (9,0 x 5,5 cm) als gebruikelijk voor een steunpilaar ThinkPad. Er is een plastic strip tussen de specifieke muisknoppen en touchpad niets dan de afstand tussen de beide aanvullende doet. De ervaring is een beetje krap zonder een externe muis, dus vinden we het gemakkelijker om de TrackPoint voor de cursor controle te gebruiken. Met behulp van het touchscreen voor ingangen wordt niet aanbevolen in notebook-modus als het display wil wip.

De ThinkPad Pen is ongeveer 12,5 cm in lengte en automatisch opladen wanneer terug in de notebook geplaatst. In feite, Lenovo beweert dat het kan opladen van leeg tot 80 procent in slechts 15 seconden, zodat gebruikers nooit meer zal moeten batterijen te kopen voor de pen in tegenstelling tot op de Surface Pro tablet. Terwijl de ingang vertraging minimaal is, vinden we de omtrek van de pen om te klein en de twee knoppen om zacht en hard in te drukken, met name voor grotere vingers. Dus de pen is beter geschikt voor toepassing in korte uitbarstingen in plaats van langdurig.
De 14,1-inch 2560 x 1440 resolutie scherm is het hoogtepunt van de hoger-end P40 Yoga SKU. Onnodig te zeggen, teksten en afbeeldingen zijn scherper vooral bij het bekijken van meerdere vensters naast elkaar. Het paneel gebruik hier is een LG Philips LP140QH1-SPE2 dat zeer vergelijkbaar met degene die op de high-end 14-inch Gigabyte P34W v5 gaming notebook.

Merk op dat terwijl de achtergrondverlichting van het scherm is geen dimmer of helderder dan op de 1080p SKU, contrast niveaus inferieur zijn op ongeveer 650: 1 ten opzichte van 950: 1 op de optie 1080p, zodat gebruikers hebben ten minste een reden om niet te kiezen voor de hogere resolutie panel. Achtergrondverlichting bloeden is anders zeer zelfs rond de randen en hoeken en in hoofdzaak onzichtbaar overdag tot dag werklasten. Een zwakke gloed in de buurt van de rechterbovenhoek kan worden gezien als we muggenziften op het paneel.
Verhuizen van een 1080p-paneel om een 1440p panel zal ook een breder kleurbereik. Onze metingen tonen aan dat de 1440p SKU dekt iets meer dan 90 procent van de sRGB standaard ten opzichte van 62 procent op de 1080p SKU. Dit kleine detail is normaal gesproken niet een zorg voor thuis of op kantoor gebruikers, maar professioneel workstation gebruikers kunnen kennis van de diepere kleuren te nemen.
Helaas heeft het panel niet komen pre-gekalibreerd en beide kleuren en grijswaarden kon wel wat fine-tuning te gebruiken, zoals blijkt uit onze arme RGB Balance resultaten. Een snelle kalibratie met een X-Rite spectrofotometer verbetert de weergave dramatisch. De kleurtemperatuur blijft ongeveer hetzelfde, dus kleuren zijn in ieder geval niet overdreven blauw als gewoonlijk kan gebeuren op goedkopere panelen. Kleuren worden aangetoond dat iets minder nauwkeurig bij hogere verzadiging niveaus geworden als gevolg van imperfecte sRGB dekking.
Buiten het zicht is gemiddeld op zijn best. Werken in de schaduw is mogelijk omdat de brede IPS kijkhoeken en beeldschermscharnieren glans kan verminderen als dat nodig is. Een heldere of bewolkte dag, zal echter snel uitspoelen het display omdat de backlight is niet krachtig genoeg om direct zonlicht te overwinnen.
Momenteel kan de P40 Yoga worden geconfigureerd met ofwel een i7-6500U of een i7-6600U met 8 GB of 16 GB DDR3L RAM. De discrete Nvidia Quadrio M500M is vastgesteld in alle SKU's en omdat er slechts n SODIMM-uitbreidingsslot en geen gesoldeerde RAM-modules, kan deze single slot ondersteunt tot 16 GB in slechts n kanaal. De i7-6600U is een van de snelste ULV processoren verkrijgbaar bij de Skylake generatie ten opzichte van de entry-level Maxewell M500M. Het is vermeldenswaard dat de grotere ThinkPad P50s kan worden geconfigureerd met dezelfde kernfuncties als onze P40 Yoga.
CineBench resultaten tonen de i7-6600U in onze P40 Yoga om bijna net zo snel als het zijn i7-6700HQ in single-threaded operaties. De maximale Turbo Boost potentieel kan niet eindeloos worden volgehouden, echter, dus de volgende runs zal resulteren in lagere scores als wat onze Cinebench R11.5 scores hieronder tonen. Prestaties in multi-threaded applicaties is niet significant anders dan andere ULV processors van de Skylake of Broadwell generaties. "Proper" quad-core processors, zoals de meer veeleisende i7-6700HQ kunnen dan zorgen voor twee keer het ruwe prestaties in vergelijking.

Zie onze speciale CPU pagina op de Core i7-6600U voor meer technische informatie en de benchmark vergelijkingen.

Accu Compaq Presario CQ60http://www.koopaccu.com/compaq-presario-cq60.html.

PCMark 8 benchmarks rangschikken ons systeem lager zijn dan veel van zijn concurrenten, waaronder onze mindere uitgeruste P40 Yoga. De resultaten zijn vreemd als resultaat, maar het systeem is nog subjectief vasten tijdens dag tot dag werkbelasting wegens zijn primaire SSD. We ondervonden geen hardware of software problemen die specifiek zijn voor onze test-eenheid.
En 2,5-inch SATA III baai is beschikbaar voor interne opslag. Hoewel groter en zwaarder dan een gelijkwaardige M.2 oplossing, kunnen professionele gebruikers van een traditionele 2,5-inch drive voor de lagere kosten en een hogere capaciteit opslag te waarderen. Merk op dat terwijl een M.2 2242 slot is ook beschikbaar, zoals SSD opties zijn beperkt en Lenovo niet officieel lijst M.2 SSD-ondersteuning op de specificaties vel.

Prestaties van de 512 GB Samsung SSD PM871 is zeer goed gezien de SATA III-interface. Zowel sequentile lees- en schrijfsnelheden tarieven zijn in de buurt van 500 MB / s met een totale prestaties voorafgaand aan de Lite-on 256V2S in de ThinkPad Yoga 460. Systemen met NVMe SSD's zal nog beter te presteren dan de ThinkPad P40 Yoga op alle fronten.
Zowel de 3DMark en SPECviewperf benchmarks tonen de Quadro M500M trading blaast met de laatste generatie Kepler-gebaseerde Quadro K1100M GPU. Dit is bijzonder opmerkelijk omdat de M500M werkt op twee derde van de TDP K1100M (30 vs. 45 W W) en de helft van de breedte bus (64-bits vs. 128-bit) voor een veel hogere prestatie per Watt. Toch zijn ruwe grafische kracht is niets enthousiast over want het is bijna identiek aan de Integrated te zijn Intel Graphics Iris 540 . Een stap omhoog verplaatsen naar de Quadro M1000M een grote boost in grafische prestaties zou hebben gebracht voor de P40 Yoga.
We benadrukken het notebook met synthetische benchmarks vast te stellen voor eventuele throttling of stabiliteitsproblemen. Bij het uitvoeren Prime95, zal de CPU stabiliseren op ongeveer 2,7 tot 2,8 GHz in vergelijking met de processor gewaardeerd maximale Turbo Boost van 3,2 GHz voor zowel actieve cores. Zo is de notebook niet in staat is om te draaien met haar gestage maximale Turbo Boost wanneer onder extreme processor stress. CPU temperatuur plateaus ook op een hoog 80 C, wanneer onderworpen aan Prime95 en / of FurMark spanning, terwijl de Nvidia GPU zal altijd een paar graden koeler in vergelijking. Zowel de CPU en GPU zal iets wurgen wanneer gelijktijdig onderworpen aan zowel Prime95 en FurMark, maar anders zal draaien op hun respectieve basis kloksnelheden met Boost onder Unigine Valley belasting.

Op batterijen werkt niet gashendel CPU of GPU prestaties. Een 3DMark 11 run op de batterij resulteerde in de fysica en grafische scores van 4066 punten en 2356 punten, respectievelijk, in vergelijking met 4053 punten en 2412 punten wanneer deze is aangesloten op het lichtnet.
Het koelsysteem bestaat uit een 50 mm ventilator en twee korte warmtepijpen. Zijn kleine omvang en de nabijheid van het verwijderbare onderpaneel gevolgen hebben oppervlaktetemperatuur zoals blijkt uit onze thermografische metingen in de volgende paragraaf.

Accu HP MU09http://www.koopaccu.com/hp-mu09.html.

Het systeem draait geruisloos tijdens het stationair draaien of in het laagseizoen browsen belastingen. De ventilator zal zo nu en versnellen en macht naar beneden, maar het geluidsniveau is nooit luid genoeg om storend te zijn. Zware ladingen, zoals gamen zal geluid van de ventilator tegen het lijf tot ongeveer 31 dB (A), terwijl zeer hoge belastingen, een geluid van de ventilator van ongeveer 35 dB (A), die nog steeds redelijk gezien de dedicated GPU binnen zal veroorzaken. De meeste 14-inch notebooks met enige gentegreerde graphics hebben de neiging om stiller draaien onder soortgelijke belastingen.
Oppervlaktetemperaturen bij stationair toerental plat op beide zijden van de notebook. n kwadrant aan de onderkant van de notebook kan echter zo warm als 30 C. Deze plaats is voorspelbaar direct boven de warmtepijpen en GPU en gelukkig ver weg van de handpalm rust zijn. Oppervlaktetemperaturen kan zo warm als 60 C op de bodem achter toen onder maximale belasting, dat is erg warm voor een notebook laat staan ​​een cabriolet. De rechter helft van het klavier zal snel opwarmen wanneer onder medium verwerking stress.
De 1,5 W stereo speakers hebben aanvaardbare geluidskwaliteit gezien hun omvang. Sounds voelen relatief evenwichtig tot de 250 Hz merk, waar een scherpe daling off plaatsvindt zoals verwacht van luidsprekers. Zo wordt bas slecht vertegenwoordigd tijdens films en muziek afspelen. Maximaal volume is luid en zal geen statisch te introduceren, maar geluiden zal het chassis iets weerklinken.
De vraag naar energie in het laagseizoen of stationair draaien belastingen is niet significant verschillend van de andere 14-inch ULV-systemen bij enkel single-digit Watts. Dit springt tot ongeveer 35 W wanneer onder gaming ladingen en kan oplopen tot 50 W zijn als onder volle belasting systeem met zowel Prime95 en FurMark lopen. Dit wordt vergeleken met iets minder dan 40 W op onze SKU met de lagere resolutie 1080p paneel en iets langzamer i7-6500U CPU.

De kleine adapter zelf (10,5 x 4,5 x 2,75) is geschikt voor 65 W, zodat onze opgenomen maximum is veilig onder deze grens.
Looptijden van de niet-verwijderbare 53 Wh zijn goed op bijna precies zes uur constant WLAN-gebruik op een helderheid van 150 nits. Gebruikers die meer energie-bewuste instellingen of lagere prestatie-eisen zal kunnen knijp een paar uur uit het systeem sinds zijn stationair runtime kan ruim 12 uur. Interessant, runtimes zijn niet consequent korter dan de 1080p SKU onder vergelijkbare omstandigheden, ondanks de meer veeleisende 1440p display.
Zoals uiteengezet in onze eerste herziening van de ThinkPad P40 Yoga, het systeem is geschikt voor een klein publiek van light users werkstation en digitale kunstenaars die toevallig ook wil 2-in-1 touchscreen functies. Het systeem zit vast tussen twee categorien als resultaat: Het ontbreekt de belangrijkste workstation opties die professionele gebruikers kunnen teleurstellen, terwijl zijn veelzijdigheid als cabriolet voelt zich beperkt door het gewicht en de gemiddelde backlight helderheid van het paneel. Het zou zijn geweest een zegen om te kunnen de P40 Yoga buitenshuis en on-the-go om echt te scheiden van de traditionele werkplekken, maar zijn glanzende paneel en het ontbreken van een WWAN mogelijkheden dit echt belemmeren. Tenzij als je merkt dat zowel de gentegreerde stylus en entry-level Quadro M500M aantrekkelijk, dan is een "juiste" Ultrabook of mobiele werkstation zal waarschijnlijk de betere optie.

Accu HP MU06http://www.koopaccu.com/hp-mu06.html.

Lenovo is de afzet van de ThinkPad P40 Yoga als de "eerste multi-mode mobiele workstation", maar dit cabriolet heeft een lange weg te gaan voordat het stevig zijn dubbele rol kan vervullen.


Accu voor Dell Inspiron 1750

Deze accu voor uw laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering). Deze accu DellInspiron1750 is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect (luie accu). Door deze kwaliteitsaccu voor uw laptop zal uw laptop weer als nieuw zijn en zult u een stuk langer zonder gebruik te maken van netspanning kunnen werken.
De accu past op verschillende Dell notebooks en laptops. Deze accu voldoet aan alle gestelde eisen en richtlijnen zoals u mag verwachten.

Met deze accu heeft u de hoogste kwaliteit replacement accu voor uw Dell Inspiron laptop of notebook in huis gehaald. De accu levert 5600 milliampre-uur tegen 10.8 volt en is speciaal gemaakt voor uw DellInspiron1750laptop of notebook!

Belangrijk bij deze accu is dat het partnummer, of spare nummer, overeenkomt met uw huidigeAccu DellInspiron1750. Onderaan deze pagina vindt u alle Dell partnummers waar deze accu compatibel mee is. Staat het partnummer van uw huidige accu hier, dan weet u zeker dat dit de juiste accu is.

Voor aanvullende informatie over het partnummer van uw accu en waar u deze kunt vinden op uw accu, kunt u terecht op onzepagina over accu partnummers.

De cellen in deze accu gebruiken de modernste Lithium-Ion (Li-Ion) technologie. Dit betekent dat het niet langer nodig is de accu helemaal leeg te laten lopen en vol te laden, de accu kan op elk moment geladen worden en van de stroom gehaald worden. Er is geen sprake van het geheugen effect dat optrad bij oudere accu modellen.

Wanneer u uw DellInspiron1750laptop van plan bent langere tijd niet te gebruiken, raden wij u aan de accu te laden naar ca. 40% en de accu uit de laptop te verwijderen. Vervolgens kunt u de accu ergens koel bewaren. Hierdoor slijt de accu aanzienlijk minder snel dan in een warme omgeving. Laat vooral de accu bij weinig gebruik niet onder de 10%, in dat geval slijt de accu zeer snel.

Over het algemeen hebben onze replacement accu's een bijzonder laag uitvalspercentage. Mocht er desondanks binnen een jaar een mankement of defect aan de Dell replacement accu buiten uw schuld optreden, dan kunt u daar altijd contact met ons over opnemen. Wij geven standaard een jaar garantie op onze accu's en adapters.

Mocht er inderdaad sprake zijn van een dergelijk defect, dan vervangen wij dat uiteraard en sturen we een andere replacement accu naar u op.

Een spanning van 11.1 volt is wat de DellInspiron1750biedt. Dit voltage betekent de elektrische spanning die geboden wordt. Let op dat een vervangende accu een vergelijkbaar voltage heeft. Er mag een verschil zijn van maximaal 0,5V. Mocht er een groter verschil zijn kan dit voor problemen zorgen, wij raden dit dan ook af.

Mocht u toch twijfelen of dit wel de juiste accu is neem dan gerust contact met ons op! Er is tevens meer aanvullende informatie te vinden op onzepagina over het voltage van accu's.

Het bereik van deze accu is 5200m milliampre-uur. Ampre-uur van een Dell accu geeft aan hoe lang de accu stroom kan leveren zonder geladen te worden. Een hoger mAh betekent dat u uw DellInspiron1750laptop langer kunt gebruiken zonder deze te laden.

Een hoger of lager milliampre-uur maakt de accu niet minder geschikt voor uw Dell laptop. Het betekent uitsluitend dat de accu een andere stand-by duur heeft dan uw vorige. Een accu met een aanzienlijk hoger mAh is vaak wel groter en steekt in veel gevallen uit. Het kan dan zo zijn dat uw DellInspiron1750laptop omhoog komt op het punt waar de accu in de laptop zit.

Deze accu bevat hoogwaardige Li-Ion cellen hierdoor is lang gebruik van de accu gegarandeerd. De cellen zijn slijtvast en worden snel opgeladen. Op deze manier kunt u langer en betrouwbaar gebruik maken van uw DellInspiron1750laptop.

Om slijtage van de accu te voorkomen is het verstandig om rekening te houden met de omgevingstemperatuur en het laadpercentage. Wanneer u uw DellInspiron1750laptop langere tijd niet gebruikt is het aan te raden de accu te bewaren rond de 0 graden celcius en met ongeveer 40-50% lading. Te hoge of lage temperaturen kunnen de afname van de capaciteit van de accu veroorzaken.

http://www.koopaccu.com/dell-inspiron-1750.html


|

           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Blog Live
.ua