Accu voor Dell Vostro 1520

De Fujitsu Celsius H760 is een geslaagd voorbeeld van een klassieke werkstation. Prestaties, flexibiliteit, kwaliteit en ergonomie de belangrijkste kenmerken. Onze diepgaande evaluatie blijkt wat u kunt verwachten van het testmodel.
Fujitsu is een van de bekende fabrikanten werkstation, welke producten biedt in dit exclusief optreden segment voor velen model generaties. Dit omvat niet alleen de apparaten, maar ook tal van accessoires en uitgebreide garantie en service-opties. Terwijl concurrenten als Dell, Lenovo en Dell breiden hun line-up met meer en meer producten, heeft Fujitsu niet deze trend volgen.

De Japanse fabrikant al stopte met de grote 17-inch werkstations uit de Celsius H900-serie een paar jaar geleden en biedt daarom alleen klassiek, 15-inch machines. Dit is traditioneel de grootste interesse voor de klanten, omdat de 15-inch is nog steeds het beste compromis tussen prestaties, features, mobiliteit en uitbreidingsmogelijkheden. Met het oog op de behoeften en verwachtingen van de professionele klanten te dekken, ondanks slechts een form factor, kunt u talloze SKU's van de mobiele Celsius werkstation te krijgen.

AccuDell XPS L501X http://www.koopaccu.com/dell-xps-l501x.html ,

Fujitsu's mobiel werkstation familie begint momenteel ongeveer 1.600 euro (bruto adviesprijs) met een Intel Core i5-6440HQ , 8 GB RAM, een 256 GB SSD, de Nvidia Quadro M600M grafische kaart en een Full-HD-scherm.

Ons testmodel aan de andere kant is uitgerust met de Intel Xeon E3-1505Mv5 CPU, 16 GB DDR4-RAM (ECC), een combinatie van een 512 GB SSD en 1 TB HDD evenals Nvidia's professionele GPU Quadro M2000M . Het display is de eerder genoemde Full-HD IPS-model. Dit alles verkoopt voor ongeveer 3700 euro volgens de fabrikant, die aan het boveneinde tegenover de concurrenten. Een vergelijkbaar uitgeruste HP ZBook 15 G3 verkoopt momenteel voor 4400 euro (HP online configurator), maar een vergelijkbare Dell Precision 7510 (Dell online shop) is minder duur op 3.100 euro. Lenovo's P50 is ook meer betaalbaar op 3500 euro (Lenovo online shop; alle brutoprijzen).

Naast de gebruikelijke RAM, CPU en GPU alternatieven, de serie biedt drie bijzonder interessante opties. Dit omvat de hoge-resolutie UHD-IPS-display, de LTE-modem of de verschillende drive bay modules inclusief de secundaire batterij. Je krijgt ook een optische drive, evenals een beetje achterhaald havens zoals VGA of USB 2.0.

Accu Dell XPS M1530 http://www.koopaccu.com/dell-xps-m1530.html ,

Het chassis van het werkstation Fujitsu Celsius H760 is duidelijk ontworpen voor professionele klanten. Het materiaal combinatie van metaal en kunststof schept een overtuigend gereserveerd ontwerp evenals een goede zaak stabiliteit. De polssteun is stevig, het toetsenbord niet stuiteren en zelfs het gebied boven de modulaire bay geen problemen te onthullen. Het is mogelijk om te draaien op het display frame een beetje met enige kracht, zijn we niet in staat waren om het even welk beeld vervormingen te lokken. Het beeldscherm scharnieren zijn stevig en er is slechts een paar kleine stuiteren wanneer u de notebook te verplaatsen. U kunt de klep openen met een hand, die wordt ondersteund door een dunne rand aan het weergaveframe.
De mobiele workstation staat ook stevig, zonder de batterij en kan worden bediend zonder batterij indien nodig. Door de conventionele constructie, die heel veel verschilt van sommige slanke modellen, de afmetingen iets groter bij 38 x 26 x 3,2 cm en het gewicht is een beetje hoger en bij 2,98 kg. In ruil daarvoor, het chassis biedt voldoende ruimte voor een fatsoenlijke koeloplossing, uitbreidbaarheid en een modulaire bay.

In vergelijking met de directe concurrenten HP ZBook 15 G3 en Dell Precision 7510 , de afmetingen en het gewicht zijn redelijk vergelijkbaar. Veel compacter is Dell Precision 5510 , bijvoorbeeld, maar je zal moeten aanzienlijke compromissen te maken op het gebied van componenten en uitbreidbaarheid voor terug.

Accu Dell Vostro 1520 http://www.koopaccu.com/dell-vostro-1520.html .


Koop hier online je HP 580029-001 Accu

Slanke laptop Acer wil met een elegante aluminium behuizing. De configuratie is ook passend: panel IPS, snelle processor, SSD. Het goede levensduur van de batterij, toetsenbord met achtergrondverlichting en een garantie van drie jaar aan te vullen dit.
We worden geconfronteerd met een interessante laptop in de vorm van de TravelMate X349 door Acer. Met de 14-inch zakelijke computer, wordt Acer gericht kleine bedrijven, zelfstandigen, leerlingen en studenten. Het apparaat ziet eruit en voelt aan als een premium-range zakelijke laptop. De configuratie en het prijsniveau komen overeen met de entry-level van het bedrijfsleven. We hebben het topmodel van de line-up die is geprijsd op ongeveer 1050 euro (~ $ 1155). De prijzen binnen de serie beginnen bij iets minder dan 600 euro (~ $ 660). Apparaten zoals Lenovo ThinkPad 13 , Acer TravelMate P238-M , Asus 'ZenBook UX303 / UX305 , en Apple's MacBook Air 13 behoren tot haar concurrenten.
De behuizing van de TravelMate is volledig van aluminium met n uitzondering: het scharnier is gemaakt van kunststof. Acer spreekt van "geborsteld aluminium" in haar reclame tekst, maar we kunnen dit niet bevestigen. Er is niets "geborsteld" in zicht. Acer is gebaseerd op een donkere, houtskool zwarte kleur en matte oppervlakken voor zijn apparaat. De laptop maakt een zeer hoogwaardige indruk qua uiterlijk en gevoel. Een onderhoudsluik niet is genstalleerd, en het huis moet worden geopend voor toegang tot de hardware. Hierover later meer. De batterij kan niet worden verwijderd.

Acer niet verknoeien in termen van de bouw, en de stabiliteit geen belangrijke reden tot klagen geven. Alleen de stabiliteit van de basiseenheid kon iets hoger voor onze smaak zijn geweest. Dit is echter nog steeds binnen de perken. robuustheid van het deksel is bevredigend. De druk op de rug van het deksel geen beeldvervorming veroorzaken. De scharnieren houden het deksel stevig op zijn plaats en rock slechts licht. De maximale openingshoek is 180 graden en de klep te openen met n hand.
De TravelMate is iets groter en dikker dan zijn rivalen sinds de laatste hebben 13,3-inch schermen. Echter, de TravelMate kan concurreren in termen van gewicht.
De TravelMate's interfaces zijn geen verrassing. De laptop wordt geleverd met twee type-A USB-poorten, waarvan er n ondersteunt de USB 3.0-standaard. Bovendien, een type C USB (USB 3.1 Gen 1) aanwezig is. Deze poort kan worden omgezet in een DisplayPort via een corresponderende adapter (niet inbegrepen). Acer noemt dit in de handleiding van de TravelMate's. interfaces van de laptop zijn verdeeld over de achterste gebieden aan beide zijden. Bijgevolg zal de kabels niet rommel de gebieden die naast de polssteun.

Accu HP 593553-001http://www.koopaccu.com/hp-593553-001.html .

De genstalleerde geheugenkaartlezer is een van de langzame vertegenwoordigers van zijn soort. Een maximale overdrachtsnelheid van 26,1 MB / s wordt bereikt bij het kopiren van grote hoeveelheden gegevens blokken. Overbrengen van 250 JPG-afbeeldingsbestanden (ong. 5 MB per stuk) wordt uitgevoerd bij een snelheid van 19,1 MB / s. We testten de geheugenkaart lezer met een Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II referentiekaart.
De Wi-Fi module in de TravelMate draagt ​​een chip van Intel (7265). Naast de 802.11a / b / g / h / n WiFi standaarden, ondersteunt ook de snelle ac standaard. De geconstateerde overdrachtssnelheden in ideale omstandigheden (geen andere Wi-Fi-apparaten in de buurt, op korte afstand tussen laptop en server-pc) zijn zeer goed. De verbinding tussen de router en laptop bleef stabiel, zelfs een verhaal weg.
De TravelMate is uitgerust met een fingerprint scanner die de Windows Hallo functie ondersteunt. Een Trusted Platform Module (2.0) is ook aanwezig. Bovendien, de laptop is voorzien Acers ProShield software af fabriek, waarmee het bevestigen van de inrichting.

De TravelMate wordt geleverd met de gebruikelijke accessoires: Een snelle start poster en garantievoorwaarden. De TravelMate-interface diversiteit kan worden uitgebreid via een USB-dockingstation wanneer dat nodig is. Elke fabrikant heeft overeenkomstige opties in zijn opstelling. Acer adverteert ook een USB type-C docking station in verband met de TravelMate. Het kost ongeveer 180 euro (~ $ 198).

In aanvulling op Windows 10, Acer laptop ondersteunt ook Windows 7. De bijbehorende stuurprogramma's zijn te vinden op de website van Acer. Opmerking: Gebruikers die willen Windows 7 te installeren zal hebben om de installatie van Windows 7 media uitbreiden met een driver voor de Skylake geheugencontroller. Anders is het besturingssysteem te installeren is niet mogelijk. Gebruikers die willen Windows 7 te installeren via een USB flash drive en hun laptops hebben alleen USB 3.0-poorten moeten ook de bijbehorende USB 3.0 driver te nemen. Windows 7 wordt niet geleverd met een USB 3.0 drivers. De software NTLite , bijvoorbeeld, bestaat de mogelijkheid om de bestuurder in de installatiebestanden integreren.

De basis lade moet worden verwijderd voor toegang tot de ingewanden. Dit is geen probleem: alle schroeven aan de onderzijde moeten worden vrijgegeven en de bodemplaat kan vervolgens worden verwijderd met behulp van een plamuurmes. De batterij, SSD, Wi-Fi module, BIOS batterij, en fans kunnen dan worden benaderd. Werkgeheugen banken afwezig zijn; het geheugen is gesoldeerd.
Acer TravelMate schepen met een garantie van drie jaar, met inbegrip van een pick-up service. De garantieperiode kan worden verlengd. Een vijf jaar on-site garantie kost ongeveer 170 euro (~ $ 187).

Accu HP 580029-001http://www.koopaccu.com/hp-580029-001.html .

De achtergrondverlichting van de genstalleerde chiclet-toetsenbord wordt geregeld via een functietoets. Het heeft slechts n helderheid. sleutels van de TravelMate's hebben een korte drop en duidelijk drukpunt. De toetsen letters en cijfers zijn concave en de andere toetsen zijn plat. Alle toetsen hebben een glad oppervlak. Het toetsenbord zichtbaar levert in het midden bij het typen op. Dit heeft echter geen invloed op het type-ervaring. Kortom, het is een zeer goed toetsenbord dat ook geschikt is voor frequent typen.

De multi-touch ClickPad heeft een oppervlakte van 10,6 x 7,8 cm (~ 4,2 x ~ 3.1 in). Er is dus voldoende ruimte voor gesture control. Het gladde oppervlak maakt het gemakkelijk voor de vingers te glijden. De pad reageert op ingangen over het gehele oppervlak - inclusief de hoeken. Het doet ook met een zeer hoorbaar en voelbaar drukpunt.

De matte, 15,6-inch scherm in de TravelMate heeft een native resolutie van 1920x1080 pixels. Het panel realiseert een goed contrast (1150: 1), maar helaas, de helderheid van het scherm te laag is (225,6 cd / m). We verwachten een minimale snelheid van 300 cd / m hier. niveau en gebied van het gebruik van de laptop prijs zowel verlangen dit. Immers, de TravelMate is een slanke, mobiel apparaat dat gebruikt zal worden op verschillende plaatsen en bijgevolg onder verschillende lichtomstandigheden. Positief: Het scherm nooit getoond PWM flikkeren.
Het scherm geeft een zeer goed kleurweergave in de staat van de levering. De DeltaE 2000 kleurafwijking is ongeveer 5. Een tarief van minder dan 3 wenselijk zou zijn. Kalibratie kan dit verbeteren. Het scherm is niet een blauwachtige tint vertonen. De AdobeRGB en sRGB kleurruimte kan niet worden gereproduceerd. De dekking tarieven zijn 35% (AdobeRGB) en 55% (sRGB) hier.
Acer heeft de TravelMate met een kijkhoek stabiel IPS-paneel uitgerust. Zo blijft het scherm goed leesbaar vanuit elke positie. De laptop kan alleen buiten worden gebruikt wanneer de zon niet erg fel schijnt; anders, lage helderheid van het scherm voorkomt dit.

Met de TravelMate X349, Acer heeft een 14-inch zakelijke laptop in zijn line-up die is gericht op kleine bedrijven, zelfstandigen, leerlingen en studenten. De laptop beschikt over functies die standaard in de entry-level business sector in de vorm van TPM 2.0 en een vingerafdruk-scanner zijn. Onze review-exemplaar is geprijsd op ongeveer 1050 euro (~ $ 1155). Andere configuraties bestaan ​​ook. Acer instapmodel (X349 M-3373; Core i3-6100U , 4 GB, 128 GB SSD, Full HD IPS) is een hot optie in het assortiment. De laptop kost minder dan 600 Euro (~ $ 660).

Accu HP 628419-001http://www.koopaccu.com/hp-628419-001.html .

Slanke computer Acer is uitgerust met Intel's Core i7-6500U (Skylake) dual-core processor. De CPU voldoet aan alle eisen van de meeste gebruikers. Als de maximale CPU-vermogen niet nodig is, kopers moeten overwegen een Core i5 model van de TravelMate. Hoewel de iets lagere rekenkracht niet is opgevallen in het dagelijks gebruik, de veel lagere aankoopprijs wordt echter opgemerkt gunstig in de portemonnee. Met een TDP van 15 watt, de processor een van de energie-efficinte van zijn soort. De CPU klokken op een basissnelheid van 2,4 GHz, die kan worden opgevoerd tot 3 GHz (twee kernen) en 3,1 GHz (n ader) via Turbo. Turbo wordt gebruikt in zowel AC en batterij-modus. De hoge werksnelheid kan ook worden gehandhaafd gedurende lange perioden. De score van de Cinebench R15 benchmark-multi-thread-test bleef stabiel, zelfs na 10 runs.

In de tussentijd, laptops op basis van de opvolger van de processor hier genstalleerd - de Kaby Lake Core i7-7500U - op de markt zijn. De nieuwe CPU scores ongeveer 10 tot 15% beter in de CPU tests die wij uitgevoerd. Dit komt vooral door de hogere snelheden (2,7-3,5 GHz). De Skylake en Kaby Lake CPUs niet technisch verschillen.
Het systeem loopt soepel en we hadden geen problemen. De PCMark benchmark-scores zijn zeer goed. Over het geheel genomen de laptop biedt meer dan voldoende rekenkracht voor alle gangbare toepassing scenario's. Het is niet mogelijk om de totale prestaties te verhogen. Acer heeft al uitgeput alle opties.
Een solid-state drive in de M.2 formaat (2280) dient als het systeem rijden. Het heeft een totale capaciteit van 512 GB waarvan ongeveer 440 GB kan worden gebruikt. De Windows-installatie en recovery-partitie aanspraak maken op de rest van de opslagcapaciteit. De SSD's overdrachtssnelheden zijn goed.

Intel HD Graphics 520 GPU is verantwoordelijk voor de video-uitgang. Het ondersteunt DirectX 12 en klokken op tot 1000 MHz. Dankzij het werkgeheugen die actief is in dual-channel mode, de 3DMark benchmark-scores zijn beter dan vergelijkbare laptops die actief zijn in single-channel mode.

De GPU gentegreerde decoder ontlaadt de processor bij het afspelen van video's. Dit omvat standaardformaten, zoals H.264, evenals zijn opvolger (H.265). Dit laatste maakt het afspelen van kleinere videobestanden op dezelfde beeldkwaliteit. De TravelMate teruggegeven onze test video (4K, 60 FPS, H.265) met een CPU-capaciteit van minder dan 10%. Uitladen van de CPU werkt alleen als de gebruikte software voor het afspelen van de hardware versnelde weergave van een formaat ondersteunt. Bijvoorbeeld, de Windows Media Player ondersteunt H.265. Windows 10 biedt echter bijbehorende software in de vorm van het Movies & TV-app.

Accu HP 593562-001http://www.koopaccu.com/hp-593562-001.html .

De CPU-GPU combinatie in de TravelMate kan veel games soepel te maken. Toch zal de gebruiker blij met lage resoluties en lage tot middelmatige kwaliteit instellingen te zijn. native resolutie van het scherm (Full HD) kunnen niet worden gebruikt. Alleen spelen met een matige hardware-eisen kunnen worden afgespeeld. Prestatiegerichte blockbusters, zoals "Deus Ex: Mankind Divided" kunnen niet worden afgespeeld op alle. Het werkgeheugen die actief is in dual-channel mode heeft ook een positief effect hier: Het frame rates zijn hoger dan in de single-channel modus apparaten.

Opmerking: Omdat de frame rates te bewijzen, het spel "FIFA 17" op rolletjes loopt. Echter, het crashte herhaaldelijk wanneer we de "High" testscenario (1920x1080, hoge kwaliteitsniveau) geselecteerd. De crash wordt begeleid door een DirectX foutmelding in zowel Windows 10 en Windows 7.
De TravelMate produceert nauwelijks geluid over de gehele lading bereik. De fans zijn vaak actief in idle-modus. Zo niet, ze draaien bij lage snelheden en zijn nauwelijks hoorbaar. De fans niet versnellen overdreven tijdens belasting niet. We meten een geluidsniveau van 34,1 dB (A) tijdens de stress test. De fans produceren een rustig zoemend geluid dat niet storend. De laptop maakt af en toe een rustige, elektronische sissend geluid. Het is hoorbaar wanneer grote hoeveelheden gegevens worden verplaatst naar de SSD. Toch zal de gebruiker moet heel goed luisteren om het te horen.

De TravelMate uitgevoerd onze stress test (Prime95 en FurMark run voor ten minste n uur) op dezelfde manier in zowel AC en batterij-modus. De CPU en GPU pas bereikt volle snelheid aan het begin van de test. Vervolgens gesmoord tot 1,4 tot 1,5 GHz (CPU) en 900 MHz (GPU). Het apparaat is niet uitzonderlijk warm. 40 graden Celsius (~ 104 graden Fahrenheit) is nooit hoger dan op een meetpunt.

De TravelMate stereo speakers bevinden zich aan de onderzijde van het apparaat. Ze produceren een dof geluid dat bas ontbreekt. Hoofdtelefoon of luidsprekers moeten worden gebruikt voor een betere geluidskwaliteit.
We namen een maximale stand-by verbruik van 9,4 watt - dit percentage is aanvaardbaar. De eis klom naar 34 tot 36 watt tijdens belasting. Over het algemeen zijn dit de normale tarieven voor de genstalleerde hardware platform. De voeding heeft een nominaal vermogen van 45 Watt.
Acer laptop behaalde een batterijduur van 06:32 uur in onze Wi-Fi-test. We simuleren de belasting die nodig is voor het openen van websites via een script. De "Balanced" profiel is ingeschakeld, wordt de energiebesparende functies zijn uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m. De slanke laptop duurde 6:40 uur op een opgeladen batterij in onze video-test. We loop van de korte film 'Big Buck Bunny' (H.264-codering, 1920x1080 pixels) voor deze test. De draadloze modules en energiebesparende functies zijn uitgeschakeld, en opnieuw, wordt de helderheid van het scherm gedimd tot 150 cd / m.
De TravelMate technologie is ingesloten in een elegante, slanke aluminium behuizing. Het heeft geen gebrek aan rekenkracht: De Core i7 biedt voldoende verwerking van de prestaties in alle gangbare toepassingsgebieden. De laptop draait geruisloos en verwarmt slechts tot matig. Een snelle SSD zorgt voor een snel draaiend systeem. Het is mogelijk om de SSD na het openen van de behuizing van de laptop vervangen. Het verlichte toetsenbord maakt een goede indruk. Het goede levensduur van de batterij is een aanvulling op dat. De matte, kijkhoek stabiel IPS paneel schijnt met hoog contrast en een zeer fatsoenlijke kleurweergave. Helaas, de helderheid van het scherm is te laag. Een garantie van drie jaar rondt het totale pakket.

Accu HP 511883-001http://www.koopaccu.com/hp-511883-001.html.

We testten het topmodel van de range. Met een prijs van 1050 euro (~ $ 1155), is het niet een van de goedkoopste laptops. Het instapmodel (TravelMate X3 X349-M-3373) in de line-up zal waarschijnlijk aantrekkelijker voor de meeste potentile kopers en kost minder dan 600 Euro (~ $ 660). Configuratie van de entry-level TravelMate's ( Core i3-6100U , 4 GB, 128 GB SSD, zal Full HD IPS meer dan genoeg voor de primaire toepassingsgebied.


Goedkope laptop Accu Dell Inspiron N7010

De Yoga 700 serie is Lenovo's mid-tier convertible notebook lijn. Het is een stap omhoog van de Ideapad miix serie in zowel de kwaliteit en prestaties, en een stap naar beneden van de premie Yoga 900. (Zie onze reviews van de Ideapad miix 310 en de Yoga 900S , respectievelijk, om een perspectief te krijgen op hen.) In met andere woorden, de Yoga 700 is een gulden middenweg - of althans, dat is wat Lenovo wil dat het is.

De Yoga 700 wordt aangeboden met 11.6-, 14- en 15,6-inch schermen. We zijn de herziening van de kleinste, genaamd de Lenovo Yoga 710 11. Het heeft een full HD-touch display, Intel Core m3 processor, 256GB aan opslagruimte, en Windows 10. Het ringen omhoog naar $ 550, of $ 100 meer dan de basis Yoga 710 11. Het is slechts 2,3 pond en drie kwart van een inch dun, maar nog steeds een beetje fors naast een speciale tablet. (Het was beslist meer draagbaar dan de Yoga 710-14 we een beetje eerder dit jaar beoordeeld, dat wel.)

We vonden de Yoga 710 11 bood uitstekende levensduur van de batterij, bruikbare prestaties, en het was dun en licht om zowat overal te nemen. Anderzijds, zijn primair beoogde configuraties waren duur en het toetsenbord is niet de beste. We hebben echter wel genoeg stof om het weg te sturen met een aanbeveling. Lees deze Lenovo Yoga 710 11 beoordeling om uit te vinden waarom.
De Lenovo Yoga 710 11 is een slanke kleine cabriolet. Zijn profiel is slechts 0,6 inch, die onmiddellijk onderscheidt dit model, afgezien van goedkopere, chunkier Atom-aangedreven ultraportables, zoals Lenovo's miix serie. modern uiterlijk Yoga wordt geholpen door het glanzende beeldoppervlak, waarbij de gehele breedte van het deksel uitstrekt. Het scherm zelf niet, hoewel; de ring is ongeveer een halve inch aan de zijkanten en driekwart inch aan de boven- en onderkant.

De 360-graden scharnieren werken soepel en niet te stijf, maar ze hebben nog steeds te veel weerstand om het deksel te openen met n hand.

Accu Dell Inspiron N7010http://www.koopaccu.com/dell-inspiron-n7010.html.

We willen graag een betere bescherming te zien in het deksel. Terwijl lichte druk naar achteren vervormingen verscheen langs de zijkanten van het beeld van het scherm, behalve waar onze vingertoppen drongen. Bovendien is het deksel had meer dan verwacht laterale flex, evenals het chassis. Dit was enigszins verrassend, omdat de bovenkant van het deksel en de polssteun en omgeving waren aluminium. De onderkant van de notebook was overtuigend kleur als de rest van het chassis, hoewel plastic was. De giveaway was dat het niet cool om aan te raken voelden.
De Yoga 710 11 heeft de vier iconische gebruiksmodi dat de Yoga lineup beroemd hebben gemaakt. Naast het werken als een notebook of een tablet, kan worden gebruikt als presentatie, waarin het deksel 270 graden naar achteren wordt geopend en het toetsenbord basis plat gelegd als steunbasis.

Het kan verder worden gebruikt in een A-frame tent mode, met het deksel 270 graden gekanteld terug, maar rust op de bovenkant van het scherm en de basis.

Van de twee, de voorkeur we de meer stabiele presentatie mode. Een kleine teleurstelling over de presentatie en de tablet modi was het gebrek aan grip op het toetsenbord basis. De Yoga 710 11 de neiging om te gaan schuiven vrij gemakkelijk op een glad oppervlak als resultaat. De vier rubberen voetjes aan de onderkant waren niet bijzonder veel grip in notebook-modus, hetzij.

Tablet-modus, zoals op de meeste convertible notebooks, is meer een bonus. De Yoga 710 11's 2.3 pond gewicht is meer dan het dubbele van dat van een Apple iPad Air. Het voelt ronduit fors in de hand naast een van die. De kloof tussen het deksel en de basis in de tablet-modus is een andere herinnering dat dit Yoga is niet een tablet-first-apparaat. Alternatieve vervoerswijzen zal doen in een snuifje, maar deze kleine cabriolet werkt het beste als een notebook.
Eenvoudige gebruikersinterface upgraden maakte geen deel uit van het ontwerp van de Yoga 710 11's. Er zijn 11 stervormige schroeven op de onderplaat. We gingen niet binnen wagen een kijkje nemen, maar de M.2 SSD is waarschijnlijk het enige veranderlijke component. De processor en RAM beiden gesoldeerd op het moederbord.

De Lenovo Yoga 710 11 heeft slechts een paar van de havens. Langs de linkerrand zijn de netvoeding en hoofdtelefoon / microfoon combinatie aansluitingen.
De rechterkant heeft de rest, inclusief de verzonken knop, reset pinhole, micro HDMI, en een always-on USB-A 3.0. Deze selectie is beperkt, zelfs voor een kleine notebook. We willen in ieder geval nog een USB, bij voorkeur een USB-C, en een geheugenkaartlezer te zien. De micro-HDMI-poort is ook een klein ongemak, want het betekent dat je zult moeten voeren rond een adapter aan te sluiten op de meeste apparaten, die waarschijnlijk voor de volledige grootte HDMI gebruiken. (Gelukkig zijn dergelijke adapters zijn vrij goedkoop, ongeveer $ 5 online laatste we gecontroleerd.)

Deze cabriolet heeft zijn bases die in de draadloze arena. Er is een Qualcomm 802.11ac-kaart binnen met een 1 1 antenne-array, en Bluetooth 4.1.

Accu Dell Inspiron 17R 5720http://www.koopaccu.com/dell-inspiron-17r-5720.html .

Onze Yoga 710 11 beoordeling unit Lenovo had de enige scherm aangeboden, een 11,6-inch scherm met een respectabele beeldkwaliteit. De helderheid van 300 nit was vrij hoog; vonden we de helft van het was genoeg in donkere omgevingen. Sommige lichte bloeding bleek uit de onderste rand bij het kijken naar een donkere scene, maar het was over het algemeen ignorable.

Een ander positief aspect van het scherm was de IPS-technologie. Deze toegelaten grote kijkhoeken noodzakelijk op een 2-in-1, waarbij het beeldscherm waarschijnlijk worden bekeken vanuit een verschillende hoek. De IPS-technologie hielp ook de beeldkwaliteit, die goed verzadigde kleuren gehad.
Het display van de Yoga ondersteunt touch-technologie, en als zodanig, wordt geleverd met een glanzend oppervlak. Het was een soepele ervaring, maar pakte vingerafdrukken en stof snel. De spiegel-achtige afwerking ook de neiging om storende reflecties te creren.

De 1080p (1920 x 1080 pixels) resolutie is hoog op een beeldscherm dit kleine. Als gevolg hiervan, zult u waarschijnlijk nodig hebt om het opendraaien van de tekstgrootte in Windows met behulp van de functie Scaling. We vonden 125 procent was het minimale onze ogen kunnen omgaan. Schalen is niet in alle apps, dus controleren jouwe ondersteunen; anders kan je een vergrootglas nodig.

twee luidsprekers van de Lenovo's gezicht naar beneden onder beide zijden van de polssteun. Ze waren beter dan we hadden verwacht, hoewel de bar is meestal niet hoog voor computers dit kleine. Het geluid was redelijk, met duidelijke maar gespannen vocalen, en een vleugje van de bas. Er was net genoeg volume voor n persoon om een ​​film in een rustige kamer kijken.
De Lenovo Yoga 710 11 chiclet-toetsenbord is bruikbaar voor een snelle e-mail of document, maar vermoeiend voor langere typesessies. De beperkte belangrijkste reizen en platte, plastic sleutels snijd de tactiele feedback kort, waardoor voor een nogal ondankbare ervaring. Tenminste waren de sleutels stil wanneer ingedrukt.

Tot onze teleurstelling, was het toetsenbord achtergrondverlichting niet aangeboden op de Yoga 710 11. viel ook de lay-out niet aan onze verwachtingen. De functie rij (F1-F12) heeft een secundaire functies, zoals het verhogen en verlagen van het volume, als primaire. Als u wilt een venster te sluiten met behulp van de Alt + F4, of opent Help door op F1 te drukken, moet u op de Fn-toets in combinatie. (Alt + Fn + F4 of Fn + F1, respectievelijk.) Dat was vervelend. De rechterkant van het toetsenbord was ook vreemd. De full-size pijltjestoetsen op het toetsenbord bevindt gekrompen rechts Shift-toets tot een derde van de normale grootte.

Alle klachten terzijde, waren we in staat aan te passen aan het toetsenbord van de Yoga na gebruik van ongeveer een uur. Dat heeft ons er niet van weerhouden wensen voor een betere lay-out of tegenlicht, dat wel.

P1440281_1920 De toetsenloze Synaptics touchpad werd gecompenseerd naar links in de Yoga polssteun. Het bevond zich op deze manier op een lijn met de belangrijkste toetsenbord gebied, gecentreerd tussen uw polsen tijdens het typen. Het maakt volledig gebruik van de beschikbare hoogte. Het gladde oppervlak was aangenaam, hoewel de kliks nodig een tikkeltje te veel moeite, en maakte te veel lawaai. In ieder geval was de klik met de rechtermuisknop zone accuraat; je nodig hebt om druk op de oranje lijn of rechtstreeks aan de rechterkant van het aan een klik met de rechtermuisknop boven te krijgen, en niet een millimeter.

Het is veilig om te zeggen een klein convertible notebook als de Lenovo Yoga 710 11 is ontworpen voor lichtere taken. Het basismodel heeft een bloedeloze Intel Pentium 4405Y dual-core processor, wat nauwelijks beter dan de Atom-processors in zeer goedkope apparaten. Onze $ 550, onze review model (Y710-11SK) upgrades naar een Core m3-6Y30 processor en een verdubbeling van de opslag voor $ 100 meer dan het basismodel 256GB. De Core m3-6Y30 is niet een schuur brander, maar heeft praktische prestaties voor surfen op het web, de productiviteit op kantoor, en full HD video streaming. Het is niet goed geschikt voor taken zoals video- en fotobewerking. (Daarvoor heb je op zijn minst een Core "U" i-serie processor, net als de Core i5-6200U, die doorgaans niet wordt gevonden in convertibles zo klein als de Yoga 710 11. wilt)

Accu Dell Inspiron 17Rhttp://www.koopaccu.com/dell-inspiron-17r.html .

P1440264_1920 Onze Yoga 710 11 beoordeling unit Lenovo verpakt 4GB van niet-upgradeable RAM (LPDDR3). Dit was genoeg voor Windows 10 en actief enkele toepassingen tegelijk. 8GB zou leuk geweest zijn, maar het was alleen beschikbaar in de duurste Yoga 710 11 configuratie als we deze, die ging voor $ 700 schreef. Aangezien de prijzen stond, onze $ 550 Yoga 710 11 leek de beste waarde.

Onze Yoga 710 11 was een Signature Edition, wat betekent dat het kwam zonder ongewenste software genstalleerd. Er waren geen antivirus proeven of anderszins. Consumer computers in deze prijsklasse hebben de neiging om vol van trial software te Blokkeer om de kosten van de machine te subsidiren.
De lage-aangedreven onderdelen in de Lenovo Yoga 710 11 produceren niet genoeg warmte om actieve koeling te rechtvaardigen. Deze convertible notebook gaat dus zonder ventilator. Het was stil onder alle omstandigheden. Het midden onderaan kunt krijgen warm aanvoelt onder zwaar gebruik, maar het was nauwelijks lauw toen we waren gewoon surfen op het web. De hoogste temperatuur die we gemeten was 95 graden Fahrenheit op de bodem centrum en slechts 84 graden op de top midden, rechts onder het display.

We gebruiken onze Powermark maatstaf om de batterij te meten. Het loopt een combinatie van surfen op het web, het afspelen van video, de productiviteit op kantoor, en gaming workloads naar een real-world assessment bieden. De nummers van deze test zijn aanzienlijk lager dan ze zouden zijn door gewoon werkeloos rennen de batterij. We lopen de proef met ongeveer 50 procent helderheid van het scherm.
Ondanks de veeleisende aard van de test, onze Lenovo Yoga 710 11 beoordeling geproduceerde eenheid een uitstekende tijd van zes uur, 31 minuten. Dat is een van de langste keren dat we van een apparaat in deze klasse heb gezien. Het was mijl voorsprong op de Samsung Galaxy Tab Pro S , die wordt beschouwd als het hebben van goede levensduur van de batterij voor een hybride apparaat. De Yoga 710 11 werd verslaan door de Lenovo miix 310, maar dat apparaat had veel mindere prestaties in het algemeen. Vergeet niet dat deze nummers zijn een worst case scenario. Het is mogelijk om significant beter leven te krijgen als je de helderheid van het scherm te verlagen. Om dit te illustreren, liepen we Powermark met minimale helderheid van het scherm, en behaalde zeven uur, 55 minuten. Dat is een verschil van bijna 20 procent, alleen van de helderheid van het scherm te verlagen.

We waren verbaasd over de totale omvang en het vermogen van de adapter die bij de Yoga 710 11. Zijn 45W gelijkspel is meestal wat we zien op adapters meegeleverd met krachtigere notebooks, zoals de Lenovo Ideapad 710S . De twee-polige stekker is ingebouwd in de adapter zelf. Dit houdt het ontwerp compact, maar kan een uitlaatklep blokkeren. Het totale gewicht van de kabels was 5,7 ounces. Het koord was aan de korte kant, op slechts zes voeten, zes inches.

De Lenovo Yoga 710 11 biedt een goede combinatie van functies en prestaties voor de prijs. Het ziet er aantrekkelijk genoeg en is relatief eenvoudig mee te nemen, al is het forse als een tablet. Het ging voor meer dan zes en een half uur in onze batterijtest, een aantal van de langste die we hebben gezien.

Wij waren teleurgesteld over matte toetsenbord van de Yoga voelen, evenals het feit dat het niet verlicht. We hebben ook miste een geheugenkaartlezer, en wilde voor een extra USB-poort.

De Yoga 710 11's low-powered componenten kreeg de klus te klaren voor basistaken en video-streaming, althans in de Intel Core m3-gebaseerde model dat we beoordeeld. Als we dit schreef, de $ 450 entry-level model had een Pentium-processor, die niet zo snel. Wij denken dat de $ 100 extra voor het model dat we beoordeeld moeite waard is, zowel voor de extra processing power en het dubbele van de opslag (256GB). De $ 700 top-tier versie met een Core m5 processor en 8 GB RAM-geheugen leek een beetje te hoog voor ons, echter.

Accu Dell Inspiron N5010 http://www.koopaccu.com/dell-inspiron-n5010.html .

Alles bij elkaar, de Lenovo Yoga 710 11 is een goed afgeronde convertible. Het is niet zonder compromissen, maar slaagt erin om ze uit evenwicht te brengen met een gezonde dosis positieve punten.


Goedkoop Accu HP EliteBook 6930p bestellen

Lenovo's nieuwste P70 configuratie beschikt over een Intel Xeon Skylake CPU en stoten de GPU een NVIDIA M4000M, terwijl ook de invoering van NVMe SSD opslag. Hoe kan deze upgrades van invloed op de algehele prestaties? En dit is nog steeds een workstation overwegen waard vandaag?
Terug in januari, evalueerden we de Lenovo ThinkPad P70, die op het moment, was de eerste 17,3-inch workstation worden vrijgegeven door de fabrikant in ongeveer vijf jaar. Sindsdien hebben we eenheden gevalueerd van HP, Gigabyte, en Dell in dezelfde grootte en de klasse-zo het segment is zeker geen tekort aan concurrenten. Vandaag nemen we nog eens kijken naar de P70 met de herziene specificaties en enkele kleine wijzigingen.

In het bijzonder, onze review unit-die verkoopt voor een koele $ 3849-beschikt over een Intel Xeon E3-1505M v5 quad-core CPU, een NVIDIA Quadro M4000M GPU, 16 GB DDR4-2133 MHz ECC RAM, en een ultra-fast Samsung SM951a 512 GB NVMe SSD. Met andere woorden, het is uitgedost-out-en met een gecombineerde CPU en GPU TDP waarde van 145 W, het is niet bang om wat energie om de klus te klaren te verbranden, ook niet.

Is het echt zo veel van een upgrade van onze vorige configuratie? En kan het opvallen tussen de laatste wedstrijd anders?
De behuizing van de P70's, de haven selectie, en input devices zijn niet veranderd van de vorige versie die we weer beoordeeld in januari . Voor veel meer details over elk van deze items, zie dit artikel.
De display model (Panasonic VVX17P051J00 / LEN4123) is ook niet veranderd; echter, hebben wij een verdere analyse uitgevoerd op de kenmerken door mogelijke verschillen in kalibratie- of andere parameters. De 17,3-inch anti-glare scherm draagt ​​een 4K (3840x2160) resolutie voor een PPI van 255. Subjectief lijkt het relatief rijk aan kleur en lijkt een goede helderheid en contrast waarden dragen.
Metingen van 836: 1 voor het contrast en 316,5 cd / m voor de helderheid te versterken onze indrukken. Deze waarden zijn niet veel van die van onze eerdere metingen, die naar verwachting afwijken. Helderheidsverdeling van 86% weer is vrijwel ongewijzigd, zoals het zwartniveau van 0,397 cd / m (die bijdraagt ​​tot de goede contrastwaarden).

Accu HP EliteBook 8730whttp://www.koopaccu.com/hp-elitebook-8730w.html.

Calman 5 biedt iets andere afmetingen deze keer echter, als gevolg van verschillen in kalibratie. DeltaE2000 waarden zijn gedaald over de hele linie, met vermelding van een grotere kleurnauwkeurigheid (ColorChecker DE2000: 3,15 versus 3,8 op de vorige P70 ; grijstinten DE2000: 3,72 versus 6,09 eerder). Totaal Gamma, anderzijds, verder van de ideale waarde van 2,2 (1,86 versus 2,3 eerder). Hetzelfde geldt voor CCT Gemiddeld, die op 6103 wijst op een warmer dan ideaal kleurtemperatuur (6332 voordien). Kleurruimte metingen in ieder geval niet zijn veranderd materieel-we gemeten bijna identieke waarden van onze vorige beoordeling in zowel AdobeRGB 1998 en sRGB vergelijkingen (74,3% en 99,95%, respectievelijk).
Buitenshuis, het paneel is gemakkelijk te lezen in de schaduw en is nog steeds functioneel in het zonlicht. Kijkhoeken zijn erg goed, zoals altijd het geval is voor IPS panelen.
Naast de veel krachtigere GPU en veel sneller NVMe solid-state drive, niet veel anders is veranderd met betrekking tot de interne specificaties van de P70, hetzij. De CPU is omgezet van de vorige Intel Core i7-6820HQ voor een Intel Xeon E3-1505M v5 -niet echt een upgrade in termen van ruwe prestaties, afgezien van de steun van de Xeon voor ECC-geheugen en security management functies. RAM capaciteit en snelheid blijft gelijk op 16 GB DDR4-2133 MHz, maar nu, het RAM-geheugen is ECC (dankzij de upgrade naar de Xeon CPU), die een grotere stabiliteit biedt tijdens intensieve computationele activiteiten. De configuratie is ook single-channel (1x16 GB SODIMM) ten opzichte van de vorige dual-channel setup. Dit betekent eigenlijk trager geheugen prestaties, tenzij er een tweede 16 GB DDR4-stick wordt toegevoegd aftermarket; Echter, aan de andere kant, is de machine klaar voor die-upgrade terwijl de vorige P70 zou hebben geist vervanging van beide SODIMM om dezelfde prestaties op 32 GB capaciteit te bereiken.

Nog een paar inleidende nota's voordat we een duik in prestatie-analyse: LatencyMon geeft geen reden voor bezorgdheid over het vermogen van de P70 om real-time audio en video streamen, en zoals verwacht prestatie lijdt tijdens het besturen van unplugged (we gemeten 1394 in 3DMark Fire Strike ultra versus 1927, terwijl aangesloten).

We zullen dekken GPU en opslag upgrades in latere hoofdstukken van deze beoordeling, dat is waar het grootste deel van de verschillen liggen. Voor nu, laten we eens een kijkje op de CPU en hoe zij presteert in vergelijking met zijn collega's.
De Intel Xeon E3-1505M v5 is een high-end quad-core CPU is aangewezen voor mobiele workstations. Net als de CPU in de vorige P70 ( Intel Core i7-6820HQ ), is een lid van de Skylake reeks CPU's, en het blijft een quad-core processor. Kloksnelheden zijn vrijwel identiek (100 MHz hoger, om precies te zijn) op 2,8-3,7 GHz single-core en 3,3 GHz quad-core. We verwachten weinig of geen grote prestaties afwijkingen van de i7.

Accu HP EliteBook 2540phttp://www.koopaccu.com/hp-elitebook-2540p.html .

Aangezien de Xeon ondersteunt ECC voor de grotere stabiliteit van het systeem, is het RAM (zoals eerder vermeld) geruild voor 16 GB ECC geheugen te profiteren van deze mogelijkheid. Behalve dat geen belangrijke verschillen ten opzichte van de Core i7-onderzoeken en prestaties verschillen waarschijnlijk enkele haarkloverij zijn.

Onze benchmarks paar aanzienlijke afwijkingen tussen de vorige P70 (uitgerust met de i7 ) en de huidige. Om te beginnen, de prestaties in Cinebench R15 is sterk genoeg is, met scores van 149 en 725 (single en multi-threaded, respectievelijk). Deze waarden zijn binnen een paar procentpunten (3-6% lager) dan de hoogste scores gepost door concurrerende machines, die beide afkomstig uit de Dell Precision 7710 . De oudere P70 in deze test is ofwel ruwweg op een lijn of iets achter de configuratie van vandaag . Meestal dezelfde opmerkingen gelden voor de Cinebench R11.5 resultaten, die een iets bredere spleet aanwezig (tot 8% voordeel voor de Precision 7710 in single-core prestaties en 7% lager op de oudere P70 in multi-kern) maar anders zijn niet anders.
Het meest interessant hier, natuurlijk, is workstationprestaties-en in deze categorie, de P70-20ER buigt haar spier. We gebruiken SPECviewperf de prestaties van mobiele werkstations synthetisch evalueren, en in beide versies 11 en 12 de P70 bewijst waarde.

In SPECviewperf 12, de ThinkPad P70-20ER landt algemeen boven aan de kaart-en in de enkele gevallen waarin dit niet het geval (Medical -20%, -14% energie), het is nog steeds ruim boven de oorspronkelijke P70 -die bijna altijd in de laatste (of tweede-na-laatste) plaats. Het verschil tussen januari-model, waarin de aanbevolen M3000M en P70 van deze maand is het dramatische en alleen de MSI WT72-6QM (vertaald), met zijn M5000M GPU , kunnen absolute dominantie claimen over. Resultaten uit SPECviewperf 11 line-up op vergelijkbare wijze.

Uiteraard is dit een factor van GPU-prestaties meer dan iets anders, en de extra stroom die door de ~ 25W TDP zwaarder M4000M maakt duidelijk een wezenlijk verschil. Wanneer u zich binnen gooien afstand van de MSI WT72-6QM-a $ 4,500 zwaargewicht in het werkstation segment-je weinig voor te schamen.
PCMark 8 de ijkpunten niet bijzonder goed voor de P70-20ER, die, ondanks zijn aanvaardbare scores, kan niet vergelijkbare resultaten met de meeste andere kandidaten Werk en binnenlandse Versnelde proeven bereiken. Dat is voornamelijk te wijten aan 4K-scherm van de notebook, die inherent produceert lagere resultaten in deze benchmarks. Creatieve Score Versnelde Ondertussen stelt de P70 bovenaan de rankings, hoewel de MSI WT72 is opvallend afwezig in deze test.

Ongeacht synthetische resultaten, vonden we de werking van de P70-20ER om soepel en snappy gedurende onze tijd mee.
De ThinkPad P70 beheert verschroeiende opslag snelheden dankzij de ongelooflijk snelle Samsung PCIe 3.0 x4 NVMe SSD. Het absoluut domineerde het veld vrijwel over de hele linie, met AS SSD sequentile lees / schrijf-snelheid van 2104 MB / s en 1458 MB / s bij te dragen tot scores van 1341/627 en een totale score van 2630. Dat is 10% sneller dan onze tweede- plaats kandidaat, de Dell Precision 7710 . Een groot deel van de overwinning hier is toe te schrijven aan sterk verbeterde sequentile schrijfsnelheid ten opzichte van andere NVMe drives. CrystalDiskMark levert aangename resultaten, met sequentile lees- / schrijfsnelheid van 1598 MB / s en 1543 MB / s, nogmaals, de meeste andere notebooks verslaan in zijn klasse.

De enkele NVMe schijf genstalleerd in de P70-20ER ruimte voor nog een tweede NVMe schijf in een aangrenzende groef, die ook kan worden geconfigureerd voor RAID (0 of 1) functionaliteit in het systeem BIOS. De meest compatibele aandrijving voor dergelijke configuraties (zoals gerapporteerd door de gemeenschap) zijn Samsung SM951 en Samsung 950 Pro drives. In aanvulling op deze, is er ook een lege SATA drive bay wachten om te worden gevuld met een conventionele 2,5-inch SSD of storage drive mechanische.
Workstation-class GPU's zijn niet geoptimaliseerd voor het soort benchmarks die doorgaans worden gebruikt om speelautomaten te oordelen; als zodanig, moeten we niet verwachten dat het dezelfde soort nummers zien dat we zouden uit een gelijkwaardige NVIDIA GTX GPU. Toch, de resultaten die we zien uit de P70's M4000M aantonen dat er een meer dan geschikt pakket. In 3DMark 11, noteerden we een krachtige GPU score van 10259, op slechts 15% onder het M5000M in de MSI WT72-6QM en besting de rest van het veld (met inbegrip van de vorige P70 , die viel op de laatste plaats, 19% achter de M4000M uitgeruste model).

Accu HP EliteBook 8530whttp://www.koopaccu.com/hp-elitebook-8530w.html .

3DMark Fire Strike Graphics biedt bijna identiek relaties tussen de deelnemers, met de MSI WT72 weer voorspelbaar op de eerste plaats door een 18% marge en de M3000M P70 nog maar eens die laatste, uit door een 17% afwijking ten opzichte van de huidige P70-20ER. Diens score van 7723 is een respectabel resultaat, iets boven wat we zouden verwachten van een typische GTX 970M .
CPU en GPU stresstests onafhankelijk blijken probleemloos voor de ThinkPad P70, die de CPU stresstests azen met een maximale kloksnelheid van 3,3 GHz over vier cores en in de GPU-test-wiens GPU TDP beperkingen komen in het spel lang voorafgaand aan elke vorm van temperatuur smoren steeds een punt van zorg. Gecombineerd stress is een beetje interessanter van een scenario, want we waren niet in staat om de GPU te provoceren om te werken op zijn volledige potentieel elk moment aanzienlijk CPU-belasting werd toegepast (zie onze screenshot voor meer detail). Echter, dit lijkt niet het apparaat wezenlijk benvloeden in real-world situaties, als benchmarks zijn recht in lijn met wat we zouden verwachten te zien op dezelfde manier-uitgeruste machines. Verder een volgende 3DMark 11 run geleverd bijna identieke scores na de GPU en CPU-belasting werd toegepast, hetgeen bevestigt dat de temperatuur ontwikkeling moet geen invloed op de praktische prestaties.
De P70-20ER is ook niet een verschrikkelijk lawaaierig werkstation. Tijdens het stationair draaien, de ventilator is volledig inactief en onhoorbaar, en we gemeten absoluut geen lawaai boven onze basislijn voor het milieu achtergrond niveaus. Onder belasting, de machine wordt het een beetje luidruchtiger, een gemiddelde van 40,5 dB (A) en maxing op 45,7 dB (A). Deze waarden zijn niet verschrikkelijk opdringerig echter (hoewel zij uiteraard uitgesproken); en de frequentie van het ventilatorgeluid vrij laag, wat betekent dat er niet veel hoge gierende te behandelen dat een andere laptops produceren.

De P70-20ER steekt gunstig af bij de rest van het veld, rekening houdend met verschillen in omgevingslawaai. Dat gezegd hebbende, de MSI WT72 is een stuk subtieler in de werking ervan onder belasting, zelfs ondanks zijn krachtigere GPU, en de vorige P70 is beduidend stiller ook.
Hoewel de temperaturen we hier op het eerste geregistreerde lijkt abnormaal hoog, in feite moet omgevingstemperatuur worden beschouwd als en bij 25 C, was ongeveer 5 C boven de rest van de kandidaten die de metingen werden genomen. Zelfs na daarmee rekening houden, maar de P70-20ER lijdt nog steeds hoger dan gemiddelde temperaturen in vergelijking met zijn collega-met uitzondering van de HP ZBook 17 , die (temperatuur gecorrigeerd) lijkt wel een beetje warmer onder belasting groeien . Idle temperaturen in de P70-20ER de grootste inconsistentie-zeker dankzij het feit dat de koelventilator lijkt volledig uitgeschakeld onder deze omstandigheden. Om verwarring over de invloed van de omgevingstemperatuur hier voorkomen, hebben we de temperatuur vergelijkingstabel weggelaten.
De P70 beschikt over een zeer rudimentaire set stereo speakers uitgebreid met een twijfelachtige set van presets uit de Dolby Audio app. Over het algemeen wordt het geluid gedomineerd door de midrange frequenties wanneer de linkerzijde op de standaardinstellingen. Spelen met (al dan niet uit te schakelen ) de post-processing software verbetert deze enigszins, de openstelling van de hoge frequenties en merkbaar balanceren van het profiel een beetje meer. Echter, uiteindelijk, de resultaten zijn zeer slecht voor een notebook van deze omvang; volumeniveau is ook alleen maar redelijk.
Voorspelbaar, de P70-20ER is een op macht beluste apparaat; immers de gecombineerde TDP van zijn Xeon CPU en de M4000M GPU is ongeveer 145 W. De vorige P70 's M3000M beheert ongeveer 30 W lager verbruik onder belasting gemiddelde, wat recht is in de lijn van wat we zouden verwachten te zien, gelet op de GPU's 25W lagere TDP. De rest van het veld met uitzondering van de ZBook -Heeft een betere baan onder belasting het grootste deel van de tijd. Idle waarden werden gemeten vreemd hoog, ongeveer op gelijke voet met de te MSI WT72 .
Al dat vermogen betekent zeker korte batterijduur, en niet verwonderlijk, dat is wat we krijgen. Slechts 3 uur en 11 minuten van web surfen activiteit is niet van plan om te kopen je een heleboel productiviteit unplugged, en als u besluit om de machine een beetje te laden, verwachten te klauteren voor een stopcontact in minder dan een uur op slechts 52 minuten. Dat dit zo ver onder de resultaten van de M3000M equip P70 schokkend zou zijn als we deze hogere stroomverbruik niet reeds gemeten bij stationair. De redenen voor de discrepantie hier zijn niet meteen duidelijk, maar gewoon om te zorgen dat er niets mis was, liepen we onze batterij benchmarks meerdere keren in hun geheel te zorgen dat de resultaten niet significant veranderd-en dat deden ze niet. Als er extra licht werpen op deze situatie, zullen we zeker ons artikel updaten.

Gelukkig, ondanks het feit dat letterlijk elke concurrent in onze selectie verlegenheid brengt de P70-20ER met zijn veel gunstiger prestaties van de batterij, levensduur van de batterij is misschien wel een van de minst belangrijke kwaliteiten van een werkstation.

Veel van de variabelen te combineren tot een sterke mobiel werkstation maken, maar als je het allemaal neer, de meest kritische van alle aspecten zijn in het algemeen de stabiliteit, CPU / GPU prestaties en opslag snelheid. De Lenovo P70-20ER000XUS openbaart zich als meer dan in staat in al deze categorien, rechtvaardigt haar forse $ 3849 prijskaartje met zijn sterke referentie nummers en betrouwbare werking. In vergelijking met de vorige P70 configuratie we beoordeeld een paar maanden geleden, deze is voorzien van een sterk verbeterde prestaties opslag met een nieuwe NVMe SSD, een krachtigere (en macht beluste) NVIDIA Quadro M4000M GPU , en een enigszins zijdelingse verschuiving naar een Xeon CPU die effent de weg voor ECC RAM voor verbeterde stabiliteit (16 GB, die is vooraf genstalleerd).

Accu HP EliteBook 6930phttp://www.koopaccu.com/hp-elitebook-6930p.html .

Is het het overwegen waard wanneer bekeken langs de concurrentie? In het kort, ja-mits de unieke voordelen die het brengt (en de verschillende tekortkomingen) line-up met de specifieke behoeften van de koper. Werkstations, terwijl vaak verdedigd als compromisloze apparaten, zijn zeker niet dat: eerder, ze zijn apparaten die weigeren om compromissen te sluiten prestaties -maar elders, er zijn altijd trade-offs. Als de M4000M de baan gedaan te krijgen, ECC RAM-geheugen is een wenselijke eigenschap, en de levensduur van de batterij is niet die van het grootste belang, de P70 is een uitstekende kandidaat en is dienovereenkomstig geprijsd.


Accu voor Dell 7FJ92 kopen

Een Dell notebook is een duur apparaat en u wilt daarom alleen de beste producten voor uw Dell laptop gebruiken. Op koopaccu bent u daarom op het juiste adres. koopaccu levert uitsluitend veilige accuen die aan de strengste kwaliteitstesten zijn onderworpen. Daarnaast adviseren wij u onderstaande punten goed door te nemen alvorens u overgaat tot de aanschaf van een Dell 7FJ92 batterij .

De allereerste check die u moet doen is het vergelijken van de voltage en amperage van de vervangendeAccu Dell 7FJ92met uw oude Dell 7FJ92 accu. Bij deze accu is de voltage 10,8 - 11,1v. Het amperage van deze Dell 7FJ92 accu is 7800mAh.

U vindt de specificaties op uw huidige Dell accu. Maar als het typenummer van uw Dell laptop overeenkomt met het typenummer: Dell 7FJ92 accu, dan kunt u uitsluiten dat u per ongeluk de verkeerde Dell accu bestelt. Het typenummer op uw Dell notebook kunt u ook terugvinden op de onderzijde van uw laptop. Vaak staat er op de onderzijde van Dell notebook een sticker, hierop staat het typenummer/ modelnummer vermeld. Daarnaast raden wij aan altijd ook even op uw oude Dell 7FJ92 batterij kijken. Gebruik onze zoekfunctie (bovenin) om vervolgens de juiste accu te vinden.

koopaccu levert kwalitatief hoogwaardige Lithium-ion accuen. Het voordeel van een Dell Lithium-ion accu is dat deze in tegenstelling tot de achterhaalde Ni-cad Dell accuen op elk moment opgeladen kunnen worden. Geavanceerde chips communiceren met uw Dell hoe vol deze is. Zodoende zal de Dell laptop nooit plotseling uit kunnen vallen als gevolg van een lege accu.

http://www.koopaccu.com/dell-7fj92.html


laptop Accu HP Compaq 6710b koop

Deze vervangende accu is een uitstekend alternatief voor een schappelijke prijs. Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop HP Compaq 6710b , deze zijn 100% compatibel met de originele accu.
Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.
Met deze accu kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve HP 6710b accu extra lang werken zonder stopcontact!

Kies je voor een accu, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende accu heeft u voor de beste prijs de juiste accu in huis. De laptopAccu HP Compaq 6710bis bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 12 maanden garantie.

Deze accu voor uw HP Compaq 6710b laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering). Deze accu is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect. Door deze kwaliteitsaccu voor uw laptop zal uw laptop weer als nieuw zijn en zult u een stuk langer zonder gebruik te maken van netspanning kunnen werken.

http://www.koopaccu.com/hp-compaq-6710b.html


Hoge kwaliteit HP COMPAQ 8510w Accu

De Lenovo IdeaPad 510S-13ISK is een mooie 13,3-inch subnotebook, die een Full HD IPS-scherm, een Skylake processor en een toetsenbord met achtergrondverlichting biedt. Echter, moet de batterij langer mee.
De Lenovo IdeaPad 510S-13ISK is de opvolger van de eerder geteste IdeaPad 500S-13ISK . De verschillen tussen deze twee modellen zijn beperkt: alleen het geval en de verdeling van de havens tonen geen significante veranderingen. In termen van hardware, zijn beide modellen uitgerust met Skylake processors en dezelfde FHD-schermen. Rivals voor deze test model onder meer namen,
De behuizing is meestal gemaakt van kunststof. De bovenkant van de basiseenheid is een uitzondering omdat het gebruik maakt metal. Het beeldscherm en de onderkant van de laptop zijn wit, terwijl de bovenkant van de basiseenheid en het scherm grenzen houden een zilveren toon. Er zijn andere kleurencombinaties beschikbaar: een rood-zwarte model is al in de prijs zoekmachines. Alle oppervlakken van de laptop zijn mat. Een onderhoudsluik is niet opgenomen in de laptop, zodat de gebruiker de bodem van de laptop verwijderen om het interieur. We zullen dit dekken in meer detail later in de beoordeling.

In termen van vakmanschap, de laptop is heel goed want het heeft een degelijke afwerking ondanks enkele ongelijke materiaal hiaten. Net als de meeste laptops, kan ons testmodel een beetje onder het touchpad en aan beide zijden van het toetsenbord worden gebogen. Het echte probleem is dat de basiseenheid kan worden gebogen met voldoende druk, als gevolg van onvoldoende materiaal stevigheid. All-in-all, de zaak is prima. Het is niet verwonderlijk dat de coverdisplay meer dan het basisstation kan worden gebogen. Druk zal het leiden tot verschillen in de inhoud van het scherm, waarvan de meeste zullen worden geconcentreerd rond het midden van het scherm. Met wat handigheid de hand, kan de laptop worden geopend met n hand.
Dit IdeaPad model heeft hetzelfde aantal en type van de havens als zijn voorganger . Het enige grote verschil is de plaatsing van deze poorten. De gebruiker heeft 3 USB-poorten beschikbaar met 2 wezen USB 3.0. Helaas, ons testmodel heeft geen type C USB-poort, hoewel de meeste notebooks van 2016 ten minste n poort van dit soort. De plaatsing van de poorten is goed, net als de connectoren kan worden gevonden in de achterste regio's aan beide zijden, die het gebied in de buurt van de hand rust vrij zijn van hinderlijke kabels houdt.
De kaartlezer is fatsoenlijk. Het kan grote hoeveelheden gegevens blokken met een maximale overdrachtsnelheid van 50,6 MB / s te kopiren. De overdracht van 250 jpg bestanden (elk ongeveer 5 MB) kan worden uitgevoerd bij een snelheid van 36,3 MB / s. We testten de kaartlezer met een referentie-SD-kaart (Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II).
Uit de overvloed aan WLAN modules, heeft Lenovo gekozen voor de Intel Wireless-AC 3165. Deze chip ondersteunt de 802.11a / b / g / n en de snelle ac WLAN-standaarden. In feite, de testresultaten geen ruimte voor klacht. Opgemerkt moet worden dat de test werd uitgevoerd onder onrealistische omstandigheden, omdat er geen andere WLAN-apparaten in de buurt en het testmodel was een korte afstand van de server PC. In het dagelijks gebruik, moet de overdracht tarieven lager zijn. Net als bij veel andere notebooks, ons testmodel heeft een Gigabit Ethernet-chip van de Realtek RTL8168 / 8111-serie, die de mogelijkheid van het bedrade connectiviteit biedt. De chip voert zijn taak zonder problemen.

Accu HP Compaq 6710bhttp://www.koopaccu.com/hp-compaq-6710b.html.

Deze webcam zal produceren geen meesterwerken, maar het zal volstaan ​​voor videogesprekken. De maximale resolutie van het apparaat is 1280x720 pixels.De laptop wordt geleverd met een garantie boekje en een snelle start bijsluiter. Extra accessoires zijn niet inbegrepen.

Om de hardware van de laptop, moet de onderzijde van de laptop worden verwijderd. Dit proces omvat het verwijderen van alle schroeven aan de onderzijde van de laptop en peeling het deksel met behulp van een plamuurmes. De IdeaPad is uitgerust met een RAM-sleuf, die wordt bezet door een 8 GB module en een 2,5-inch HDD met een hoogte van 7 mm (~ 0,3 in). De harde schijf en de batterij kan eenvoudig worden verwisseld. Tenslotte de ventilator eenvoudig te reinigen.
Het toetsenbord met achtergrondverlichting van het testmodel is een leuke feature. Het biedt twee niveaus van helderheid en kan via de functietoets worden aangepast. De vlakke, gladde toetsen van het toetsenbord hebben een korte slag afstand, een duidelijk drukpunt en adequate weerstand tegen indrukken van een toets. Het toetsenbord kan een beetje buigen in het midden tijdens het typen, maar dit mag niet de gebruiker verstoren. De positie van de "up" cursor sleutel is ongebruikelijk, omdat het de ruimte in het algemeen gewijd aan de "Shift" -toets rechts in beslag neemt. De laatste wordt geperst in de rechter, wat betekende dat we vaak verwarden de cursor toets voor de toets "Shift" tijdens het typen. De gebruiker zal wat tijd nodig om te wennen aan deze positionering. Over het geheel genomen heeft de fabrikant voorzien van een goed toetsenbord.

De multi-touch ClickPad heeft een oppervlakte van 10,5 x 7 cm (~ 4,1 x 2,7 inch), waarmee gebruikers gemakkelijk gebruiken gebaren. De context menu kan de aanpassing van de beschikbare gebaren (aan / uit). Het gladde oppervlak van het touchpad kan de vinger om comfortabel te glijden. Bovendien is de touchpad herkent inbreng in de bochten goed en heeft een korte slag afstand en een duidelijk hoorbaar en voelbaar drukpunt.
De IdeaPad heeft een matte 13,3-inch scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. De helderheid (261,2 cd / m) en het contrast (803: 1) zijn goed, maar de helderheid moet een stuk hoger comfortabel gebruik in verschillende locaties en lichtomstandigheden waarborgen. Helaas, op helderheid van 80% of minder, het paneel lijdt PWM trilt met een frequentie van 50 Hz, die hoofdpijn en oogproblemen veroorzaken voor gevoelige gebruikers.
Out of the box, de DeltaE 2000 kleurafwijking is 4,98. Het optimale bereik zou DeltaE waarde lager dan 3, waardoor het testmodel relatief dichtbij. Het scherm heeft geen last van een blauwe tint, maar de AdobeRGB en sRGB kleurruimten worden slecht behandeld: 59% (sRGB) en 38% (AdobeRGB).
De Lenovo IdeaPad heeft een IPS-paneel met stabiele kijkhoeken, die de gebruiker in staat stelt om eenvoudig content te bekijken van alle kanten. Helaas, het model lijdt beperkte leesbaarheid in heldere lichtomstandigheden. Buitenshuis, wanneer de hemel bewolkt, of de gebruiker zit in de schaduw, de inhoud wordt goed weergegeven. Echter, in direct zonlicht, is het moeilijk om alles op het scherm herkennen.

Accu HP COMPAQ 8510whttp://www.koopaccu.com/hp-compaq-8510w.html.


De IdeaPad is een 13,3-inch subnotebook van het mid-range segment. De prestaties van de laptop is goed dankzij het gebruik van de Core i-processors van de Skylake generatie. Ons testmodel is geprijsd op ongeveer 750 tot 800 Euro (~ $ 838 tot ~ $ 894). Het goedkoopste model kost meer dan 599 euro (~ $ 669).
Een paar maanden geleden testten we de IdeaPad 500S-13ISK , dat is de voorloper van deze test model. Qua CPU prestatie, is er geen verschil tussen de twee modellen, aangezien beide modellen hebben Skylake CPU. De IdeaPad 510S heeft een Intel Core i5-6200U dual-core CPU aan boord. Dit is een ULV CPU met een bescheiden stroomverbruik (TDP: 15 W), maar voldoende prestaties aan de dagelijkse behoeften van de gebruikers tevreden te stellen. Als de Core i7-modellen worden aangeboden, zouden hun investering niet het geld waard zijn, aangezien de prestaties niet significant zal toenemen. De CPU van ons testmodel heeft een basis kloksnelheid van 2,3 GHz. Met Turbo, kan de processor springen tot 2,7 GHz (beide cores) 2,8 GHz (single core). De Turbo kan worden gebruikt tijdens het stopcontact of op batterijen.
Het systeem loopt soepel en vloeiend. We hadden geen problemen ondervindt. De resultaten van de PC Mark criteria waren zeer goed, maar de systeemprestaties kunnen verder worden verhoogd. Om dit te bereiken, raden we gebruikers wisselen van de harde schijf voor een SSD. Hierdoor kan het systeem laadtijden aanzienlijk sneller verminderen en het systeem. Helaas is het niet mogelijk om een ​​tweede RAM-module toe te voegen en in te schakelen Dual-Channel-modus, als de laptop heeft slechts een RAM-sleuf.
Het systeem drive is een traditionele 2,5-inch schijf van Western Digital. Het werkt bij 5400 omwentelingen per minuut (rpm) en biedt een opslagcapaciteit van 1 TB. De transfer rates van de harde schijf zijn goed en overeenkomen met de prestaties van andere 5400 rpm harde schijven.
De Intel HD Graphics 520 grafische chip ondersteunt DirectX 12 en kan draaien op maximaal 950 MHz. In vergelijking met andere chips die DDR3 RAM, het testmodel heeft iets betere resultaten in de 3D Mark benchmarks omdat het gebruik maakt een snellere DDR4 RAM. De grafische prestaties had kunnen worden verhoogd met Dual Channel-modus, maar dit is geen realistische optie, aangezien de laptop heeft een enkele RAM-sleuf.

Een gentegreerde decoder van de grafische chip kan de werklast te verminderen voor de CPU bij het verwerken van video's. De gebruikelijke formaten worden ondersteund, waardoor de populaire H.264-formaat en zijn opvolger, de H.265 omvat. Deze laatste biedt kleinere bestanden met dezelfde videokwaliteit. Tijdens het afspelen van video-test (4k, 60 fps, H.265), de CPU-belasting bleef rond de 10%.
De CPU-GPU combinatie van het testmodel kan spelen vlot verlopen. Dit geldt voor games die niet te belasten op de hardware. De gebruiker nodig heeft om de resolutie en kwaliteit van de instellingen te verlagen tot een spel te draaien op een betrouwbare frame rate. Voor meer gaming prestaties, moet de gebruiker overwegen een dedicated grafische kaart. De categorie 13,3-inch is niet veel van dergelijke modellen, maar de GeForce 940m model van de Asus ZenBook UX303 kan een optie zijn.

Accu HP EliteBook 8440phttp://www.koopaccu.com/hp-elitebook-8440p.html.


Tijdens het stationair draaien, de ventilator van de IdeaPad is meestal uitgeschakeld. De harde schijf maakt een licht raspende geluid. Een SSD swap zou deze uitstoot te elimineren. Zelfs onder belasting, de geluidsemissies blijven binnen redelijke grenzen. Tijdens onze stresstest de laptop raakte 40,3 dB (A), hetgeen aanvaardbaar omdat de CPU en GPU werken bij hoge snelheden.
In onze stress test, Prime95 en FurMark een looptijd van ten minste een uur op het testmodel. De laptop liep de test op dezelfde manier, of het was aangesloten of op batterij: in de eerste 40 minuten, de processor draait op 2,2 GHz. Er zijn regelmatige fluctuaties in de snelheid. Anderzijds, de grafische chip sprongen tussen 750 en 950 MHz. Als de test gaat de processor daalt tot 2,3 GHz en de grafische chip wordt gesmoord tot 300 MHz. De laptop niet te heet; aangezien geen van onze meetpunten stak de 40 graden Celsius (~ 104 graden Fahrenheit) mark.
De stereo luidsprekers van de laptop worden op de bodem. Ze produceren fatsoenlijk geluid, maar gebrek aan fatsoenlijke bas. Wij raden het gebruik van een hoofdtelefoon of externe luidsprekers voor een betere ervaring.
De test model heeft een redelijke stroomverbruik niveaus. Terwijl stationair, het maximale energieverbruik ligt aan 8,7 W en tijdens de stress test, de laptop raakt een piek van 33 W. typisch onder belasting, de laptop verbruikt ongeveer 30 W, vanwege de fluctuerende snelheid van de CPU en GPU. De adapter omvat de behoeften van de laptop gemakkelijk omdat het tot 45 W.
De Lenovo laptop liep voor 05:51 uur in onze realistische WLAN-test. We gesimuleerd de hardware belasting veroorzaakt door het bezoeken van verschillende websites. De kracht profiel is ingesteld op "Balanced" en power saver functies worden uitgeschakeld. De helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m. Voor de video-test, de laptop levert een vergelijkbare looptijd van 5:25 uur. In deze test, liepen we de korte film Big Buck Bunny (H.264, 1920x1080 pixels) in een lus. De draadloze modules en energiebesparing functies worden uitgeschakeld met de ingesteld op ongeveer 150 cd / m helderheid.

Over het geheel genomen de laptop levert een goede levensduur van de batterij. Een 13,3-inch notebook zou meer dan 6 uur verschaffen in zowel de WLAN videotests. Vanwege de 35 Wh batterij van de Lenovo model is dit niet mogelijk. De concurrent van de Acer Aspire V3-372-57CW , kan draaien veel langer dankzij de grotere 51 Wh batterij.
De 13,3-inch Lenovo IdeaPad 510S-13ISK biedt voldoende prestaties voor dagelijks gebruik. De laptop niet te heet of te produceren te veel lawaai. Dankzij de traditionele harde schijf, moet de gebruiker van 1 TB aan opslagruimte. Het is ook mogelijk om te wisselen van de HDD voor een snellere SSD. De gebruiker moet de onderkant van de laptop voor deze procedure te verwijderen, maar dit moet niet te moeilijk zijn. Het toetsenbord is goed voor typisten omdat het verlichte toetsen. De batterij is relatief lang, maar de overige 13,3-inch modellen tonen, is het mogelijk om meer bieden. De Full HD IPS-scherm niet uitzonderlijk, maar het doet zijn werk goed.

De IdeaPad is een ideale notebook voor studenten. Echter, moet de levensduur van de batterij langer.

Accu HP COMPAQ 6830shttp://www.koopaccu.com/hp-compaq-6830s.html.

Als je kunt leven met een gemiddelde levensduur van de batterij, dan is het 80SJ0019GE ​​model is een goede keuze. Voor 599 euro (~ $ 669), krijgt de gebruiker een Core i3-6100U processor, een 128 GB SSD en een FHD scherm. De IdeaPad 500S-13ISK is beschikbaar voor 550 Euro (~ $ 614) zonder SSD, maar met een harde schijf.


Reserve batterij Accu Dell Precision M4600 M4700

De Samsung Galaxy Tab 10.1 A (2016) is een dwingende pakket. Geen enkele andere andere 10-inch tablet met Android 6, LTE en Full-HD op de markt biedt meer voor minder. Als de prestaties op peil en is het onderwerp van onze beoordeling.
Net als zijn voorganger Samsung Galaxy Tab 9.7 A , de 2016 versie richt zich ook op de prijsbewuste consument. Uitgerust met Android 6.0, de tablet nu niet alleen voorzien van een up-to-date OS, maar is ook sneller. Samsung's eigen Exynos 7870 Octa SoC, die tweemaal zoveel processor cores beschikt, neemt de plaats in van de Qualcomm q UAD-core SoC de voorganger was voorzien. Het display is gegroeid 9,7-10,1 inch en beschikt nu over Full-HD resolutie van 1920 x 1080 pixels in vergelijking met de voorganger van 1024 x 768. De Samsung Galaxy Tab A 10,1 (2016) begint bij 289 euro (~ $ 330) voor de standaard versie uitgerust met WiFi, 2 GB RAM, 16 GB opslag en een zwarte of witte chassis. Onze beoordeling leisteen, die verkoopt voor 349 Euro (~ $ 395) - maar is beschikbaar voor minder dan 300 euro (~ $ 340) online - is het tweede model, dat een LTE-module bevat.
Om de prijs betaalbaar te houden, Samsung gekozen om niet ook enkele nice-to-haves - bijvoorbeeld een metalen chassis. In plaats daarvan, de Galaxy Tab 10.1 A (2016) is gemaakt van plastic, met wit en zwart zijn de enige twee kleurkeuzes. We zouden niet de woorden "high-end" of "luxe" te gebruiken om het ontwerp te beschrijven, maar de onopvallende behuizing van polycarbonaat doet wat het moet doen, het is heel stevig, maakt indruk met de naadloze integratie van het display in de ring en - alles bij elkaar genomen - heeft helemaal niet goedkoop uitzien. De rug is iets rubberen, is makkelijk vast te pakken en vast te houden als gevolg.

De 10,1-inch is zeker stevig genoeg voor dagelijks gebruik - het duurt nogal wat kracht om de 8,2 mm dikke leisteen verdraaien. Zelfs dan zijn er geen krakend geluid, maar het beeld wordt benvloed in sommige gebieden. De achterkant van de behuizing is een beetje magnetisch - de optionele Book Cover hecht op die manier. De tablet kan worden gestut onder een kleine hoek ten opzichte van het maken van video's te kijken of het typen van een meer plezierige ervaring.

De Galaxy Tab 10.1 A (2016) is relatief zwaar op 525 gram. Alleen de Acer Iconia Tab 10 A3-A30 is iets zwaarder, terwijl de Samsung Galaxy Tab 9.7 A is de lichtste kanshebber op 456 gram vanwege de kleinere form factor.

Accu Dell Precision M4600http://www.koopaccu.com/dell-precision-m4600.html .

Afgezien van de LTE-module, is er geen verschil tussen de twee versie van de Samsung Galaxy Tab 10.1 A (2016). Beide zijn uitgerust met een middle-class SoC Samsung Exynos 7870 Octa, met de acht cores geklokt op 1,6 GHz. Een ARM Mali-T830 MP2 GPU, 2 GB RAM en 16 GB opslagruimte direct uit de verpakking. Zoals geleverd, slechts 10,5 GB beschikbaar zijn voor de gebruiker - niet precies genereus, gezien het feit dat Samsung werft dat de Tab 10.1 A is bijzonder goed geschikt voor mobiel entertainment. Tenminste is er de microSD-kaartslot, die ook ondersteunt App2SD, dus het is geschikt voor de opslag van gegevens en toepassingen. Volgens Samsung, de tablet ondersteunt microSD-kaarten tot 200 GB - de maximale capaciteit die momenteel worden aangeboden. De Micro-USB 2.0-poort ondersteunt USB-OTG, maar niet MHL.
De Galaxy sport een - ten minste op het moment van schrijven - up-to-date versie van het Android OS, 6.0.1 Marshmallow. Samsung min of meer liet de OS ongerept en bevat alleen een paar vooraf genstalleerde apps. De selectie is klein en onopvallend - het bevat eigen gereedschap van Samsung, zoals de kalender S Planner en Kids Mode - waarmee de gebruiker de media en toepassingen te blokkeren - evenals de verplichte suite van Google apps. Er zijn ook Microsoft-producten zoals Word, Excel, Powerpoint en Skype, hoewel slechts de ruimtebesparende download links worden verstrekt. De vooraf genstalleerde apps kan niet worden verwijderd, door de manier waarop - alleen gedeactiveerd.
De Galaxy Tab 10.1 A (2016) ondersteunt de standaard GSM (850, 900, 1800, 1900 MHz) en UMTS-frequenties (850, 900, 1900, 2100 MHz). In 3G-netwerken, HSPA + zorgt voor overdrachtsnelheden tot 42 Mbit / s (downloads) en 5,76 Mbit / s (upload). De LTE-versie (LTE frequenties 800, 850, 900, 1800, 2100, 2300, 2600 MHz) in staat is hogere snelheden tot 150 Mbit / s en 50 Mbit / s voor downloads en uploads, respectievelijk is. Voor kortere afstanden, kan de Galaxy Tab 10.1 A (2016) Bluetooth 4.2 en WLAN 802.11 a / ​​b / g / n / ac gebruiken. De laatste ondersteunt 2.4 en 5 GHz.

De WLAN-overdrachtsnelheden zijn verrassend goed: bij aansluiting op onze referentie router Linksys EA8500 en plaatste een meter van het, het tablet in staat was om de gemiddelde ontvangen overdrachtsnelheden tot 274 Mbit / s in de 5 GHz-band. De upload snelheid is een zeer goed bij 239 MBit / s.
De GPS bleek ook zeer nauwkeurig wanneer we liepen tests om de prestaties te controleren zijn. Maakt niet uit of binnen of buiten, was onze locatie nauwkeurig vastgesteld binnen een paar meter. Onze fiets testbaan blijkt dat de G alaxy Tab 10.1 A (2016) bijna bij kan houden met de professionele Garmin Edge 500 in dat opzicht. De enkele afwijkingen die we tegenkwamen alleen toegevoegd tot een totaal van 90 m, zodat de G alaxy Tab 10.1 A (2016) is zeker nauwkeurig genoeg voor dagelijks gebruik.
De 8 MP hoofdcamera produceert foto's die meten tot 3264 x 2448 pixels met een 4: 3 aspect ratio. Bij het ​​verminderen van het aantal pixels naar 3264 x 1836, een beeldverhouding van 16: 9 is ook mogelijk. De camera is voorzien van een diafragma van F1.9, LED-flitser en autofocus en ondersteunt Full-HD-video tot 30 fps. De 2 MP camera kan natuurlijk niet helemaal overeenkomen met die cijfers. De foto's meten tot 1616 x 1212 (4: 3) en 1600 x 900 pixel (16: 9), respectievelijk. Video kan opgenomen worden met maximaal 30 fps ook, maar omdat het ontwerp, de resolutie staat bovenaan bij de HD-resolutie van 1280 x 720 pixels.

Accu Dell Vostro V130http://www.koopaccu.com/dell-vostro-v130.html .

Het menu is makkelijk te navigeren en biedt een automatische modus, evenals acht extra beeldmodi, bijvoorbeeld, Panorama, Series, HDR, Nacht en Sport. De zogenaamde "Pro" modus kan de gebruiker de ISO, witbalans en het diafragma te wijzigen. De front-facing camera biedt drie modi - selfie, Night, and Sound & Shoot. De laatste platen tot 9 seconden van achtergrondgeluid.

So far so good - maar helaas, beide camera's produceren slechts gemiddeld kwaliteit foto's, die alleen goed kijken naar een vluchtige blik. Het is niet erg dicht examen af ​​te halen uit de grote fout: de resulterende foto's eruit te veel soft focus werd aangebracht, zodat fijne details zijn allemaal maar verloor. In donkere omgevingen, de vaagheid is vooral merkbaar. Kleuren zijn overdreven levendig zo goed, dus de foto's zien er altijd een beetje kunstmatig.

Kies een scne en navigeren binnen het eerste beeld. Met een klik verandert de zoom stap. Een klik op de ingezoomde afbeelding opent het origineel in een nieuw venster. De eerste afbeelding toont de geschaalde foto van het testapparaat.

In aanvulling op onze foto snapshots, we onderzoeken ook de beeldkwaliteit van de Galaxy Tab 10.1 A (2016) in onze goed gecontroleerde testomgeving. We nemen een foto van de C olorChecker Paspoort en een testkaart zonder toepassing van eventuele bewerkingen achteraf. De eerste grafiek toont duidelijk aan dat de kleuren te levendig; bovendien de toegepaste verscherping is zeer agressief, zodat de randen en grenzen vrij hard.
De Galaxy Tab 10.1 A (2016) wordt geleverd met een USB-kabel, een modulaire power adapter en een quick-start guide. Samsung biedt een optionele Dekking van het Boek in zwart of wit voor 50 euro ($ 50 in de VS), die de tablet mogelijk maakt om te worden gestut op twee verschillende hoeken: n voor het lezen, surfen, of het afspelen van multimedia en een tekst mode voor tekstverwerking . In Duitsland wordt de tablet gedekt door een garantie van 24 maanden, is de batterij gedekt voor 12 maanden, slijtage onderdelen zoals de kabel en de voedingsadapter zijn beschermd gedurende 6 maanden.

De octa-core SoC wordt geproduceerd in eigen huis en maakt snel werk van verschillende taken. Ingangen worden herkend en direct vertaald - ongeacht of de gebruiker de fysieke knoppen duwt of maakt gebruik van de touchscreen, die gelijktijdig wordt erkend tot en met 10 vingers. Schermrotatie is ook bijna onmiddellijk. Alleen opstarten vergt wel een beetje tijd - we moesten wachten ongeveer 25 seconden voor het startscherm, dat is heel normaal voor dit type toestel.
De Samsung Galaxy Tab 10.1 A (2016) is uitgerust met een 10,1-inch TFT-scherm met een resolutie van 1920 x 1200 pixels, wat overeenkomt met een pixeldichtheid van 224 ppi. Individuele pixels kunnen niet worden gedentificeerd met het blote oog. De voorganger Samsung Galaxy Tab 9.7 A was veel minder ver gevorderd en alleen aangeboden 1024 x 768 pixels.

Accu Dell Precision M4700http://www.koopaccu.com/dell-precision-m4700.html .

Met een gemiddelde helderheid van 20.1 cd / m, het display van de Galaxy Tab 10.1 A (2016) is zeer helder en de helderheid distributie is uitstekend op 91%. Een lichtsensor zorgt ervoor dat de juiste helderheid automatisch wordt geselecteerd, afhankelijk van de lichtomstandigheden. De displays van de concurrenten zijn niet zo helder - alleen de Samsung Galaxy Tab 9.7 A komt redelijk dicht met een gemiddelde helderheid van 392 cd / m. De andere metingen zijn goed vergelijkbaar, echter. De zwartwaarde van 0,68 cd / m en het contrast verhouding van 1: 797 zijn redelijk, maar niet echt beter dan gemiddeld.
Onze metingen met de colorimeter X-Rite i1Pro 2 en Calman software laten zien dat de beeldkwaliteit van de Galaxy Tab 10.1 A (2016) is niet bijzonder groot. Bij 7434 K, de kleurtemperatuur is duidelijk hoger dan de ideale waarde van 6500 K, hoewel een blauwachtige tint is gelukkig geen probleem. De DeltaE afwijkingen van de graylevels (4.8) en kleuren (4.2) zijn ook een beetje aan de hoge kant (de streefwaarde is 3 of minder). Dat gezegd hebbende, subjectief de Galaxy Tab 10.1 A (2016) ziet er heel fatsoenlijk.
Met een gemiddelde helderheid van 520,1 cd / m scherm, de Galaxy Tab 10.1 A (2016) lijkt in het bijzonder goed geschikt voor gebruik buitenshuis. Bij gelegenheid, wordt het sterk reflecterende scherm van de gebruiker te dwingen om een schaduwrijke plek te vinden, maar - anders wordt de inhoud van het scherm misschien niet leesbaar. Meestal hengelen de tablet om reflecties te minimaliseren is voldoende om een goede leesbaarheid.

De Galaxy Tab 10,1 A (2016) geen tekortkomingen wat de kijkhoekstabiliteit betreft. Zelfs van zeer ondiepe hoeken, de inhoud beeldscherm blijft zichtbaar zonder donkerder of mogelijke kleur inversies.
De Galaxy Tab 10.1 A (2016) wordt gevoed door Samung eigen octa-core processor Exynos 7870 Octa. De SoC biedt tal van prestaties en beschikt over cores draait op 1,6 GHz. Een ARM Mali-T830 MP2 GPU en 2 GB RAM ronden de hardware. In vergelijking met andere, eveneens uitgerust middenklasse tabletten, de Galaxy doet vrij goed en eindigt in het midden van het veld. De nieuwe lei beter presteert dan de voorganger Samsung Galaxy Tab 9.7 A dankzij de snellere SoC en is ook een beetje sneller dan de Huawei MediaPad T2 10.0 Pro . Zowel de Acer Iconia Tab 10 A3-A30 en de LG G Pad II 10.1 zijn iets sneller dan de beoordeling tablet, echter.
De flash drive biedt degelijke prestaties - in het bijzonder de tablet voorsprong op de concurrenten bij het ​​uitvoeren van sequentile leest. Sequential schrijft zijn een ander verhaal, omdat de Tab A is nu dood laatste. Hoewel de schrijfsnelheden invloed hebben op de gemiddelde prestaties, de Galaxy Tab 10.1 A (2016) beschikt nog steeds een van de snellere flash drives in onze vergelijking.

De microSD-kaart prestaties is heel behoorlijk, hoewel de geregistreerde waarden van 75,5 MByte / s voor lezen en 50,1 MByte / s voor schrijft niet helemaal tik op het volledige potentieel van onze microSD referentiekaart Toshiba Exceria Pro M401 (leest tot 95 MByte / s, schrijft tot 80 Mbit / s).

Accu Dell Vostro V13http://www.koopaccu.com/dell-vostro-v13.html .

De Galaxy Tab 10.1 A (2016) en gaming gaan hand in hand - met uitzondering van n kleine uitzondering. De ARM Mali-T830 MP2 biedt degelijke prestaties, zelfs bij de maximale resolutie van 1920 x 1200 pixels en hoge details. Zelfs veeleisende titels als Dead Trigger 2 of Asphalt 8 zijn speelbaar zonder stottert. De positie sensor vertaalt ingangen direct, dus niets in de weg staat van het genot - als het niet voor de luidsprekers, die zich aan de onderkant. Vanwege hun fysieke locatie, het geluid komt alleen van de ene kant als de Galaxy Tab 10.1 A wordt gehouden in landscape-modus.
Onder belasting, de Galaxy Tab 10.1 A (2016) reikt tot 43,9 C, dat is verre van cruciaal belang. Handen van een gebruiker kan gaan zweten tijdens langere, maar omdat de tablet niet cool zelfs tijdens inactieve wordt uitgevoerd - noteerden we tot 40,8 C in. Onze tests tonen aan dat de binnenkant van de Galaxy Tab A 10,1 (2016) wordt te warm zijn ook: tijdens de batterij benchmark test van GFXBench, die in bochten de T-Rex testritten 30 keer op een rij, de prestaties stabiel gebleven voor vrij enige tijd nam, maar dan een vrij zware klap tegen het einde. Omdat de throttling optreedt na een behoorlijke hoeveelheid tijd, het is geenszins een deal breaker.
De speakers zitten op de onderste rand onder de Android-knoppen en produceren tot 89,4 dB. Met de tablet in landscape-modus, het geluid komt alleen van de ene kant, wat een beetje vervelend na een tijdje kan krijgen. Bass ontbreekt volledig, omdat de luidsprekers produceren slechts zeer lage dB waarden in het lagere register - midden en hoge tonen domineren en overstemmen de dieptepunten. Hoofdtelefoon aangesloten op de 3,5 mm jack verbetering van de geluidskwaliteit drastisch.
En van de sterke punten van de Galaxy wordt energie bespaard. De stichting is hier het lage stroomverbruik, die slechts een maximum van 6,97 watt onder belasting bereikt. In de standby-modus, de Galaxy vereist 0,12 watt, dat is ook heel laag.
De levensduur van de batterij is geweldig. Onder volle belasting, de Galaxy Tab 10.1 A (2016) liep voor een volledige 7 uur en Full HD-video afspelen mogelijk was gedurende 15 uur. Alleen de LG G Pad II 10.1 duurt iets langer om 17 uur. De Samsung Galaxy Tab 9.7 A komt eigenlijk dichtst zover de totale levensduur van de batterij betreft. De Acer Iconia Tab 10 A3-A30 en de Huawei MediaPad T2 10.0 Pro hebben geen schijn van kans en niet zo lang op een lading duren.
De Samsung Galaxy Tab 10.1 A (2016) is krachtiger dan de voorganger, de Samsung Galaxy Tab een 9,7 . Het display heeft nu een resolutie van 1920 x 1200 pixels (16:10) in plaats van 1024 x 768 pixels (4: 3), hoewel het scherm is slechts marginaal groter (10,1-inch versus 9,7-inch). De gemiddelde helderheid van 520,1 cd / m is sterk verbeterd ten opzichte van de oudere Galaxy Tab A 9.7 (392 cd / m). Andere positieve aspecten zijn de octa-core SoC Exynos 7870 Octa, dat maakt het werken met de tablet onder Android 6.0 een vlotte ervaring. Zelfs grafisch veeleisende games draaien zonder stottert. Dankzij de grotere batterij, zijn de doorlooptijden ook verbeterd en de Galaxy Tab 10.1 A (2016) duurt een lange tijd op een enkele lading.

Krachtiger SoC, helderder scherm, Full-HD-resolutie en een betere levensduur van de batterij - in vergelijking met de voorganger, heeft de Samsung Galaxy Tab 10.1 A (2016) is verbeterd op vele gebieden.

De LTE-versie van de Galaxy is vooral interessant vanwege de lage prijs. Gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare 10-inch tablet met Android 6, LTE, en Full-HD beeldscherm echt geen andere keuze op het moment van schrijven, zoals de Galaxy is de enige wedstrijd in de stad. Zonder LTE, de prijs van de tablet daalt met 50 Euro (~ $ 56).

Accu Dell Latitude E6430http://www.koopaccu.com/dell-latitude-e6430.html .

Sommige compromissen moeten de prijs die laag te houden. Slechts 10,5 GB het 16 GB flashdrive zijn beschikbaar voor de gebruiker - niet veel gezien dit tablet is vermoedelijk gemaakt voor multimedia. De camera modules zijn ook een beetje teleurstellend, omdat de beeldkwaliteit is vrij matig. De locatie van de sprekers op de bodem is prima - zolang de gebruiker niet over te schakelen naar landscape modus, wat betekent dat het geluid wordt nu alleen afkomstig is van n kant dan.


Hoog kwaliteit Dell R795X Laptop Accu

HP heeft niet eens 700 euro (~ $ 790) belasten voor haar nieuwe Windows afneembaar, die wordt geleverd met een Core-m-processor, een digitizer en een keyboard dock. Maar hoe werkt het toestel te vergelijken met de veel duurdere Surface Pro 4 van Microsoft?
Terwijl de verkoop van tablets zijn naar beneden voor enige tijd, de zogenaamde cabrio's of 2-in-een apparaten zoals de Surface Pro 4 worden steeds populairder. HP Pavilion x1 12 is nu een nieuwe concurrent voor Microsoft's succesvol product.

Momenteel is er slechts n configuratie van het paviljoen x2 12 voor een relatief lage prijs van 700 euro (~ $ 790). Het is uitgerust met een 12-inch IPS-display (1920x1280 pixels), een huidige Core m3-6Y30 alsmede 4 GB RAM en een 128 GB SSD. Zelfs de overeenkomstige keyboard dock en de actieve digitizer zijn reeds opgenomen - een vergelijkbaar oppervlak is ongeveer 200 euro (~ $ 226) duurder. Andere alternatieven zijn de Lenovo miix 700 (800 Euro / ~ $ 903, Core m5-6Y54) of de Aspire Switch Alpha 12 (800 Euro / ~ $ 903, Core i5-6200U) van Acer.
U hoeft niet een elegante unibody behuizing krijgt als je de Pavilion x2 voor 700 Euro (~ $ 790) te kopen, maar de zaak is nog steeds goed gebouwd en verfijnd. De mat-zilver design maakt gebruik van een combinatie van aluminium (achterzijde van de tablet) en geschilderde plastic (voorkant van de tablet, dock), maar alleen ervaren gebruikers zullen het verschil zien als gevolg van dezelfde kleur. Door de constructie, is er een kleine opening rond de buitenste display frame die kleiner en gelijkmatiger bij ons testexemplaar had kunnen zijn.

Op ongeveer 760 gram (~ 1.7 lb; 1,47 kg / ~ 3,7 lb inclusief dock), de Pavilion is vrij veel op gelijke voet met de Surface , en de hoogte van 8,4 millimeter (~ 0,33 in) is ook vrijwel identiek. HP apparaat lijkt eerder omvangrijker echter dankzij de luidsprekers aan de zijkant van de inrichting, maar het bredere kader kan ook een aantal voordelen in de praktijk. Helaas moeten we kritiek zowel tablet als het dok in termen van stabiliteit: Geconcentreerde druk is geen probleem voor beide, maar zijn gevoelig voor pogingen draaien en buigen ze zowel zichtbaar en hoorbaar zelfs bij matige druk. Toch is dit geen groot probleem gezien de prijsklasse.

De verbinding tussen de dock en de tablet via volwaardige scharnier met een openingshoek van maximaal 130 graden, dus je kunt gewoon gebruik maken van het apparaat als een gewone notebook indien nodig. Handig: In plaats van een lastige mechanisme, worden de twee delen bij elkaar gehouden door twee magneten. Helaas, het tablet doet wiebelen rond een beetje bij het scharnier, wat een algemeen probleem voor deze apparaten. Bovendien wordt het - vooral wanneer het deksel (bijna) gesloten -Could wat soepeler .

Accu Dell 7FJ92http://www.koopaccu.com/dell-7fj92.html.


Zoals typisch voor een tablet, de Pavilion biedt slechts een handvol van de havens, meer in het bijzonder 1x USB 2.0, 1x micro-HDMI, de headset-aansluiting en een USB type-C-poort (USB 3.1 Gen.1). Dit laatste wordt ook gebruikt voor de adapter, zodat u kunt alleen gebruik maken van de trage USB 2.0-poort voor randapparatuur. Het besluit tot uitvoering HDMI 1.4 in plaats van DisplayPort is niet perfect wanneer u de lagere bandbreedte te overwegen - 4K beeldschermen kan alleen bij 30 Hz worden gereden. De kaartlezer is gemakkelijk te bereiken, maar ondersteunt alleen de kleinere microSD-formaat.
HP's beslissing om de draadloze adapter Intel Wireless-AC 3165 uit te voeren is een compromis tussen prijs en prestatie. Het ondersteunt alle moderne standaarden zoals Bluetooth 4.2 en WLAN volgens 802.11a / b / g / n / ac (2,4 en 5 GHz), maar gebruikt slechts n transmissie stream. De maximale overdrachtsnelheid is dan ook beperkt tot 433 Mbps. We zijn erin geslaagd ongeveer 260-280 Mbps onder perfecte omstandigheden (korte afstand, router Linksys EA8500), dus zelfs een snelle internet verbinding mag niet worden vertraagd. LAN of WWAN-verbindingen kunnen alleen worden vastgesteld via een USB-adapter.
Naast de tablet en het toetsenbord dock, is er ook een overeenkomstige 45-watt adapter, de eerder genoemde digitizer evenals de gebruikelijke service en garantie brochures in de doos. Er zijn geen andere toevoegingen - maar we hebben niets belangrijks te missen, ook niet.

Vanwege het ontbreken van zichtbare schroeven u kunt verwachten hetzij een gelijmd of anderszins vast chassis, die niet gemakkelijk door de consument geopend. De belangrijkste componenten zoals de CPU en het geheugen gesoldeerd en kan toch niet worden bijgewerkt; Alleen de M.2-SSD en de WLAN module moet vervangbaar zijn.

Met een garantie van n jaar, HP valt achter bij andere fabrikanten zoals Acer , dat een garantie van twee jaar aan te bieden. Gelukkig, een upgrade naar een van drie jaar Pickup & Return-service (CarePack U4819E) kost slechts 77 Euro (~ $ 87) - een zeer gunstige aanbod in onze mening.

De verstrekte dock beschikt over een volwaardig toetsenbord, dat niet hoeft te verschuilen achter de input devices van een vergelijkbare grootte notebook. De toetsen (15 x 15 mm / ~ 0,6 x 0,6 inch) hebben medium reizen en het drukpunt is gunstig firma, die slechts marginaal wordt benvloed door de lichte stuiteren in het centrum. Een ander positief aspect we willen noemen, is het stil typen lawaai. Helaas, de input ontbreekt een achtergrondverlichting, en de lay-out iets afwijkt van het standaard (kleine Shift, verschillende grootte pijltoetsen).

De touchpad (5,5 x 10 cm / ~ 2,2 x 4 inch) ligt in het centrum, onder het toetsenbord. De muis vervangen wordt geleverd door Synaptics en overtuigt met een goede glij-mogelijkheden, vlekkeloze precisie en voorzichtig uitgevoerd multi-touch gebaren met maximaal drie vingers, dus het is vaak niet nodig om een ​​externe muis te gebruiken. Het enige nadeel is de mooie sponsachtige slag van de gentegreerde muisknoppen - we zouden speciale knoppen verkiezen.

Accu Dell R795Xhttp://www.koopaccu.com/dell-r795x.html.

Aanvullende manieren invoeren capacitieve touchscreen en de actieve digitizer (geleverd bij AAAA-batterij) met ondersteuning voor verschillende drukniveaus. De stylus is bijzonder nauwkeurig in het midden van het scherm, maar de cursor en de punt van de naald enige verschillen tot 1 millimeter in de perifere gebieden.

Net als de concurrenten, HP volgt de huidige trend en maakt gebruik van een beeldscherm in de mooie smalle 3: 2 beeldverhouding. Deze verhouding is zeer ergonomisch met name in de tablet-modus. De resolutie van het scherm is echter relatief laag bij 1920x1280 pixels, terwijl de concurrenten van Microsoft (2736x1824 pixels), Acer en Lenovo (2160x1440 pixels) gebruiken hogere resoluties. Hoewel je soms het verschil zal merken wanneer u PDF-documenten of foto's te behandelen, denken we niet dat het een groot probleem - de pixeldichtheid van het Paviljoen is voldoende scherp op 192 PPI, en de hogere resolutie zal ook de kosten stijgen, evenals het stroomverbruik.

De LED-achtergrondverlichting beheert 308 cd / m op de maximale stand, dat is ongeveer op gelijke voet met de Aspire Switch Alpha 12 en de IdeaPad miix 700. Veruit de helderste apparaat is ook de duurste, de Surface Pro 4 van Microsoft. Een voordeel van het paviljoen is het gebrek aan PWM trillen, terwijl andere inrichtingen meer of minder problemen ondervindt.
De maximale luminantie en de zwartwaarde (0,48 cd / m) tot een contrastverhouding van 645: 1 - iets lager in vergelijking met enkele andere IPS scherm, maar toch een behoorlijk resultaat. Subjectief, zouden we zeggen dat het beeld is gunstig rijk is in combinatie met de glanzende scherm oppervlak, hoewel de kleuren lijken enigszins verbleken in vergelijking met de concurrenten.

Een blik op de Calman metingen verklaart onze indruk: Het paneel niet - vooral na een kalibratie - tonen grote afwijkingen voor de kleuren en de grijswaarden, maar de kleur ruimte kan geen grote delen van de sRGB-standaard voor blauw en magenta te dekken. Professionele gebruikers van de graphics en foto segment zal daarom niet blij met de Pavilion x2 zijn.
U kunt in principe gebruik maken van de tablet in de buitenlucht met een helderheid van ongeveer 300 cd / m, wat niet wordt verlaagd op de batterij. Maar de achtergrondverlichting is niet krachtig genoeg om reflecties op het glanzende schermoppervlak te overwinnen - de zichtbaarheid is daarom alleen zeer goed in de schaduw.

Dankzij de IPS-technologie, toont het display slechts een geringe helderheid en het contrast daalt met verticale verschuivingen van de kijkhoek, terwijl de kleuren zijn voornamelijk benvloed. Het paviljoen is gemiddeld in vergelijking met de concurrenten in dit verband; Er zijn ongetwijfeld nog beter IPS panelen zoals die in de MacBook 12 , maar de kijkhoek stabiliteit uitstekend in vergelijking met een TN paneel.
Intel's Core m3-6Y30 vertegenwoordigt het instapmodel van de zuinige Core-m-serie gebaseerd op de huidige Skylake architectuur. Met twee CPU-cores, met inbegrip van Hyperthreading, de chip in het algemeen niet verschilt van de snellere Core i-serie, maar het energieverbruik is veel lager als gevolg van lagere klokken (0,9-2,2 GHz). De m3-6Y30 heeft een TDP van slechts 4,5 watt standaard - de waarde die door de fabrikant kan worden aangepast aan de Turbo Boost gebruik verbeteren.

Accu Dell T1G6Phttp://www.koopaccu.com/dell-t1g6p.html .

De gentegreerde grafische kaart, HD Graphics 515 (24 EUs) is eigenlijk gewoon een lager geklokte versie van de bekende HD Graphics 520 . De GPU met DirectX 12 ondersteuning is aangegeven met een klok tussen de 300 tot 850 MHz, afhankelijk van de temperatuur en het verbruik .

Het geheugen uitrusting van ons testexemplaar is voorzien van 4 GB gesoldeerd LPDDR3 1866 RAM (dual-channel), evenals een 128 GB SSD-M.2. Helaas, is deze via een gemeenschappelijke SATA interface en niet de snelle PCI bus verbonden.
We hebben al gezegd dat notebook fabrikanten Intel's TDP limiet kan aanpassen wanneer de koeling voldoende is - en dus invloed op de prestaties dramatisch. Net als Microsoft, Apple, en anderen, HP maakt het gebruik van deze mogelijkheid: in plaats van 4,5 watt, de Core m3-6Y30 kan in het Paviljoen x2 verbruikt 8,0 Watt (zelfs 15 watt voor een korte tijd), wat resulteert in een perfecte Turbo Boost gebruik. Zelfs na een aantal Cinebench R15 loopt, zal de CPU draaien op de maximale 2,2 (Single) en 2,0 GHz (Multi), respectievelijk, en levert uitstekende prestaties resultaten - zowel op netspanning als de

De Aspire Switch Alpha is nog beter, omdat het integreert een volledige ULV processor met een TDP van 15 watt dankzij innovatieve vloeistofkoeling.
De gentegreerde SSD is een SanDisk Z400s, meer bepaald de 128 GB M.2 model uit de serie. De aandrijving is gebaseerd op een Silicon Motion Controller (SM2246XT) in combinatie met 15-nm MLC-NAND en is een entry-level oplossing in termen van prestaties: Terwijl de sequentile leessnelheid is helemaal okay op iets minder dan 500 MB / s en is alleen duidelijk geslagen door moderne PCIe-SSD's, de schrijfprestaties is op ongeveer 180 MB / s nogal matig. Het is een soortgelijke situatie voor het uitvoeren van kleine 4K bestanden en meerdere toegangen. Tenminste, de Z400s belooft te worden een betrouwbare oplossing dankzij een garantie van drie jaar en een bepaalde schrijfsnelheid van 72 TBW.
In de praktijk, waarbij de gelezen transfers belangrijker zijn, zullen de gebruikers nauwelijks merkt de kleine nadelen van de SSD. De situatie is vergelijkbaar voor de processor: Hoewel het ongeveer 20 tot 25% langzamer dan een Core i5-6200U (15 watt), bijvoorbeeld, het paviljoen x2 subjectief nauwelijks langzamer is dan een actief gekoelde Ultrabook. Dankzij de goede prestaties van de IPC Skylake architectuur, de chip biedt ook meer dan voldoende prestaties voor de dagelijkse taken van het kantoor, multimedia en internet-segment, zelfs met slechts twee cores en een klok van ongeveer 2 GHz. Een groter probleem is de magere geheugen apparatuur - slechts 4 GB RAM-geheugen zal helaas voorkomen dat er ernstige multitasking ambities.
Alle Core-m chips gebruik maken van de gentegreerde GT2 versie van de Skylake GPU, de HD Graphics 515 met 24 execution units. Door de lagere klokken, de voorstelling is ongeveer 20% lager ten opzichte van de broer of zus HD Graphics 520 en op gelijke voet met een twee tot drie jaar oude dedicated entry-level GPU (bv GeForce 820M ). Dit is zeker niet krachtig genoeg voor veeleisende grafische toepassingen, maar het is goed voor de beoogde scenario. De GPU laat een bijzonder goede indruk tijdens het afspelen van video, omdat zelfs de moderne codecs zoals HEVC / H.265 zeer efficint kan worden gedecodeerd door de hardware.

Accu Dell PT6V8http://www.koopaccu.com/dell-pt6v8.html .


In het algemeen, de grafische prestaties is op een zeer laag prestatieniveau, maar de HD 515 is nog steeds in staat te hanteren veel moderne games vlot, in ieder geval met de laagste details. Games zoals "Dota 2", "League of Legends" of "Counter Strike: GO", die niet erg uitdagend voor de hardware, zijn vaak draaien op gladde frame rates met medium details.

De HP Pavilion x1 12 heeft geen ventilator of mechanische harde schijf, dus het is helemaal stil. Onze review-exemplaar leverde geen elektronische geluiden ofwel creren.
We kunnen een lichte opwarming van het apparaat dicht bij de temperatuur van de huid tijdens een typische gebruiksscenario met WLAN browsen en het afspelen van een HD-video-merken, maar het chassis niet inconveniently warm te krijgen. Dit zal alleen maar veranderen onder aanhoudende last van een 3D-spel, bijvoorbeeld, en de tablet zal bijna 50 C (~ 122 F) te bereiken aan de rechterkant. U zult waarschijnlijk te voeren veeleisende toepassingen met de bijgevoegde toetsenbord dock en de laatste zal volledig koud blijven (als gevolg van het ontbreken van een gentegreerde hardware), zodat we niet echt dat dit een probleem is.

De temperaturen in het chassis geen zorgen ook veroorzaken. Tussen 70 en 80 C (~ 158 en 176 F) voor de CPU kernen volledig goed voor een passief gekoelde systeem, vooral omdat de chip functioneren verder een verhoogd stroomverbruik van ongeveer 7 watt zelfs een uur na de start van onze stress test. Dit helpt de klokken, die veel hoger zijn in vergelijking met veel andere Core-m apparaten rond 900 MHz (CPU) en 450 MHz (GPU), respectievelijk.
Dankzij de front-facing stereo speakers, moet het Paviljoen in staat zijn om een ​​fatsoenlijk geluid te produceren. En het systeem daadwerkelijk kan overtuigen met zijn helder en gebalanceerd geluid, hoewel we liever een beetje meer bas en een iets hogere maximale volume - verwachtten we een beetje meer van de samenwerking tussen HP en de bekende Hi-Fi specialisten uit Bang & Olufsen. Grotere kamers kan niet voldoende worden gevuld met geluid; Indien nodig, moet u externe luidsprekers aansluiten via HDMI of stereo jack.
Afhankelijk van de helderheid van het display, power saver profiel en actieve draadloze modules, het Paviljoen heeft een stationair stroomverbruik van 5,3-9,0 watt - een gemiddeld resultaat wanneer u de hardware, die duidelijk wordt geslagen door de overwegen MacBook 12 (waarschijnlijk vanwege de geoptimaliseerde OS), bijvoorbeeld. Het verbruik zal afvlakken bij 20-21 watt onder maximale belasting, wat een redelijk resultaat.

De meegeleverde 45-watt adapter heeft geen problemen met deze waarden en biedt nog voldoende ruimte om het apparaat snel op te laden, terwijl nog steeds in bedrijf is.
Met een nominale capaciteit van slechts 33 Wh, de gentegreerde capaciteit van de batterij is helaas niet erg gul, en HP heeft ook niet voorzien van het toetsenbord dock met een extra batterij. Echt lange runtimes zijn daarom niet mogelijk op de converteerbare: In de praktijk kunt u verwachten ongeveer 5 uur WLAN surfen of video afspelen op een aangepaste helderheid (150 nits) voordat u de batterij op te laden. We kunnen het aangeboden runtime reproduceren van 9 uur bij stationair draaien, althans niet met de bijgevoegde toetsenbord. Dit betekent dat het paviljoen wordt geslagen door alle concurrenten in deze vergelijking.
HP Pavilion x2 12-b000ng is een relatief goedkoop 2-in-1 notebook, die nog steeds kan concurreren met de duurdere rivalen in vele aspecten. Hoogtepunten van de converteerbare zijn de beeldschermscharnier, een stevige keyboard evenals de perfecte Turbo Boost gebruik van de Core-M processor. Het display is niet slecht, hoewel sommige concurrenten hebben hogere resoluties. Het is ook een van de weinige inrichtingen in dit segment potentiaalvrij flikkering veroorzaakt door de PWM.

Accu Dell GK479http://www.koopaccu.com/dell-gk479.html .

We vonden een aantal zaken in deze evaluatie en, die enigszins van invloed zijn op de algehele indruk. Terwijl u nog steeds met het beperkte geheugen uitrusting, alsmede het ontbreken van een LTE-module gezien de prijs kan leven, de magere haven selectie - er is niet eens een USB 3.0 type A-poort - is een behoorlijk vervelend ontwerpfout. Een veel grotere capaciteit van de batterij, bij voorkeur gerealiseerd met een tweede batterij in het toetsenbord dock, zou goed zijn geweest voor het systeem ook.


HP Pavilion dm1 vervangen Accu

Het nieuwste model van de ROG-serie wordt verondersteld een grote sprong in termen van prestaties. Dankzij de gloednieuwe en krachtige Nvidia GeForce GTX 1070 uit de nieuwe Pascal lineup, de kansen zijn niet slecht. Dit artikel zal erachter te komen of dit plan werkt en als Asus de rivalen te kunnen verslaan.
Asus G-serie premium gaming de fabrikant lineup en is synoniem aan prestaties. Het vorige model ( G752VY ) is momenteel de vierde plaats in onze Top 10 ranking voor gaming notebooks. Asus wil om dat te veranderen met de nieuwe G752VS. Er zijn geen visuele veranderingen ten opzichte van de voorganger en Asus gebruikt nog steeds de vertrouwde ROG ontwerp.

Een blik op de specs, maar onthult een aantal kleine, maar belangrijke wijzigingen. Zij stellen voor dat ons testmodel een van de snelste notebooks kunt u dit moment krijgen zou kunnen zijn. De Asus G752VS is voorzien van de zeer krachtige Intel Core i7-6820HK processor ondersteund door 64 GB DDR4-RAM. Het besturingssysteem is opgeslagen op een snelle NVMe-SSD met een capaciteit van 512 GB. De belangrijkste verandering is de GPU. Asus rust de G752VS met de Nvidia GeForce GTX 1070 . Dit betekent dat de Pascal architectuur, die ongeveer drie maanden geleden werd gelanceerd voor desktops, is nu beschikbaar voor de mobiele segment. We willen alleen maar zeggen dat de Nvidia GeForce GTX 1070 sneller is dan de Nvidia GeForce GTX 980 (laptop).

Een gladde beeld zonder scheuren wordt geleverd door Nvidia's G-Sync-technologie, die het videosignaal van de GPU met het paneel synchroniseert. Wij maakten een lijst van de concurrenten voor de Asus hieronder G752VS. Deze vergelijking apparaten zullen ons te vergezellen in deze review en de benchmarks.
De zaak verschilt niet van de voorganger ( G752VY ). buiten ons testmodel beschikt over een discreet zilver / goud kleur. Asus maakt gebruik van een matte zwarte soft-touch afwerking voor het toetsenbord en de polssteunen. Het apparaat voelt premie om aan te raken. De bouwkwaliteit is onberispelijk en er is nauwelijks iets te bekritiseren.

De G752VS wordt voornamelijk gemaakt van metaal en kunststof. Een ROG logo en twee rode accenten, die optioneel kunnen worden benadrukt door de gentegreerde verlichting, sieren de stabiele aluminium deksel. Basiseenheid en deksel niet verdraaien en we hebben niets te klagen over de druktest te vinden, hetzij. Echter, lijkt het apparaat omvangrijk te zijn op het eerste gezicht. Gezien de opgenomen componenten, dat fatsoenlijk koeling nodig hebben, deze maat is bijna absoluut noodzakelijk.

Accu HP Pavilion dm1http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-dm1.html.

De scharnieren doen een goede baan en houden het scherm stevig op elke hoek. Er is een onderhoudsluik aan de onderzijde, die gemakkelijk na het losdraaien van een schroef kan worden verwijderd. Het heeft betrekking op een 2,5-inch harde schijf, twee van de vier RAM-modules, en de NVMe SSD in 2280-formaat. Top: Ons testmodel beschikt over een gratis M.2 slot (RAID-ondersteuning). De transparante plastic venster is een hoogtepunt, die een indruk van de 3D-Vapor Chamber geeft. U kunt echter alleen maar een glimp van de koelunit hier. Als u de ventilator schoon te maken, moet je de zaak, dat is heel moeilijk volledig uit elkaar; net als in andere ROG modellen. Een ander klein nadeel is de gevoelige soft-touch oppervlak, dat vingerafdrukken aantrekt.
De poort ras is hetzelfde als de voorganger. Zo zal je nog steeds maar vier full-size USB 3.0-poorten. Sommige gebruikers zouden willen voor meer USB-poorten. De MSI GT72VR brengt een significant hogere poort variteit.

De interface lay-out is eerlijk. Er is voldoende ruimte tussen de afzonderlijke poorten, zodat ze elkaar niet blokkeren. Echter, kabels zou kunnen krijgen in de weg bij gebruik van een rechter muis. Multimedia-inhoud kan via HDMI 2.0, Mini-DisplayPort 1.3 of WiDi naar externe apparaten worden gestuurd. Tijdens onze tijd met het apparaat, hadden we geen problemen met deze interfaces worden geconfronteerd. Gaming benchmarks rende feilloos tot 4K resolutie.
De kaartlezer is aan de linkerzijde naast de optische drive. Het ondersteunt alle gebruikelijke SD-formaten zoals SD, SDHC en SDXC. Ingevoegde kaarten nog maar net uit te steken van de sleuf, waardoor het risico van hen per ongeluk beschadigen minimaliseert.

We testen de prestaties met onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II referentiekaart. Deze test kopieert 250 .JPG bestanden naar de harde schijf. We noteerden een gemiddelde doorvoersnelheid van 76 MB / s voor de Asus G752VS. In sequentieel lezen, die wordt gesimuleerd met de AS SSD tool, ons testmodel behaalde 86 MB / s. Met deze prestatie, de G752VS behoort zij tot mid-range. Verschillende concurrenten bereiken significant betere resultaten. Onder de notebooks in onze vergelijkingsgroep, de Schenker XMG U716 biedt de beste kaartlezer prestaties.
De Asus G752VS is uitgerust met een dual-band AC 8260 module van Intel voor draadloze communicatie. De 802.11ac 2x2 is voorzien van een theoretische bruto overdrachtssnelheid van 867 Mbit / s. In onze test, de 17-inch laptop behaalde 465 Mbit / s in het verzenden en 566 Mbit / s in ontvangst. Deze resultaten zijn niet voldoende voor outperformance van de MSI GT62VR , die een beter resultaat behaalt.

Degenen die liever bedraad netwerk kan aansluiten via de Ethernet-poort. Dit laatste zorgt voor een maximale overdrachtsnelheid van 1000 Mbit / s.De GameFirst IV tool maakt het mogelijk prioritering netwerkverkeer afhankelijk van de toepassing. U kunt deze functie gebruiken voor het verlenen van voorrang aan games. Dit kan voor LAN en WiFi-verbindingen.
In termen van veiligheid, de Asus G752VS sport een Trusted Platform Module (TPM 2.0) en een Kensington slot.Inclusief extra's zijn een garantiekaart, kabelbinders, en een quick-start guide, die we al kennen uit de G752VY . Buiten dat, zou de bestuurder en / of systeemherstel media wenselijk zijn.

Accu HP Pavilion g7http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-g7.html.

Een kleine Phillips schroevendraaier is voldoende voor het verwijderen van het onderhoud luik aan de onderzijde. Dit maakt het mogelijk de toegang tot de M.2 SSD's, de 2,5-inch harde schijf en twee van de vier SODIMM slots.

Het is zeer gebruiksvriendelijk onvriendelijk voor de andere onderdelen te komen, zoals de CPU, GPU, Wi-Fi chip, batterij en de secundaire RAM slots. Het is niet voldoende om veel losdraaien om de onderzijde uitstappen. Het is nog steeds stevig aan de bovenzijde op verschillende plekken. Dit probleem is reeds bekend uit oudere ROG modellen. Asus wilde waarschijnlijk om ervoor te demonteren moeilijk. Hoe het ook zij, andere fabrikanten bieden meer klantvriendelijke oplossingen.

Een blik op het toetsenbord van de G752VS's geen veranderingen zien. De inrichting is identiek aan de voorganger. De toetsen voldoende groot en er is een spleet van 3 mm tussen hen. De sleutel reizen is iets minder dan 2,5 cm. Het oppervlak van de toetsen is mat en zorgt voor een high-end ervaring. De bouwkwaliteit is onberispelijk. Niets klettert of wiebelt. De rode drie niveaus backlight is een optisch hoogtepunt. Volgens Asus, het toetsenbord kan registreren en verwerken tot 30 ingangen tegelijk.

Boven het toetsenbord, zijn er vijf macro toetsen en een quick-select knop, die is gekoppeld aan de XSplit Gamecaster voor opname of streaming spel scnes.
Gelijk het toetsenbord, heeft het touchpad niet gewijzigd in vorm en grootte in vergelijking met de voorganger. De trapeziumvormige oppervlak (~ 12 x 6,8 cm) maakt een soepele en nauwkeurige glijden. Het invoerapparaat niet feilloos werkt in de hoeken. De Asus Software Smart Gesture brengt extra opties en is in staat het herkennen van maximaal vier vingers.

De aparte muisknoppen zijn iets met rubber bekleed en voldoende "grip". Het reizen is vergelijkbaar met het toetsenbord. De akoestische terugkoppeling is discreet en aangenaam stil.
Asus uitgerust onze review unit met een Full HD IPS-paneel, dat wordt geleverd door LG (LP173WF4-SPF3). Het scherm heeft een mat oppervlak en voorkomt daardoor hinderlijke reflecties. Asus biedt drie verschillende panelen voor de G752: twee Full HD schermen met 75 Hz of 120 Hz, en een 4K paneel met 60 Hz. Alle drie panelen ondersteunen G-Sync. De native resolutie van ons testmodel is 1920x1080 pixels, zodat de pixeldichtheid van het 17-inch scherm is 127 PPI.

De LG scherm beheert fatsoenlijke resultaten voor de helderheid (317 cd / m) en het contrast (1093: 1). Bijna alle vergelijking apparaten zijn ongeveer op gelijke voet in deze sectie.

Ons testmodel toont enkele backlight bleeding rond de randen. Wij willen vermelden dat er geen PWM flikkeren.
De beeldkwaliteit is goed, hoewel dit kan worden verwacht van een toestel in deze prijsklasse. Contrast (1093: 1) en zwartwaarde (0,3 cd / m) zijn kenmerkend voor een IPS scherm. Donkere scnes worden niet gedekt door een ongewenste "grijze tint". Kleuren lijken rijk en levendig. De DeltaE-2000 afwijkingen zijn al goed af fabriek, maar een calibratie deed het nog verdere verbetering van de resultaten. U kunt de ICC-profiel gekoppeld in het vak boven te vinden. De Full HD panel van onze review unit omvat de sRGB-kleurruimte met 85% en de meer veeleisende AdobeRGB standaard met 56%. Dit zijn geen goede resultaten voor de professionele foto en bewerken van afbeeldingen. Een veel breder kleurenspectrum wordt alleen geleverd door de Schenker XMG U716 in deze vergelijking.

We kunnen de voordelen van het paneel IPS zien wanneer we de kijkhoek stabiliteit evalueren. U kunt de inhoud van de afbeelding vanuit elke richting te zien zonder de kwaliteit daalt. Het is ook mogelijk de inrichting te gebruiken buiten dankzij het matte schermoppervlak en fatsoenlijke luminantie.

De prestaties van de G752VS het algemeen op een zeer hoog niveau. Intel's Core i7-6820HK processor zorgt voor meer dan voldoende prestaties voor alle gangbare toepassingen. 64 GB DDR4-RAM (2400 MHz) is ook veel, dus gamers geen problemen hier zou moeten hebben. De G752VS is ook beschikbaar met de Intel Core i7-6700HQ, maar de laatste kan alleen worden bediend met DDR4-2133 MHz, terwijl de Intel Core i7-6820HK ondersteunt DDR4-2400 MHz.

Accu HP Pavilion dv9000http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-dv9000.html.

De snelle processor werkt goed met de krachtige Nvidia GeForce GTX 1070 en de prestaties van de twee componenten is voldoende om zelfs moderne games verwerken vlot in 4K.

Tot slot krijg je de NVMe-SSD, die een responsieve systeem garandeert. Het duurt slechts een paar seconden voordat u het systeem kan gebruiken nadat je hem aanzet.
De Core i7-6820HK is een quad-core CPU van Intel's Skylake generatie, die kan verwerken 8 threads tegelijk dankzij de Hyper-Threading technologie. Meestal zijn de 14 nm model klokken op 2,7 GHz. Echter, Turbo Boost maakt tot 3,6 GHz (1 core), 3,4 GHz (2 cores) of 3,2 GHz (4 cores) mogelijk te maken. Asus maakt optioneel overclocking via het profiel "Extreme" in de ROG gaming Center, dat overklokken de processor 3,8 GHz. Als dit nog niet genoeg voor u, kunt u handmatig de kloksnelheid met het profiel "Manual", dat een instelling van 4,0 GHz bijvoorbeeld mogelijk maakt aan te passen. Echter, het systeem relatief snel bereikt het thermische limiet onder volle belasting en de CPU de klok vermindert.

In vergelijking met de concurrenten, de Core i7-6820HK gelederen verwonderlijk in boven de Core i7-6700HQ . Dankzij een desktop processor, de Schenker XMG U716 kan de G752VS overtreffen.
PCMark 8 verklaart dat de 17-inch laptop presteert uitstekend. Het voert beste onder de rivalen. De hoge resultaten zijn het gevolg van de zeer snelle NVMe SSD en een combinatie van een quad-core CPU en high-end GPU. Subjectief, het systeem loopt perfect. Booten duurt slechts enkele seconden.
De Asus G752VS wordt geleverd met een combinatie van SSD en HDD. Het besturingssysteem is vooraf genstalleerd op de M.2 SSD. Meer in het bijzonder, het is een Solid State Drive van Toshiba (NVMe THNSN5512GPU7) met een capaciteit van 512 GB. We hebben de prestaties met CrystalDiskMark getest. De sequentile lees- en schrijfsnelheden tarieven zijn ongeveer 1700 MB / s en 1300 MB / s, respectievelijk. De G752VS kan hosten twee PCIe SSD's in M.2-2280 formaat. Een plaats is gratis in ons testexemplaar.

De conventionele 2,5-inch harde schijf komt voort uit HGST, biedt een opslagcapaciteit van 1 TB en draait op 7200 RPM. We hebben haar prestaties met CrystalDiskMark bepaald, ook. Het resultaat is een sequentile transfer rate van 144 MB / s bij het lezen en 134 MB / s bij het schrijven, dat is meer dan fatsoenlijk voor een HDD.
Nu, zullen we kijken naar de werkelijk nieuwe functie, de grote prestatiewinst ten opzichte van de vorige generatie. De potentile kracht van Pascal GPU's is al zwaar besproken op voorhand. Harde feiten zijn nu volgt. Allereerst zijn ze niet meer aangeduid met "M" voor mobiele, die vroeger een indicatie lagere prestaties. Zo kun je concluderen dat de GeForce GTX 1070 wordt verondersteld zo snel als zijn te maken desktop tegenhanger .

De referentie-ontwerp van de desktop-variant klokken op 1506-1683 MHz in plaats van 1443-1645 MHz. In ruil daarvoor, de shader count is 7% hoger in de laptop GTX-1070 (2048 vs 1920). Dit wordt verondersteld te maken voor de iets lagere kloksnelheid. Echter, veel desktop chips verschillen sterk van edities van de oprichter en worden verkocht met aanzienlijk hogere kloksnelheden af ​​fabriek. Daarom notebook liefhebbers zijn weer slechter af.

De kloksnelheid van de mobiele GTX 1070 sterk afhankelijk van koeling, die bepalend is voor een hoge Turbo. In de Asus G752VS, de "Extreme" profiel van de Gaming Center overklokt niet alleen de CPU, maar ook de GPU. Bijvoorbeeld, de GeForce GTX 1070 is voorzien van een kern kloksnelheid van 1493-1695 MHz en een geheugen kloksnelheid van 4150 MHz (standaard: 4000 MHz) in ons testmodel.
Aandachtige lezers misschien al onderkend dat de GeForce GTX 1070 brengt een aanzienlijke prestatiewinst. Dit is ook te zien in de game tests. De mobiele editie van de familie Pascal is in staat om soepel te laten verlopen bijna alle games in 4K en met de vooraf ingestelde "high". De oudere Maxwell architectuur hier moest overgeven en games vaak veranderd in "slideshows". Alle titels kunnen worden genoten in de native resolutie (1920x1080 pixels) bij maximale details en meerdere anti-aliasing.

Accu HP Pavilion g6http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-g6.html .

In vergelijking met de voorganger ( GeForce GTX 970M ), de GeForce GTX 1070 brengt het dubbele van de prestaties. Zo'n hoge prestatiewinst trad zelden in de geschiedenis van de mobiele GPU.
Reeds de G752VY presteerde goed in dit aspect. Door hetzelfde ontwerp van de kast en koelsysteem, de inrichtingen voeren vrijwel hetzelfde in geluidsproductie. Zo is de Asus G752VS behoort tot de stilste gaming notebooks. De ventilatoren draaien voortdurend en nooit stil te staan. Bij stationair toerental, de 17-inch apparaat zendt een discrete ritselend geluid, dat niet storend. Tijdens 3D-toepassingen zoals spelletjes, het geluid systeem langzaam toe 33-40 dB (A). In het extreme scenario met 100% CPU en GPU belasting, de G752VS bereikt een maximum van 47 dB (A). Het bekijken van video's en surfen op het web zorgt voor een constante, lagere snelheid van de ventilator (geen trilling).
De temperaturen zijn iets hoger dan de G752VY 's. Dit is niet een groot probleem, omdat de oppervlaktetemperatuur slechts iets meer dan 40 C op verschillende hot spots. We nemen maximaal 42,9 C voor de G752VS. De twee MSI apparaten GT72VR en GT62VR krijgen aanzienlijk warmer en deels meer dan 50 C. De MSI GT72VR bereikt zelfs bijna 60 C in sommige plekken.

In de stress test (CPU en GPU worden benadrukt met Furmark en Prime95 gedurende ten minste n uur), namen we een maximum CPU temperatuur van 96 C (gemiddelde: 80 C). Na een tijdje, de Core i7-6820HK verlaagde haar kloksnelheid tot 2,7 GHz, waarbij de Turbo is niet actief. Daarnaast zagen we thermische throttling, die geacht wordt te voorkomen dat de CPU van oververhitting.

De GPU bereikte net onder de 1300 MHz en opgewarmd tot boven de 74 C. De klok bleef constant gedurende de test. We reran 3DMark 11 na de stress test en de score was 600 punten lager. Dit resultaat is vergelijkbaar met het resultaat van de koude run's. Zo, een performance verlies mag niet worden zelfs tijdens langdurige gamesessies verwacht.
De twee stereo luidsprekers achter het scherm op de achterzijde van de notebook. Als gevolg van de zaak grootte, kon groter speakers worden opgenomen. Een aparte subwoofer, die zorgt voor goede bas, zit aan de onderkant van de G752VS.

De gegenereerde geluid is goed. De kwaliteit neemt niet weg met toenemend volume en geluid is niet hoorbaar. De Sonic Studio II, die al uit de voorganger bekend is, is makkelijk te gebruiken en spreekt voor zich. Het maakt het aanpassen van het geluid profielen op basis van uw voorkeuren.
De Asus G752VS presteert heel goed in het energieverbruik. De directe concurrent, de MSI GT72VR , kunnen punten scoren bij het ​​uitvoeren van inactiviteit, maar deels vergt aanzienlijk meer energie onder belasting. Beide apparaten vereisen maximaal 204 Watt. Over het algemeen, de Asus G752VS presteert ongeveer 5% beter. Alienware heeft de beste baan en heeft het laagste energieverbruik in de 17-inch range - in onze vergelijkingsgroep.

De meegeleverde adapter zorgt voor een maximum van 230 Watt, wat voldoende is. Er zijn zelfs reserve capaciteit voor het opladen van de batterij onder volle belasting.
De Asus G752VS is voorzien van een lithium-ion batterij een vermogen van 90 Wh, dat is vast en kan niet gemakkelijk worden verwijderd. Ondanks veel hogere capaciteit dan de G752VY 's, de levensduur van de batterij is niet langer. De MSI GT72VR met een minimaal kleinere batterij behaalt zeer vergelijkbaar batterijduur als ons testexemplaar. Onder belasting, het G752VS moet worden aangesloten op het net na bijna 1,5 uur. Bij het uitvoeren van onze Wi-Fi-script, de 17-inch laptop behaalt een batterijduur van ongeveer 3,5 uur. Deze realistische testen opent verschillende websites met intervallen van 30 seconden om te surfen op het web te simuleren. De energie profiel "balanced" actief is en de helderheid van het beeldscherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m. Dit laatste komt overeen met de helderheid dalen met 10 levels in de Asus G752VS.

Bij het bekijken van video's, een volle lading is voldoende voor 1-2 HD-video's. Gaming is mogelijk batterij echter de klokfrequentie van de GTX 1070 wordt sterk gesmoord. In een 3DMark 11 run op de batterij, de desktop replacement behaalt slechts 7103 versus 17.151 punten in netbedrijf (-60%).
De high-end notebook van Asus hoeft zeker niet te verschuilen achter de rivalen, integendeel. Gebruikers van de Asus G752VS zal veel prestaties te krijgen. De Pascal lancering begint een nieuw tijdperk voor gaming notebooks en zelfs duidelijk overtreft de prestaties van de vorige generatie.

Nvidia's GeForce GTX 1070 is de op n na snelste single-GPU oplossing die u kan op dit moment te krijgen, en alleen de Nvidia GeForce GTX 1080 is nog sneller. Asus rust de G752VS met een zeer snelle Intel Core i7-6820HK . Er zijn ook geen problemen op het gebied van geheugen, omdat de 64 GB DDR4-RAM is ruim voldoende, zelfs voor zeer veeleisende toepassingen.

Asus geslaagd om de prestaties van de G752VS aanzienlijk verbeteren en het is zelfs krachtig genoeg voor de moderne titels in 4K en medium tot hoge details. De bouwkwaliteit is volledig overtuigend. Kleine extra's zoals G-Sync en macro toetsen zijn voordelen specifiek voor gamers.

Accu HP Pavilion dv9500http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-dv9500.html .

Het vereist een slimme koeloplossing de enorme prestaties onder controle te houden. De 3D-Vapor Chamber koeling module voor de Nvidia GeForce GTX 1070 toereikend is en de GPU prestaties kunnen worden gebruikt de hele tijd. Je kunt duidelijk horen van het apparaat, maar het is nog steeds redelijk. Je moet je niet afschrikken door het gewicht als u van plan om een ​​dergelijk apparaat te kopen. De Asus is nogal een zwaar stuk op 4,5 kilogram, maar dat was te verwachten.


Hoog kwaliteit Laptop Accu HP 484170-001

Veelzijdigheid is de naam van het spel als de P40 Yoga targets light users werkstation met touchscreen functies en een speciale Quadrio GPU. Voor een startende prijs van $ 1500 USD, maar verwachtten we een beetje meer in termen van prestaties en functies.
Werkstations zijn high-powered systemen met een breed scala aan functies geoptimaliseerd voor professioneel gebruik. Deze notebooks zijn meestal groot en boxy als gevolg, dus een aantal kenmerken core werkstation laten vallen in de naam van de multi-mode opties en gentegreerde stylus ondersteuning is een gedurfde stap.

De ThinkPad P40 Yoga is het nieuwste model in Lenovo's P-serie van mobiele workstations. Het is in wezen een ThinkPad Yoga 460 met een toegewijde Quadro M500M GPU geplakt op lichte werkstations gebruikers te sussen. We gepubliceerd op de Yoga 460 en onze eerste P40 Yoga SKU slechts een paar maanden geleden en we raden het controleren van zowel de beoordeling pagina's voor meer informatie en details over het chassis en hardware. Deze bijzondere SKU is het duurder configuratie met een Core i7-6600U en WQHD display. Zoals beschreven door onze metingen en onder ijkpunten Dit scherm met hoge resolutie brengt zowel voordelen als nadelen ten opzichte van de FHD configuratie.
Van een consument Ultrabook perspectief, de P40 Yoga is boven het gemiddelde met de MIL-SPEC goedgekeurd chassis opgebouwd uit zowel koolstofvezel en magnesium legering. Vanuit een ThinkPad of Latitude perspectief, echter, de integratie-Yoga genspireerde functies betekent dat het opofferen van een aantal stijfheid langs de weg. Zowel de basis en display zal vervormen en kraken bij een poging om ze te draaien door de hoeken. Deze flexibiliteit is maar klein, maar merkbaar toch. Algehele kwaliteit zit comfortabel tussen de consument Yoga 900 en een klassieke Thinkpad T-serie, zoals de T460 . De scharnieren zijn op een andere manier vast tot de maximale 360-graden hoek met minimale Wankelende bij het typen.

Wat betreft grootte en gewicht, het systeem voelt heel dicht en moeilijk te hanteren in tabletwerkstand langdurig vergeleken met tabletten gewijd. Dit is een aangeboren probleem voor de meeste cabrio 13-inch of groter en is niet uniek voor P40 Yoga. Tablet-modus werkt nog steeds comfortabel wanneer het apparaat wordt geplaatst op schoot of voor de occasionele presentatie.

Accu HP 484171-001 http://www.koopaccu.com/hp-484171-001.html.

Er zijn een gezonde selectie van de havens, waaronder Lenovo's eigen Onelink + docking optie voor compatibiliteit met een aantal Lenovo docks. We zijn teleurgesteld geen Thunderbolt 3 opties zien als dit het systeem nog veelzijdiger zou hebben gemaakt. Niettemin zou een dergelijke aanbrenging waarschijnlijk ondermijnen Onelink + port aangezien enerzijds een opening naar het systeem dockingoplossingen buiten die welke door de fabrikant. Een Smart Card Reader of USB Type-C-poort zou hebben gewaardeerd.

De prestaties van de gentegreerde SD-kaartlezer is snel met een sequentile leessnelheid van ongeveer 173 MB / s op onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II-test kaart. Kopiren 1 GB ter waarde van foto's van onze kaart naar desktop duurt ongeveer 7,3 seconden.
WLAN wordt weer geleverd door een 2x2 Intel 8260 M.2 2230 module staat overdrachtsnelheden tot een theoretisch 867 Mbps. Bij aansluiting op onze 5 GHz 802.11ac-netwerk op onze Linksys EA8500 router testen staan ​​een meter verderop, waren we in staat om een ​​gemiddelde real-world-overdrachtsnelheid van 495 Mbps op te nemen. Draadloze snelheden verscheen regelmatig en we ondervonden geen terugkerende vertraging of uitval problemen tijdens onze tijd met de testeenheid.

Er zijn nog geen WWAN of GPS-opties, die beide zou dit converteerbaar workstation nog meer handige hebben gemaakt bij het on-the-go.
Onderhoudsgemak is meestal gemakkelijker op werkstations vergeleken met notebooks van de consument en dit gaat om waar te houden voor de ThinkPad P40 Yoga. Gebruikers krijgen direct toegang tot de 2,5-inch drive bay, M.2 2242 slot, n SODIMM-slot, batterijen, WLAN module, en koeling apparaten.

Lenovo biedt tal van mogelijkheden buiten de standaard n jaar garantie. Gebruikers kunnen de basis garantie in stappen van een jaar te verlengen tot vijf jaar met Accidental Damage Protection en / of on-site service.

Het verlichte chiclet toetsenbord AccuType (28,5 x 10,5 cm) is een van de betere keyboards in vergelijking met degenen die op de consument Ultrabooks of zelfs Dell Latitude-serie. Key reizen is dieper en hebben een meer bevredigende tactiele feedback wanneer ingedrukt met inbegrip van de allerbelangrijkste Enter and Space toetsen. Gekletter is iets harder als gevolg, maar het is een kleine prijs om te betalen voor een algehele comfortabelere type-ervaring. In tegenstelling tot op de mainstream Yoga 700 /900 series, de P40 Yoga omvat Lenovo's handtekening Lift 'n Lock functie om automatisch te drukken en alle toetsen wanneer in de tablet uit te schakelen.

Accu HP 484170-001http://www.koopaccu.com/hp-484170-001.html.

Het touchpad is aan de kleine kant (9,0 x 5,5 cm) als gebruikelijk voor een steunpilaar ThinkPad. Er is een plastic strip tussen de specifieke muisknoppen en touchpad niets dan de afstand tussen de beide aanvullende doet. De ervaring is een beetje krap zonder een externe muis, dus vinden we het gemakkelijker om de TrackPoint voor de cursor controle te gebruiken. Met behulp van het touchscreen voor ingangen wordt niet aanbevolen in notebook-modus als het display wil wip.

De ThinkPad Pen is ongeveer 12,5 cm in lengte en automatisch opladen wanneer terug in de notebook geplaatst. In feite, Lenovo beweert dat het kan opladen van leeg tot 80 procent in slechts 15 seconden, zodat gebruikers nooit meer zal moeten batterijen te kopen voor de pen in tegenstelling tot op de Surface Pro tablet. Terwijl de ingang vertraging minimaal is, vinden we de omtrek van de pen om te klein en de twee knoppen om zacht en hard in te drukken, met name voor grotere vingers. Dus de pen is beter geschikt voor toepassing in korte uitbarstingen in plaats van langdurig.
De 14,1-inch 2560 x 1440 resolutie scherm is het hoogtepunt van de hoger-end P40 Yoga SKU. Onnodig te zeggen, teksten en afbeeldingen zijn scherper vooral bij het bekijken van meerdere vensters naast elkaar. Het paneel gebruik hier is een LG Philips LP140QH1-SPE2 dat zeer vergelijkbaar met degene die op de high-end 14-inch Gigabyte P34W v5 gaming notebook.

Merk op dat terwijl de achtergrondverlichting van het scherm is geen dimmer of helderder dan op de 1080p SKU, contrast niveaus inferieur zijn op ongeveer 650: 1 ten opzichte van 950: 1 op de optie 1080p, zodat gebruikers hebben ten minste een reden om niet te kiezen voor de hogere resolutie panel. Achtergrondverlichting bloeden is anders zeer zelfs rond de randen en hoeken en in hoofdzaak onzichtbaar overdag tot dag werklasten. Een zwakke gloed in de buurt van de rechterbovenhoek kan worden gezien als we muggenziften op het paneel.
Verhuizen van een 1080p-paneel om een 1440p panel zal ook een breder kleurbereik. Onze metingen tonen aan dat de 1440p SKU dekt iets meer dan 90 procent van de sRGB standaard ten opzichte van 62 procent op de 1080p SKU. Dit kleine detail is normaal gesproken niet een zorg voor thuis of op kantoor gebruikers, maar professioneel workstation gebruikers kunnen kennis van de diepere kleuren te nemen.
Helaas heeft het panel niet komen pre-gekalibreerd en beide kleuren en grijswaarden kon wel wat fine-tuning te gebruiken, zoals blijkt uit onze arme RGB Balance resultaten. Een snelle kalibratie met een X-Rite spectrofotometer verbetert de weergave dramatisch. De kleurtemperatuur blijft ongeveer hetzelfde, dus kleuren zijn in ieder geval niet overdreven blauw als gewoonlijk kan gebeuren op goedkopere panelen. Kleuren worden aangetoond dat iets minder nauwkeurig bij hogere verzadiging niveaus geworden als gevolg van imperfecte sRGB dekking.
Buiten het zicht is gemiddeld op zijn best. Werken in de schaduw is mogelijk omdat de brede IPS kijkhoeken en beeldschermscharnieren glans kan verminderen als dat nodig is. Een heldere of bewolkte dag, zal echter snel uitspoelen het display omdat de backlight is niet krachtig genoeg om direct zonlicht te overwinnen.
Momenteel kan de P40 Yoga worden geconfigureerd met ofwel een i7-6500U of een i7-6600U met 8 GB of 16 GB DDR3L RAM. De discrete Nvidia Quadrio M500M is vastgesteld in alle SKU's en omdat er slechts n SODIMM-uitbreidingsslot en geen gesoldeerde RAM-modules, kan deze single slot ondersteunt tot 16 GB in slechts n kanaal. De i7-6600U is een van de snelste ULV processoren verkrijgbaar bij de Skylake generatie ten opzichte van de entry-level Maxewell M500M. Het is vermeldenswaard dat de grotere ThinkPad P50s kan worden geconfigureerd met dezelfde kernfuncties als onze P40 Yoga.
CineBench resultaten tonen de i7-6600U in onze P40 Yoga om bijna net zo snel als het zijn i7-6700HQ in single-threaded operaties. De maximale Turbo Boost potentieel kan niet eindeloos worden volgehouden, echter, dus de volgende runs zal resulteren in lagere scores als wat onze Cinebench R11.5 scores hieronder tonen. Prestaties in multi-threaded applicaties is niet significant anders dan andere ULV processors van de Skylake of Broadwell generaties. "Proper" quad-core processors, zoals de meer veeleisende i7-6700HQ kunnen dan zorgen voor twee keer het ruwe prestaties in vergelijking.

Zie onze speciale CPU pagina op de Core i7-6600U voor meer technische informatie en de benchmark vergelijkingen.

Accu Compaq Presario CQ60http://www.koopaccu.com/compaq-presario-cq60.html.

PCMark 8 benchmarks rangschikken ons systeem lager zijn dan veel van zijn concurrenten, waaronder onze mindere uitgeruste P40 Yoga. De resultaten zijn vreemd als resultaat, maar het systeem is nog subjectief vasten tijdens dag tot dag werkbelasting wegens zijn primaire SSD. We ondervonden geen hardware of software problemen die specifiek zijn voor onze test-eenheid.
En 2,5-inch SATA III baai is beschikbaar voor interne opslag. Hoewel groter en zwaarder dan een gelijkwaardige M.2 oplossing, kunnen professionele gebruikers van een traditionele 2,5-inch drive voor de lagere kosten en een hogere capaciteit opslag te waarderen. Merk op dat terwijl een M.2 2242 slot is ook beschikbaar, zoals SSD opties zijn beperkt en Lenovo niet officieel lijst M.2 SSD-ondersteuning op de specificaties vel.

Prestaties van de 512 GB Samsung SSD PM871 is zeer goed gezien de SATA III-interface. Zowel sequentile lees- en schrijfsnelheden tarieven zijn in de buurt van 500 MB / s met een totale prestaties voorafgaand aan de Lite-on 256V2S in de ThinkPad Yoga 460. Systemen met NVMe SSD's zal nog beter te presteren dan de ThinkPad P40 Yoga op alle fronten.
Zowel de 3DMark en SPECviewperf benchmarks tonen de Quadro M500M trading blaast met de laatste generatie Kepler-gebaseerde Quadro K1100M GPU. Dit is bijzonder opmerkelijk omdat de M500M werkt op twee derde van de TDP K1100M (30 vs. 45 W W) en de helft van de breedte bus (64-bits vs. 128-bit) voor een veel hogere prestatie per Watt. Toch zijn ruwe grafische kracht is niets enthousiast over want het is bijna identiek aan de Integrated te zijn Intel Graphics Iris 540 . Een stap omhoog verplaatsen naar de Quadro M1000M een grote boost in grafische prestaties zou hebben gebracht voor de P40 Yoga.
We benadrukken het notebook met synthetische benchmarks vast te stellen voor eventuele throttling of stabiliteitsproblemen. Bij het uitvoeren Prime95, zal de CPU stabiliseren op ongeveer 2,7 tot 2,8 GHz in vergelijking met de processor gewaardeerd maximale Turbo Boost van 3,2 GHz voor zowel actieve cores. Zo is de notebook niet in staat is om te draaien met haar gestage maximale Turbo Boost wanneer onder extreme processor stress. CPU temperatuur plateaus ook op een hoog 80 C, wanneer onderworpen aan Prime95 en / of FurMark spanning, terwijl de Nvidia GPU zal altijd een paar graden koeler in vergelijking. Zowel de CPU en GPU zal iets wurgen wanneer gelijktijdig onderworpen aan zowel Prime95 en FurMark, maar anders zal draaien op hun respectieve basis kloksnelheden met Boost onder Unigine Valley belasting.

Op batterijen werkt niet gashendel CPU of GPU prestaties. Een 3DMark 11 run op de batterij resulteerde in de fysica en grafische scores van 4066 punten en 2356 punten, respectievelijk, in vergelijking met 4053 punten en 2412 punten wanneer deze is aangesloten op het lichtnet.
Het koelsysteem bestaat uit een 50 mm ventilator en twee korte warmtepijpen. Zijn kleine omvang en de nabijheid van het verwijderbare onderpaneel gevolgen hebben oppervlaktetemperatuur zoals blijkt uit onze thermografische metingen in de volgende paragraaf.

Accu HP MU09http://www.koopaccu.com/hp-mu09.html.

Het systeem draait geruisloos tijdens het stationair draaien of in het laagseizoen browsen belastingen. De ventilator zal zo nu en versnellen en macht naar beneden, maar het geluidsniveau is nooit luid genoeg om storend te zijn. Zware ladingen, zoals gamen zal geluid van de ventilator tegen het lijf tot ongeveer 31 dB (A), terwijl zeer hoge belastingen, een geluid van de ventilator van ongeveer 35 dB (A), die nog steeds redelijk gezien de dedicated GPU binnen zal veroorzaken. De meeste 14-inch notebooks met enige gentegreerde graphics hebben de neiging om stiller draaien onder soortgelijke belastingen.
Oppervlaktetemperaturen bij stationair toerental plat op beide zijden van de notebook. n kwadrant aan de onderkant van de notebook kan echter zo warm als 30 C. Deze plaats is voorspelbaar direct boven de warmtepijpen en GPU en gelukkig ver weg van de handpalm rust zijn. Oppervlaktetemperaturen kan zo warm als 60 C op de bodem achter toen onder maximale belasting, dat is erg warm voor een notebook laat staan ​​een cabriolet. De rechter helft van het klavier zal snel opwarmen wanneer onder medium verwerking stress.
De 1,5 W stereo speakers hebben aanvaardbare geluidskwaliteit gezien hun omvang. Sounds voelen relatief evenwichtig tot de 250 Hz merk, waar een scherpe daling off plaatsvindt zoals verwacht van luidsprekers. Zo wordt bas slecht vertegenwoordigd tijdens films en muziek afspelen. Maximaal volume is luid en zal geen statisch te introduceren, maar geluiden zal het chassis iets weerklinken.
De vraag naar energie in het laagseizoen of stationair draaien belastingen is niet significant verschillend van de andere 14-inch ULV-systemen bij enkel single-digit Watts. Dit springt tot ongeveer 35 W wanneer onder gaming ladingen en kan oplopen tot 50 W zijn als onder volle belasting systeem met zowel Prime95 en FurMark lopen. Dit wordt vergeleken met iets minder dan 40 W op onze SKU met de lagere resolutie 1080p paneel en iets langzamer i7-6500U CPU.

De kleine adapter zelf (10,5 x 4,5 x 2,75) is geschikt voor 65 W, zodat onze opgenomen maximum is veilig onder deze grens.
Looptijden van de niet-verwijderbare 53 Wh zijn goed op bijna precies zes uur constant WLAN-gebruik op een helderheid van 150 nits. Gebruikers die meer energie-bewuste instellingen of lagere prestatie-eisen zal kunnen knijp een paar uur uit het systeem sinds zijn stationair runtime kan ruim 12 uur. Interessant, runtimes zijn niet consequent korter dan de 1080p SKU onder vergelijkbare omstandigheden, ondanks de meer veeleisende 1440p display.
Zoals uiteengezet in onze eerste herziening van de ThinkPad P40 Yoga, het systeem is geschikt voor een klein publiek van light users werkstation en digitale kunstenaars die toevallig ook wil 2-in-1 touchscreen functies. Het systeem zit vast tussen twee categorien als resultaat: Het ontbreekt de belangrijkste workstation opties die professionele gebruikers kunnen teleurstellen, terwijl zijn veelzijdigheid als cabriolet voelt zich beperkt door het gewicht en de gemiddelde backlight helderheid van het paneel. Het zou zijn geweest een zegen om te kunnen de P40 Yoga buitenshuis en on-the-go om echt te scheiden van de traditionele werkplekken, maar zijn glanzende paneel en het ontbreken van een WWAN mogelijkheden dit echt belemmeren. Tenzij als je merkt dat zowel de gentegreerde stylus en entry-level Quadro M500M aantrekkelijk, dan is een "juiste" Ultrabook of mobiele werkstation zal waarschijnlijk de betere optie.

Accu HP MU06http://www.koopaccu.com/hp-mu06.html.

Lenovo is de afzet van de ThinkPad P40 Yoga als de "eerste multi-mode mobiele workstation", maar dit cabriolet heeft een lange weg te gaan voordat het stevig zijn dubbele rol kan vervullen.


Accu voor Dell Inspiron 1750

Deze accu voor uw laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering). Deze accu DellInspiron1750 is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect (luie accu). Door deze kwaliteitsaccu voor uw laptop zal uw laptop weer als nieuw zijn en zult u een stuk langer zonder gebruik te maken van netspanning kunnen werken.
De accu past op verschillende Dell notebooks en laptops. Deze accu voldoet aan alle gestelde eisen en richtlijnen zoals u mag verwachten.

Met deze accu heeft u de hoogste kwaliteit replacement accu voor uw Dell Inspiron laptop of notebook in huis gehaald. De accu levert 5600 milliampre-uur tegen 10.8 volt en is speciaal gemaakt voor uw DellInspiron1750laptop of notebook!

Belangrijk bij deze accu is dat het partnummer, of spare nummer, overeenkomt met uw huidigeAccu DellInspiron1750. Onderaan deze pagina vindt u alle Dell partnummers waar deze accu compatibel mee is. Staat het partnummer van uw huidige accu hier, dan weet u zeker dat dit de juiste accu is.

Voor aanvullende informatie over het partnummer van uw accu en waar u deze kunt vinden op uw accu, kunt u terecht op onzepagina over accu partnummers.

De cellen in deze accu gebruiken de modernste Lithium-Ion (Li-Ion) technologie. Dit betekent dat het niet langer nodig is de accu helemaal leeg te laten lopen en vol te laden, de accu kan op elk moment geladen worden en van de stroom gehaald worden. Er is geen sprake van het geheugen effect dat optrad bij oudere accu modellen.

Wanneer u uw DellInspiron1750laptop van plan bent langere tijd niet te gebruiken, raden wij u aan de accu te laden naar ca. 40% en de accu uit de laptop te verwijderen. Vervolgens kunt u de accu ergens koel bewaren. Hierdoor slijt de accu aanzienlijk minder snel dan in een warme omgeving. Laat vooral de accu bij weinig gebruik niet onder de 10%, in dat geval slijt de accu zeer snel.

Over het algemeen hebben onze replacement accu's een bijzonder laag uitvalspercentage. Mocht er desondanks binnen een jaar een mankement of defect aan de Dell replacement accu buiten uw schuld optreden, dan kunt u daar altijd contact met ons over opnemen. Wij geven standaard een jaar garantie op onze accu's en adapters.

Mocht er inderdaad sprake zijn van een dergelijk defect, dan vervangen wij dat uiteraard en sturen we een andere replacement accu naar u op.

Een spanning van 11.1 volt is wat de DellInspiron1750biedt. Dit voltage betekent de elektrische spanning die geboden wordt. Let op dat een vervangende accu een vergelijkbaar voltage heeft. Er mag een verschil zijn van maximaal 0,5V. Mocht er een groter verschil zijn kan dit voor problemen zorgen, wij raden dit dan ook af.

Mocht u toch twijfelen of dit wel de juiste accu is neem dan gerust contact met ons op! Er is tevens meer aanvullende informatie te vinden op onzepagina over het voltage van accu's.

Het bereik van deze accu is 5200m milliampre-uur. Ampre-uur van een Dell accu geeft aan hoe lang de accu stroom kan leveren zonder geladen te worden. Een hoger mAh betekent dat u uw DellInspiron1750laptop langer kunt gebruiken zonder deze te laden.

Een hoger of lager milliampre-uur maakt de accu niet minder geschikt voor uw Dell laptop. Het betekent uitsluitend dat de accu een andere stand-by duur heeft dan uw vorige. Een accu met een aanzienlijk hoger mAh is vaak wel groter en steekt in veel gevallen uit. Het kan dan zo zijn dat uw DellInspiron1750laptop omhoog komt op het punt waar de accu in de laptop zit.

Deze accu bevat hoogwaardige Li-Ion cellen hierdoor is lang gebruik van de accu gegarandeerd. De cellen zijn slijtvast en worden snel opgeladen. Op deze manier kunt u langer en betrouwbaar gebruik maken van uw DellInspiron1750laptop.

Om slijtage van de accu te voorkomen is het verstandig om rekening te houden met de omgevingstemperatuur en het laadpercentage. Wanneer u uw DellInspiron1750laptop langere tijd niet gebruikt is het aan te raden de accu te bewaren rond de 0 graden celcius en met ongeveer 40-50% lading. Te hoge of lage temperaturen kunnen de afname van de capaciteit van de accu veroorzaken.

http://www.koopaccu.com/dell-inspiron-1750.html


|

   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
.ua